Вхід | Реєстрація

Олімпійський урок НВК № 1

Олімпійський урок — це масовий захід, що проводиться під егідою НОК України і з кожним роком залучає все більше і більше учасників.

Зустрічі з видатними спортсменами, конкурси, змагання, вікторини, виставки — усе це спонукає дітей шкільного віку до занять фізичною культурою і спортом, до ведення здорового способу життя. Цьогорічний Олімпійський урок у Кобеляцькому НВК № 1 проходив із 9 по 14 вересня. Він розпочався з урочистої лінійки-відкриття, на яку були запрошені заступник голови Кобеляцької районної ради Василь Мирошніченко і учасник естафети Олімпійського вогню «Москва-80» Володимир Крайник. Присутніх познайомили зі здобутками учнів школи на районних, обласних та всеукраїнських змаганнях і здійснили екскурс у історію Олімпійського руху. Далі розпочалася ціла низка заходів. Зокрема, було розіграно кубок НВК із міні-футболу серед юнаків, де кращими стали команди 11-А, 10-А та 8-А класів. У турнірі з настільного тенісу відзначились Анна Грабар, Софія Варич, Яна Заїка, В’ячеслав Коваленко та Богдан Заїка. У змаганнях із легкої атлетики лідирували Аліна Мороз, Валерія Колодочка, Володимир Булгаков, Владислав Моргун. У конкурсі малюнків «Олімпіада очима дітей» були відмічені Анастасія Грищенко, Єгор Коваленко, Костянтин Пустовіт, Дар’я Невірна та Дмитро Максимчук. Для учнів 1-4 класів були проведені «Веселі старти». У фойє школи розгорнули фотовиставку «Настільний теніс — олімпійський вид спорту».

Переможці і призери нагороджені грамотами адміністрації школи та сувенірами з олімпійською символікою. Усього в заходах Олімпійського уроку взяли участь більше 400 учасників.


Автор: Борис АНДРОНОВ, учитель фізичної культури Кобеляцького НВК № 1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2013, 10:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації