Вхід | Реєстрація

Футбольні баталії

16-19 вересня у місті Скадовськ Херсонської області відбулися Всеукраїнські змагання з футболу серед юнаків та дівчат 1997-98 р. н., під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?»

Честь Полтавської області захищали переможці обласних змагань команда юнаків з Біликів (тренер О. Жук) та команда дівчат з райцентру і Біликів (тренери Л. Єлізарова, В. Савченко).

Юнаки в групі обіграли своїх опонентів. Спочатку хлопці виграли з результатом 2:0 у представників Житомирської області, потім — 3:0 у харківчан, але поступилися з рахунком 2:5 Чернівецькій області. У результаті посіли 1-ше місце в групі. У півфінальній зустрічі кобелячани програли запорізьким одноліткам — 1:2. А у грі за 3-тє місце поступились житомирським спортсменам, посівши 4-те місце.

Дівоча команда першу зустріч провела з господарями — 0:0. Другу гру кобелячанки виграли 1:0 у представниць Запорізької області, 1:1 зіграли з Чернівецькими дівчатами і поступились 0:1 житомирським футболісткам. Набравши 5 очок, наші дівчата здобули бронзу та були нагороджені кубком і медалями. Кращим захисником змагань стала Таня Волошко.

 

«Колос» програє у Дейкалівці

У минулу неділю футболісти кобеляцького «Колоса» на виїзді грали з одним із лідерів першості області, командою з села Дейкалівка Зіньківського району. Потрібно відзначити, що тамтешній футбольний клуб є класичним взірцем легіонерського футболу. У дейкалівській команді грають виключно футболісти з Полтави, а в основному складі немає жодного місцевого жителя. Є спонсор, котрий оплачує працю легіонерів, які нібито захищають кольори села Дейкалівка.

Матч пройшов у напруженій боротьбі. Кобелячани майже не поступалися іменитим полтавським футболістам. Більше того, вони першими відкрили лік забитим голам. Відзначився півзахисник Віталій Пищита. Та в другому таймі господарі змогли зрівняти рахунок. А в кінці матчу, завдяки спірному пенальті, узагалі вийшли вперед. У один із моментів захисник кобелячан Роман Смирнов виконав підкат, а м’яч у цю секунду зачепив його руку. Арбітр визначив це як навмисну гру рукою і призначив одинадцятиметровий. Потім кобелячани небезпечно атакували, намагаючись зрівняти рахунок, та це їм не вдалося.

У наступному турі в Кобеляках відбудеться своєрідне «дербі». «Колос» прийматиме сусідів із Нових Санжар.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2013, 15:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації