Вхід | Реєстрація

Шахові турніри з нагоди Дня фізкультури

Шахові турніри з нагоди Дня фізкультури

Напередодні святкуваня дня фізичної культури та спорту в шаховому клубі імені Івана Джалого відбувся шаховий турнір, на який були запрошені всі шахісти району, незалежно від віку та кваліфікації.
Перед турніром було сказано багато теплих слів на адресу діячів, функціонерів, тренерів. Пригадали і активну діяльність Івана Джалого, який започаткував ідею організації шахового клубу. У турнірі взяв участь колишній його товариш Анатолій Старєлов, який підготував багатьох майстрів спорту та майстрів спорту міжнародного класу.

У турнірі взяли участь три кандидити в майстри спорту, п’ять першорозрядників, дев’ять учнів із Нехворощанської, Соколовобалківської шкіл та Новосанжарського НВК. Загальна кількість учасників — 24 чоловіки. Змагання були проведені за швейцарською системою в 7 ігрових турів по 10 хвилин на партію. Перемогу святкував новосанжарець Микола Старченко, який набрав 7 очок. Друге місце посів Віктор Коба (Стовбина Долина) — 6 очок, третє — Микола Пов’якало (Нові Санжари) — 5 очок. Усі три призера мають звання кандидатів у майстри спорту Радянського Союзу. Переможець та призери були нагородженні почесними грамотами.

17-го вересня у шаховому клубі відбувся турнір, присвячений пам’яті Анатолія Олянича, який любив шахи, мав авторитет серед своїх колег-шахістів, добре розумівся на шаховій грамоті, був чудовою Людиною. Перед початком турніру його пам’ять вшанували хвилиною мовчання. Після цього почалася боротьба за призові місця.

Турнір був проведений за швейцарською системою в пять ігрових турів по 15 хвилин кожен. Перше місце у підсумку зайняв Віктор Коба (Стовбина Долина), друге — Микола Пов’якало, третє — Сергій Палько. По закінченні основних турнірів завжди відбуваються бліц-турніри: швидкі шахи по 5 хвилин на партію, які допомагають учасникам розвивати майстерність, швидкість мислення та кмітливість. Перемогу святкував Віктор Коба, друге місце — Гарік Гаспарян, третє — Микола Пов’якало.

Усіх бажаючих пограти, удосконалити свої вмвння, взяти участь у турнірах запрошуємо до шахового клубу імені Іван Джалого, який знаходиться на стдіоні «Нові Санжари». Звертатись за телефоном:  3-17-83.
Нуступний шаховий турнір у клубі відбудеться 22-го жовтня.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2013, 15:51 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації