Вхід | Реєстрація

У Лохвиці працювала «Майстерня підприємливості»

У Лохвиці  працювала «Майстерня підприємливості»

Досягти позитивних змін у суспільстві та бути успішним можна. Це доводять молоді активісти – студенти Лохвицького медичного училища, які стали учасниками програми «Майстерня майбутнього», що проводить Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США. Про свої задуми та плани на майбутнє студенти дискутували на відкритому тренінговому занятті, яке відбулось 1 жовтня на базі Лохвицького медичного училища. «Майстерня підприємливості і ділової активності» - це програма неформальної освіти молоді та підтримки її  підприємницьких громадських, соціальних ініціатив в Полтавській області.

«Учасники майстерень отримують «живі» знання та імпульси до саморозвитку, позитивних справ, вчаться підприємливості та розробляють власні проекти» , — говорить Олександр Чепур, координатор проекту.

Учасники міні-майстерні  з'ясували, що таке підприємливість, якими якостями повинна володіти людина бізнесу, , а також навчились формулювати мету проекту. В процесі навчання були застосовувані прийоми у форматі ділових ігор. Студентка Йоша Лілія ділиться враженнями після участі у роботі майстерні: «Ми змістовно дискутували про проблеми самовизначення і працевлаштування молоді в українському суспільстві, а це дуже важливо, адже ми стоїмо на початку нашого життєвого шляху і вчимося орієнтуватися в непростому ринку праці і відносин.»
За задумом творців проекту навчити молодь  організовувати освітні заходи, здійснювали різні соціальні та бізнес - проекти. Тож, практичним результатом стануть розроблені концепції проектів, спрямованих на вирішення важливих проблем у місцевих громадах.

Як повідомлялося раніше, партнером проекту є  комунальна установа Обласний молодіжний центр Полтавської обласної ради.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2013, 13:36 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації