Вхід | Реєстрація

В Україну екстрадовано наркоділка, який переховувався від слідства

У вересні цього року слідчим відділом Управління СБУ в Полтавській області повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів), ч. 3 ст. 307  (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу  України громадянинові України, мешканцю м.Кременчука, одному з учасників злочинного угруповання.

Вказаний громадянин належав до складу організованої злочинної групи, члени якої організували   переміщення з однієї з країн Західної Європи через митний кордон України наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою їх подальшого збуту на території регіону. У 2011 році Управлінням СБ України в Полтавській області злочинну групу ліквідовано, її учасників засуджено.

Правопорушник  переховувався від слідства на території іншої країни, зловмисника було оголошено у загальнодержавний та у міжнародний розшук.

У результаті проведеного співробітниками СБУ комплексу оперативно-розшукових заходів було встановлено місцезнаходження розшукуваного, про що поінформовано представництво Бюро Інтерполу в Україні. У 2012 році правопорушника затримано й нещодавно екстрадовано до України.

Октябрським районним судом м. Полтава винесено ухвалу про застосування щодо затриманого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Автор: Прес-група УСБУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2013, 12:41 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації