Вхід | Реєстрація

Міліція розшукує невідомого, який підпалив авто депутата

Міліція розшукує невідомого, який підпалив авто депутата

Учора ввечері поруч з будинком 77-А по вулиці Жовтневій горіло авто марки «Інфініті», яке належить одному із депутатів Полтавської міської ради. Під час роботи на місці події працівники міліції виявили беззаперечні докази скоєння навмисного підпалу авто. Зокрема, правоохоронці вилучили запис з камери відеоспостереження, на якому чітко видно факт підпалу авто.

Зважаючи на це, слідчим Київського районного відділу міліції міста Полтави розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу), проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення особи та розшуку палія.

На жаль, на вилученому відео не видно чітких рис обличчя та зовнішності злочинця, тому правоохоронці звертаються з проханням до усіх громадян, які можуть надати будь-яку інформацію про даний підпал та допомогти правоохоронцям затримати зловмисника, телефонувати за номерами 56-65-87, 050-32-77-772, або 102.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2013, 15:07 | Полтава | Кримінал
1. шофер / 9 жовтня 2013, 20:41
На жаль, на вилученому відео не видно чітких рис обличчя та зовнішності злочинця


Колись ДАЙ-ці закупили радари типу "фен". До задниці.

Потом купили "Візір" із фотоапаратом - тіпа уже не поспореш. До задниці.

На черзі камери спостереження: Посилання на exo.in.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації