Вхід | Реєстрація

Після ДТП водії вирішили скласти європротоколи

Після ДТП водії вирішили скласти європротоколи

У четвер 10 жовтня в Кобеляках сталася ДТП за участю одразу трьох автомобілів. На щастя, під час аварії не постраждала жодна людина.

Дорожньо-транспортна пригода сталася прямо на пішохідному переході вулиці Шевченка, поряд із поліклінічним відділенням ЦРЛ. Водій «МАЗа» із білоруськими номерами зупинився, щоб пропустити людей, котрі переходили проїжджу частину. За ним загальмував легковик «Шкода-Фабіа». А ось наступний учасник дорожнього руху, житель Дніпропетровської області, який їхав на автомобілі «Ніссан Максима»,  «зловив гаву». Говорячи протокольною мовою «не вибрав безпечну дистанцію та швидкість». У результаті «Ніссан» ззаду вдарив «Шкоду», а за, у свою чергу, «долетіла» до «МАЗа». Вдарившись у гумовий відбійник на причепі фури, «Шкода» пошкодила передній бампер і капот. З іншого боку її трішки «пом’яв» «Ніссан». Та найбільших пошкоджень зазнав автомобіль винуватця ДТП. «Ніссан» довелося транспортувати на евакуаторі.

На місце події прибули співробітники ДАЇ. Але в даному випадку всі учасники ДТП обійшлися без їх втручання. Водії сумісно склали європротокол. Прямо з місця події вони зателефонували до представників страхових компаній і разом із ними залагодили ситуацію. За словами працівника ДАІ Владислава Скрильника, навіть наші правоохоронці були приємно вражені чіткістю та оперативністю дій учасників ДТП і страховиків.

Користуючись нагодою, Владислав Скрильник наголосив: «Нагадую всім учасникам дорожнього руху про необхідність чіткого дотримання правил дорожнього руху. Особливо у населених пунктах, особливо у місцях скупчення людей, особливо на пішохідних переходах. Це добре, що в даній ситуації не постраждали люди. Нехай так буде завжди, Але це лише щасливий збіг обставин. А повністю убезпечити від загрози себе та інших можна лише дотримуючись ПДР».

Також співробітники ДАІ попереджають про ускладнення дорожньої ситуації внаслідок зміни погодних умов.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2013, 12:34 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Володимир / 30 жовтня 2013, 13:58
27.10.2013р. близко 16.00 сталося ДПТ в районі пішоходного переходу на вул.Стрийській, м.Львів біля повороту на Львівський онкологічний центр. Чорний ДЕУ Ланос пропускав пішохода - жінку років 50, яка переходила по пішоходному переходу. Водій Хонди білого коліру уникаючи зіткнення з ДЕУ вивернула руль на ліво, де їй в бампер вдарив Шевроле АВЕО голубого коліру. Тормозний шлях в ДЕУ відсутній. Тормозного шляху в Хонди теж немає. Тормозний шлях в Шевроле - 18 метрів. Водії Хонди і Шевроле склали між собою Європрротокол. ГАЇ не викликали. Ушкодження Хонди здерта фарба на бампері (довжиною приблизно 14 см., 2 см., і півкруг 3 см.). В Шевроле поцарапаний бампер, зірвало з крпіплень фару, пішла деформація лівого крила приблизно на 4 см.). Тепер хочуть зробити крайнім водія ДЕУ за те що пропускав пішохода!!! Допоможіть знайти свідків ДТП.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації