Вхід | Реєстрація

Сухо, зовсім сухо

Кобеляцький «Колос» «розписав» безгольову нічию з сусідами по турнірній таблиці — футбольним клубом із Котельви.
На футбольному жаргоні «суха» нічия — це коли команди протягом усього матчу не забили жодного голу. Саме такий рахунок був зафіксований у поєдинку між футболістами Кобеляк і Котельви.

Глядачі покидали трибуни районного стадіону «Колос» дещо розчарованими. Говорили: «Вчора, коли Мідянівка з Підгорою грали, було цікавіше». Хоча потрібно нагадати, що в матчі, який уболівальники ставили у приклад, було забито лише два м’ячі.

А «колосяни» вкупі з гостями не спромоглися й на один футбольний подвиг. Хоча зовсім нецікавим поєдинок назвати не можна. Напевне, сили суперників були надто рівні і Фортуна вирішила нікому з них не віддавати переваги. Не посміхнулась на всі тридцять два зуби, а так — підморгнула хитро.

У першому таймі трішечки більше часу м’ячем володіли гості з Котельви. Вони грали компактно, а у кобелячан спостерігались великі розриви між лініями захисту і нападу. Та моментів для взяття воріт у котелевців не було. Кобелячани спромоглися на один, коли Євген Безуглий добре пробив зі штрафного в нижній кут. Але прекрасно зіграв і воротар гостей.

У другому таймі ініціатива перейшла до кобелячан. Деяке загострення в їхню гру вніс швидкий Олег Галаган, який вийшов на заміну. Та все ж більшість гострих моментів біля чужих воріт «колосяни» створювали після стандартів. Двічі міг забити Лупінос. Вперше, коли після кутового Сергій пробив головою вище воріт, удруге, виконуючи штрафний, теж послав м’яча на кілька сантиметрів вище поперечини. На останній хвилині основного часу чудово «вистрелив» здалеку Пищита. Але голкіпер котелевців знову «витяг» м’яча з нижнього кута воріт. Потім арбітр додав ще чотири хвилини. І на останній із них повинні були забивати гості. Їх центральний захисник після подачі кутового, опинившись перед порожніми воротами, із трьох метрів «пульнув» вище поперечини. Можливо, у нього спрацював інстинкт оборонця — не забивати, а захищати ворота. А можливо, Фортуна в той момент у інший бік подивилася.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2013, 15:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації