Вхід | Реєстрація

«Юльці підписати помилування?! Ні, хай сидить!»

«Юльці підписати помилування?! Ні, хай сидить!»

Чергове опитування ми вирішили присвятити Юлії Тимошенко, Віктору Януковичу та Євросоюзу. Цього тижня ми цікавились у новосанжарців: чи підпише помилування колишньому екс-прем’єру України діючий президент? Нагадаємо, що виконання цієї вимоги є одним з пунктів підписання асоціації з ЄС.

Опитування ми проводили в центрі Нових Санжар. У ньому взяли участь 50 респондентів різного віку. Результати такі: «Так, підпише» — 21 опитуваний, «ні, не підпише» — 24, «не знаю, не визначився» -5.

Зупинимося детальніше на результатах опитування. Ті, хто сказав «так», обґрунтовували свою відповідь найчастіше тим, що Віктора Януковича змусять обставини і він не зможе не підписати. Хтось надіявся на краще в душі президента:

— Підпише, бо він тоді буде не людина, як не підпише!

Потрібно зауважити, що люди, мабуть, не надто люблять президента. Адже, перш ніж відповісти на питання, не дуже коректно висловлювалися на його адресу. Та все ж надіялися:

— Повинен підписати. Хотя його і самого повісити треба…

А от переважна більшість респондентів, які були впевнені, що Юлію Тимошенко не випустять із в’язниці, стверджували:

— Ні, не підпише! Юлька — його найзатятіший ворог. Він її боїться. Уже скоро президентські вибори, а це дуже сильний конкурент.

— Ні, бо Янукович з Донбасу. Це людина, яка не має інтелекту, яка змогла себе загнати в таке політичне положення, як мало кому вдавалося. Йому потрібно було думати перед тим, як садити у в’язницю Тимошенко. А зараз він зіпсував стосунки з Росією і Євросоюзом. Він не знає, що робити, але й випускати її не хоче. Я сам з Донбасу, але я за нього не голосував…

— Ні, бо вона воровка, хоч він і сам не луччий.

Дехто звертався і до Бога:

— Дай Боже, щоб ні!

А хтось твердо відкидав таку можливість:

— Юльці підписати помилування?! Ні, хай сидить!

— Не підпише і правильно зробить! Понавигадувала собі хвороб, а сама здорова, як бик, і рветься тепер в Німеччину начебто на лікування.

Не обійшлося і без чергового таємничого незнайомця, як це буває в наших опитуваннях, який трохи подумавши сказав:

— Не підпише.

— Чому? — уточнили ми.

Незнайомець, який уже кудись почав віддалятися, відповів:

— Бо і мені не підписав свого часу…

Один з опитуваних висунув досить оригінальне припущення:

— Він зробить так, що вступить в ЄС, але не підпише помилування. Якось викрутиться, знайде компромісне рішення.

Були, звісно, і люди, які не бажали брати участь в опитуванні, аргументуючи так:

— Не лізу в політику!

Або навіть так:

— Зранку про політику не будемо...

Як бачимо, думки найрізноманітніші. А як буде насправді, ми дізнаємося дуже скоро. Уже наприкінці листопада у Вільнюсі планується підписання Угоди про асоціацію на саміті «Східного партнерства». Від результатів цієї зустрічі залежатиме, без перебільшення, не тільки розв’язання питання Тимошенко, а й доля всієї України.


Автор: Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2013, 10:30 | Нові Cанжари | Політика


1. Ясен / 21 жовтня 2013, 12:42
Яке ж може бути членство в Євросоюзі крани,в якій практикуються подлітичні репресії!Хоча німб на малюнку я все ж таки прибрав.
2. Чудо Юдо / 22 жовтня 2013, 09:52
Та ну що ви, люди добрі, які ще рересії? Які ще політичні? Та у рєбят все домовлено, все схвачено і з Юлею обговорено. Вона корчить із себе мученицю, сидить у камері в якій створені такі умови, що ви і на волі в таких не жили (цікаво а чим вона по закону відрізняється від інших "звичайних" затриманих?), народ на майданах скандує: «Юлі - волю!», а рєбята тим часом гребуть та й гребуть, доки всіх відволікли...
А в результаті коли ця тема всім набридне і люди престануть цим відволікатися, її помилують (Європа ж вимагає!) і її відправлять на Канари доживати свій вік в оточенні смуглявих накачаних хлопчиків і буде їй з високої гори, вибачте, на всіх тих, хто тут скандує: «Юлі - волю!».
Наша політика - найвидовищний цирк і піпл із задоволенням його «хаває».
3. Ясен / 22 жовтня 2013, 12:51
Ще за часів царської Росії заведено традицію :"Цар править ,претиндент в найкращому випадку париться в монастирі".От і виходить ,що с тих часів нічого не змінилось.Рєбята дійсно гребуть ,але Чудо,що реально потрібно ,та під силу зробити мені і тобі?Ну припустимо почали ми скандувати:"Юлю довічно за грати!"Щось на краще змінилось?Ні!Тому спробуємо :"Нехай ,Юлю на волю!!!"Потім побачимо,що поряд Канари,чи Колима.А цирк не тільки політика ,а й все наше життя.Ми в ньому глядачі,фокусники,касири.
4. Демян / 22 жовтня 2013, 15:45
люди наши как страусы,и сами голову не могут поднять и от других шарахаются. И ждут что оно сделается как то само собой.
5. шофер / 22 жовтня 2013, 19:38
— Юльці підписати помилування?! Ні, хай сидить!

— Не підпише і правильно зробить! Понавигадувала собі хвороб, а сама здорова, як бик, і рветься тепер в Німеччину начебто на лікування.


За те що юльки сидять у тюрмах, та багато де заново зроблені дороги (а не відлатані затичками), я багато чого ладен пробачити нинішній владі. Враховувати потрібно що хорошої влади не буває, але якщо ця хочь щось зробила, зокрема посадила юльку, то це вже добре. Хай навіть заради своїх інтересів.. нічого, то вже деталі. Походу, ведеться війна із кацапами за їх неадекватну газову монополію. Давайте помічати все, а не тільки негатив.
6. шофер / 22 жовтня 2013, 19:41
Ющенко тільки кричав що бандити сидітимуть у тюрмах, а цей довів його слова до справи. А ющенко зі свого язика зробив халяву.
7. шофер / 22 жовтня 2013, 19:44
Інтересно чим юлька захворіла? Мабудь від кондиціонера кашельком простудилася.
8. шофер / 22 жовтня 2013, 19:51
— Він зробить так, що вступить в ЄС, але не підпише помилування. Якось викрутиться, знайде компромісне рішення.
Оце і був би ідеальний варіант. Боже допоможи, може так і буде.
9. Лікар / 22 жовтня 2013, 20:14
Оце шофера пронесло! Шизофренія і раніше просліджувалась, а тепер ще і ведмежа хвороба:)))
10. traktorist / 23 жовтня 2013, 09:52
Погоджуюсь з шофером на всі 100%!!!Юлька повинна сидіти ще за злочини,які вона скоїла з Лазаренком!Хоча і нинішня влада повинна сидіти у камері поруч з Юлькою.Ми до них не дістанемо,тому хай гризуть одне одного,як павуки в банці.Може зостанеться хоч один сповна розуму.
11. шофер / 23 жовтня 2013, 22:42
хай гризуть одне одного,як павуки в банці.Може зостанеться хоч один сповна розуму.
Згадав. Колись розказували таке - треба зловити декілька крис, вкинути у бочку без їди, через деякий час сама сильна пожере всих інших, і тоді випускаєте її на волю. Мені тоді було близько 10-ти років, так хотілося це перевірити, та крис наловити так і не вдалося.
12. шурик / 25 жовтня 2013, 21:57
хай сидить
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації