Вхід | Реєстрація

Наші дівчата — у фіналі

Наші дівчата — у фіналі

2 жовтня стартувала районна Спартакіада школярів. Першим видом змагань було легкоатлетичне 4-борство «Дружба» серед ЗОШ І-ІІІ ступенів. Участь узяло 6 команд. 1 місце здобула Кобеляцька ЗОШ №2 (учитель О. Золотухін, директор С. Ніколенко), 2 місце посіла Білицька ЗОШ № 1 (учитель Ю. Комлєв, директор О.Іванченко), 3 місце за Кобеляцьким НВК №1 (учитель Б. Андронов, директор Я. Постольник).

Серед ЗОШ І-ІІ ступенів змагалось 18 команд.

1 місце — Бродщинська ЗОШ (учитель С. Митько, директор О. Яріз);

2 місце — Білицька ЗОШ №4 (учитель В. Савченко, директор В. Василенко);

3 місце — Білицька ЗОШ №3 (учитель В. Жук, директор В. Жовтяк).

 

8 жовтня пройшли змагання з легкої атлетики серед ЗОШ І-ІІІ ступенів, участь узяли 8 команд (80 дітей).

1 місце — Білицька ЗОШ №1 (учитель С. Жук, директор О. Іванченко);

2 місце — Бутенківська ЗОШ №1 (учитель М. Мигуля, директор Г. Журавель);

3 місце — Кобеляцький НВК №1 (учитель Р. Гузченко, директор Я. Постольник).

 

11 жовтня змагались ЗОШ І-ІІ ступенів, участь узяло 18 команд (90 дітей).

1 місце — Бродщинська ЗОШ (учитель С. Митько, директор О. Яріз);

2 місце — Кобеляцька школа-інтернат (учитель Є. Бровко, директор В. Шпорт);

3 місце — Білицька ЗОШ №4 (учитель В. Савченко, директор В. Василенко).

Зіграні матчі обласної дитячо-юнацької футбольної ліги. Білицький «Сокіл» (тренер О. Жук) обіграв 5:1 кременчуцький ліцей № 4, а також виграв 5:0 у решетилівських однолітків. «Лідер-2» (юнаки 1999 р. н., тренер В. Білорибець) обіграли 3:0 на виїзді новосанжарських спортсменів. «Лідер-1» (юнаки 1998 р. н., тренер С. Калитка) перемогли однолітків із Решетилівки з рахунком 1:0.

10-13 жовтня в Донецьку відбулися зональні змагання з футболу серед дівчат 1997-98 р. н. Всеукраїнського фестивалю «Даруймо радість дітям!». Полтавську область представляли дівчата Кобеляцької ДЮСШ. Змагалось 5 команд (Харківська, Запорізька, Луганська, Донецька та Полтавська області) за коловою системою. Першу гру наші дівчата виграли 2:1 у луганських однолітків. Далі 1:0 обіграли харків’янок, третю гру 1:0 виграли в запорізьких футболісток. У останньому поступились господарям із рахунком 0:3. Набравши 9 очок, наші дівчата посіли 2 місце, що дало їм право виступати в фінальній частині змагань. 1 місце дісталося донецьким футболісткам. Фінал цих змагань відбудеться у Миколаєві 29 жовтня. Також до фіналу потрапили Івано-Франківська, Рівненська, Черкаська, Чернігівська, Херсонська та Миколаївська області.

Честь Полтавщини захищали: Алла Вовк (капітан), Анна Тітенко, Тетяна Волошко, Маргарита Філоненко, Єлізавета Романенко, Саша Живило, Аліна Гладка, Таня Челідзе.


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2013, 17:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації