Вхід | Реєстрація

Площу Перемоги заасфальтують весною

Площу Перемоги заасфальтують весною

Після проведення нової «гілки» водопостачання по площі Перемоги виникла несподівана проблема. Особливо вона завдає незручності водіям.

У середині вересня в райцентрі розпочались будівельні роботи одразу в двох місцях. Практично одночасно сучасна землерийна техніка почала розкопувати ґрунт біля одного з будинків по вулиці Московській та на площі Перемоги. Жителі багатоквартирного будинку по вулиці Московській 36 а замовили роботи з капітального ремонту прибудинкового каналізаційного колектора. Старі труби вирішили замінити самі мешканці цієї будівлі. А по площі Перемоги замовником робіт є приватний підприємець, власник магазину «Княгиня Ольга». На цьому об’єкті була прокладена нова «гілка» водопостачання. Ремонтні роботи в обох місцях виконували працівники комунального підприємства «Водоканал».

Пройшов місяць. Тим часом ремонтні роботи вже завершились. Секретар Кобеляцької міської ради Сергій Галушко розповів, що згідно ордеру на земляні роботи замовникам давався місячний строк на усунення пошкоджень дорожнього покриття. Минулого тижня з цим завданням успішно справились жителі Московської. Проте так не можна сказати за площу Перемоги. Там асфальтне покриття залишилось пошкодженим. Це спричиняє значні незручності для водіїв. Ми поцікавились у секретаря міськради, коли ж будуть усунені ці недоліки.

— Справа в тому, що на площі Перемоги після завершення земляних робіт пошкоджені ділянки засипали землею. Але ґрунт дає усадку. Тому зараз ми не надто наполягаємо, щоб цю ділянку асфальтували. Оскільки робота буде зроблена даремно і доведеться зовсім скоро її переробляти. Тим часом, ґрунт за осінь та зиму просяде і вже по весні цю частину дороги заасфальтують. А міська влада це проконтролює, — підсумував Сергій Станіславович.


Автор: Дарія СРІБНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 жовтня 2013, 09:23 | Кобеляки | Суспільство
1. Бувалий / 28 жовтня 2013, 21:28
Об*їздили вони всю Європу, в Америці побували... Чи може десь там бачили рівчаки на центральних площах по півроку? Та їх обох би в ту канаву, а зверху асфальтом... Тоді, можливо, і не просіло б.
2. 7777 / 29 жовтня 2013, 18:26
Для виконання таких робіт мається технологія-пісок-грампиль-щебінь----і нарешті АСФАЛЬТ-- А ВАШ ДІДЬКО ЩО--СПЕЦІАЛІСТ-ТА Ж НІ--ВІН ХОРОШИЙ СПІВАК-ЦЕ ОДНЕ З ЧИМ ВІН ХОРОШО СПРАВЛЯЄТЬСЯ А В МІСЬК РАДІ НЕМАЄ КВАЛІФІКОВАНОГО ПРАЦІВНИКА-- ОСЬ ТОМУ Й ТАКІ ВІДПИСКИ...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації