Вхід | Реєстрація

Завдяки сучасній техніці правоохоронці знайшли учасника ДТП

Четвертого листопада на перехресті вулиць Дніпропетровської і Космонавтів, що поряд із мостом через Ворсклу, сталася дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком. Учасник ДТП зник із місця події.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18-ї години вечора. Під колесами невстановленого на той час вантажного автомобіля загинув велосипедист. Про ДТП повідомили інші учасники дорожнього руху. На жаль, вони встигли засвідчити лише той факт, що велосипедист загинув під колесами вантажівки. Водій, учасник ДТП, поїхав із місця події. Тому перед правоохоронцями постало непросте завдання — установити особу шофера. У роботу одразу включилися працівники сектору карного розшуку на чолі з Іваном Савченком та відділу Державтоінспекції, яким керує Олег Олефіров. На той момент вони знали лише, що водій, який зник, керував автомобілем «Камаз».

Практично протягом доби особа водія була встановлена. На допомогу правоохоронцям прийшли сучасні технічні засоби, а саме — система фотофіксації «Рубіж», яка встановлена на посту ДАІ поблизу села Сухинівка. Вона, як відомо, фіксує номерні знаки всіх автомобілів, котрі проїжджають повз Кобеляки автошляхом Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка. Саме за допомогою цієї техніки міліціонери оперативно «вирахували» потрібний їм автомобіль. А далі знайшли й водія. Ним виявився 59-річний житель Дніпропетровська. Того вечора він здійснював перевезення соняшнику за маршрутом Козельщина-Дніпропетровськ.

Під час дачі пояснень водій заявив, що не помітив велосипедиста і навіть не знав, що став учасником ДТП. Та речові докази доводять, що саме цей «Камаз» скоїв наїзд.

Зараз тривають слідчі дії. Лише за їх результатами буде визначена міра провини водія.


Автор: Людмила Домнич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2013, 12:18 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації