Вхід | Реєстрація

У Руденківці скоро відкриють міні-футбольний майданчик

У Руденківці скоро відкриють міні-футбольний майданчик

До завершення робіт залишилися буквально лічені дні. Минулого тижня на полі майбутньої спортивної арени поклали штучне покриття.

Про власне міні-футбольне поле Руденківка почала несміливо мріяти з початку року. Щоправда, тоді мало хто вірив, що ці мрії стануть реальністю. Навіть тоді, коли пустир, де мали будувати поле, розпланували і встановили стовпи під майбутні лампи освітлення. Навіть тоді, коли завезли гранвідсів і поле отримало необхідну основу. Навіть після усього цього мало вірилось, що вже у 2013-му Руденківка побачить перший міні-футбольний поєдинок. Проте тепер, коли фахівці з Лубен привезли і поклали на поле покриття, тих, хто сумнівається, не залишилося зовсім. Міні-футбольне поле у селі буде вже цього року. І відкриють його, імовірно, вже до кінця листопада.

Проте зараз про остаточну дату не говорять — надто багато робіт залишилось іще на спортивній споруді. Щоб розподілити обов’язки, 11-го листопада на вході до міні-футбольного поля провели екстрену нараду щодо завершення будівництва. Приїхали на неї голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс та голова районної ради Володимир Левицький і їх заступники, а також представники майже всіх підприємств та організацій, представлених на території Руденківки.

Нарада тривала близько години. На початку директор Руденківської школи Андрій Дігтяр, який півроку тому чи не єдиний вірив у реальність побудови майданчика, розповів, що і де потрібно доробити. Покласти плитку перед рядами глядацьких крісел, пофарбувати ці самі крісла і встановити їх на підготовлені місця. (Майбутня спортивна арена матиме сто місць для сидіння, накритих від снігу та дощу — авт.) Потрібно встановити по кутах арени освітлювальні ліхтарі та протягти до них кабель.

У ході наради практично всі проблемні питання були вирішені. Роботи з планування і прокладення кабеля взяв на себе директор «Елеватора «Чиста криниця» Микола Харченко. Сільський голова Сергій Головко пообіцяв знайти потрібну кількість фарби. Приватний підприємець Дмитро Шовкопляс, випускник школи, пришле бригаду, щоб покласти плитку. «НовоФарм» допоможе матеріалами і, можливо, технікою.

Якщо виконання усіх робіт піде за обговореним на нараді планом, то вже найближчим часом майданчик, на який за неофіційною інформацією пішло близько мільйона спонсорських коштів, буде завершений повністю. Цілком можливо, що вже наприкінці листопада футболісти «Зорі», чотирикратні зимові чемпіони району, зможуть вийти на поле домашнього міні-футбольного стадіону. Репортаж із матчу-відкриття «ЕХО» гарантує.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2013, 09:21 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. читач / 21 листопада 2013, 09:59
круто !!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації