Вхід | Реєстрація

У першій лізі гратимуть «Василівка» і «Ветерани»

У першій лізі гратимуть «Василівка» і «Ветерани»

Ці дві команди завоювали право грати у вищому дивізіоні першості району з міні-футболу, здобувши перемоги в іграх плей-оф.

У зв’язку зі збільшенням кількості учасників сьогоднішньої міні-футбольної першості та заради збереження принципу спортивної справедливості, організатори вирішили перед початком основного турніру провести так звані стикові матчі. У них мали зіграти дві команди, які в минулому році зайняли найнижчі місця у першій лізі та третій і четвертий колективи ліги другої. У результаті на поле вийшли команди з Павлівки та Василівки і, відповідно, кобеляцькі «Ветерани» й колектив із Орлика.
Обидва матчі були багато в чому схожими. Як відзначив один із глядачів: «Багато біганини і мало футбольного розуму. Заморяться, отоді і почнуть у футбол грати».

У кінці-кінців, Василівка з рахунком 3:1 перемогла Павлівку, а «Ветерани» здолали Орлик, забивши чотири голи і пропустивши один.

Основний турнір розпочнеться 23 листопада. У першій лізі гратимуть 14 команд, у другій — 19. На жаль, із невідомих причин не подали заявку на участь у чемпіонаті його постійні учасники підгорянський «Прапор» та сухинівська «Стріла». Натомість у другій лізі дебютуватимуть п’ять колективів. Уперше візьмуть участь у чемпіонаті кобеляцькі «Аматори», «Проц-бірго» та «Лідер-3», шенгурівський «Лан-2» і команда з Біликів, укомплектована хлопцями 1998 року народження.

Матчі чемпіонату будуть проводитись на майданчиках зі штучним покриттям у Кобеляках та Біликах.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2013, 16:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації