Вхід | Реєстрація

Рятувальники знайшли рибалку, який виплив рибалити та не повернувся

Рятувальники знайшли рибалку, який виплив рибалити та не повернувся

23 листопада о 11:25 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Полтавській області надійшло повідомлення про те, що 22 листопада близько 15 години в акваторії Дніпродзержинського водосховища виплив рибалити та не повернувся 73-річний чоловік. Рятувальники Кобеляцького районного відділу УДСНС у Полтавській області негайно виїхали на пошуки рибалки. Для проведення рятувальних робіт було залучено 4 рятувальника, 2 працівника спеціалізованого мисливського риболовецького підприємства «Філін» на двох човнах.

О 14 годині працівниками державної пожежно-рятувальної частини № 14 спільно з місцевими рибалками  в плавнях, був знайдений та доставлений до берега 73-річний чоловік.

Стан потерпілого задовільний.


Автор: УДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2013, 15:49 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Віра / 25 листопада 2013, 20:25
Цікаво на чому спасали?Чи вести під руки це зараз називається спасання.То рибалок треба фотографувати а не отих двох.Понти Богуна уже дістали.То забори роблять Зорівським лісом а людям з лютого місяця Терніков зарплату не дає.Не понтуйтесь Працюйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації