Вхід | Реєстрація

Другокласники подивились лялькову виставу

Другокласники подивились лялькову виставу

14 листопада учні 2-А класу Кобеляцької ЗОШ №2 відвідали дитячу районну бібліотеку.

У світлому і затишному приміщенні на дітей чекали працівники книгозбірні, які завжди раді маленьким відвідувачам.

Бібліотекар молодшого відділу Лариса Черненко розповіла про «Дім книги», познайомила дітей із правилами користування літературою і повела в чудовий, захоплюючий і чарівний світ казок.

Учні переглянули літературу та цікаві поробки на тематичних полицях «До країни авторських казок», «Казковий затишок», «З казкою навчаємось, до школи збираємось», «Журнал швидко розгорни, двері в казку прочини».

Цікавим доповненням екскурсії стали захоплюючі літературні ігри «Стежками чарівних казок», «Так чи ні» та аукціон загадок.

Найбільше другокласникам сподобалася лялькова вистава «Дмитрикова шкільна пригода», яку виконали учасники лялькового театру: Валерія Ткаченко, Олег Ісаєнко, Аня Матюх, Ірина Кропивка, учні 6-В класу Кобеляцької ЗОШ №2 та Дар’я Петрова, учениця 6-го класу Кобеляцької ЗОШ №3.

Цей театр не один рік працює в районній бібліотеці для дітей і радує юних читачів своїми казковими виступами.

На згадку про екскурсію до бібліотеки працівники подарували дітям закладки для книг.
З приємними враженнями та позитивними емоціями відвідувачі повернулися до школи. І з нетерпінням чекають наступного візиту до бібліотеки.


Автор: Анжела Тригубенко, класовод 2-А класу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2013, 13:38 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації