Вхід | Реєстрація

Всеукраїнський турнір з армспорту в Полтаві

Всеукраїнський турнір з армспорту в Полтаві

28-30 листопада в Полтавському кооперативному технікумі проходив Всеукраїнський турнір з армспорту «Полтавська осінь, пам’яті видатного тренера С.М.Олійника». В змаганнях взяли участь 150 учасників з Харківської, Сумської, Запорізької, Миколаївської, Черкаської та Полтавської областей.

У складі Полтавської команди змагались і рукоборці Кобеляцького району. Боротьба була видовищною, суперники дуже сильні, але кобелячани вкотре довели що є найсильнішими. Перемоги здобули Володимир Голтвянський 65 кг, Марина Шуліка 60 кг, Марина Левченко 50 кг, Юлія Калашнікова 65 кг, Ніна Петренко 55 кг, срібло змагань дісталось Лілї Петренко 50 кг, Яні Назарько 60 кг.

Досить цікавою виявилася боротьба між КМС з Харкова Гасановою Арзу та дебютанткою змагань Ліною Деменко 65 кг з Кобеляцького району на ліву руку, де в затяжному поєдинку перемогу здобула Ліна, ще раз підтвердивши силу кобеляцьких дівчат. У результаті Ліна посіла 2 місце на ліву і 3 на праву, поступившись нашій землячці Юлії Калашніковій.

Досить несподівано для суперників до фіналу змагань потрапив Вадим Халява уваговій до 65 кг, здолавши ряд сильних рукоборців та у фіналі поступився багаторазовому призеру всеукраїнських змагань КМС з Полтави Владиславу Білоуську. Третє місце у ваговій до 55 кг на праву руку посіла Валерія Тищенко.

За крок від п’єдесталу залишилась Юлія Козіс, Сніжана Скубій, Владислав Скубій, Валерія Величко, Руслана Кулик. Досить потужно змагались і принесли залікові бали для перемоги Полтавської області Ірина Голотник, Ігор Забрудський, Володимир Зеленський, Влад Сухорук, Андрій Козаченко, Олександр Дзиґа, Роман Діденко, Анатолій Андрейко, Тетяна Бердник, Олег Вініченко, Влад Ярошенко,Олександр Омельченко.

Відео та фотоінформацію змагань можна переглянути в інтернет виданнях обласного телебачення та http://ironworld.ru/


Автор: Артем Письмак


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2013, 10:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації