Вхід | Реєстрація

Дорожнє господарство до зими готове

Цю інформацію повідомив директор комунального підприємства «Міська сервісна служба» Володимир Слісаренко.

Зокрема, він зазначив, що для посипання доріг заготовлено 189 тонн піщано-сольової суміші. Невеликі купки суміші насипали на всіх підйомах, біля зупинок та на кладовищі. До робіт з розчищення доріг від снігу будуть залучені 16 працівників комунального підприємства та 6 одиниць техніки. Зокрема, у перший сезон буде експлуатуватися новий піскорозкидач на базі автомобіля МАЗ, який ще й обладнаний косим снігоочисним відвалом. Але найбільшою проблемою, зі слів Володимира Миколайовича, є хронічна відсутність паливно-мастильних матеріалів. І запасів у підприємства немає, і для їх поточної закупівлі грошей не вистачає.

Секретар міськради Сергій Галушко додав, що хоча комунальники й підготувалися до роботи в осінньо-зимовий період, проте стан самих доріг у Кобеляках далекий від нормального. Заплановані капітальні та поточні ремонти автошляхів майже не проводилися. Основна причина — затримка з проведенням платежів через держказначейство. Із запланованих на ці роботи 950 тисяч гривень місто Кобеляки на цей час одержало лише близько 150 тисяч. І хоча, у основному, дорожнє господарство й підготувалося до зими, проте про його справжню готовність, на жаль, сьогодні говорити не доводиться.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2013, 10:37 | Кобеляки | Суспільство
1. нежданний гість / 9 грудня 2013, 21:15
Сьогоднішній сніг показав як ви готові до зими - у місті декілька аварій. Та, правда, скільки там тієї зими...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації