Вхід | Реєстрація

За покупками — до «Риму»

За покупками — до «Риму»

У вівторок в Кобеляках відбулось відкриття нового торгового центру.

О 12 годині дня на вході до новозбудованого торгового центру «Рим» по вулиці Дніпропетровській зібралось близько тридцяти людей. Перерізали стрічку власник об’єкту Роман Панченко та секретар Кобеляцької міської ради Сергій Галушко. Після чого всіх присутніх запросили пройтися новими магазинами та випити по келиху шампанського.
Сергій Галушко зазначив, що Роман Панченко зробив чималий внесок у бюджет міста Кобеляки.

— Він уклав гроші не лише в свій бізнес, а й у міський бюджет, заплативши 300 тисяч гривень, коли викупив цю землю. І це, мабуть, найдорожча земельна ділянка в нашому місті. Приємно, що це був саме наш підприємець. Для міста та людей зробив гарну справу, — сказав секретар міськради.

Ми вирішили особисто поспілкуватися з Романом Панченком, аби він детальніше розповів про новий об’єкт. За його словами, на сьогоднішній день на території розміщено 25 торгових точок. З них у день відкриття працювало вже 10. Хоча зовсім скоро мають відкритися ще 5. Хоча загалом у проекті — 50. Усередині кожної зроблений ремонт та проведено освітлення. З-поміж усієї кількості торгових точок ми вже побачили магазин квітів, постільної й натільної білизни, чоловічий, жіночий, дитячий одяг та навіть туристичну агенцію.

Роман Панченко також поділився своїми планами на недалеке майбутнє. Зокрема, підприємець планує на цій території за два роки зробити розважальний центр. А саме, побудувати тут каток, дитячий майданчик, фонтан, караоке, більярд та боулінг.

— Мені дуже прикро, що кобелячани не мають змоги якось розважитись у своєму місті, — каже підприємець. — Для цього люди змушені десь їхати. Тому я хочу зробити розважальний центр у Кобеляках.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2013, 15:44 | Кобеляки | Суспільство
1. Гість / 23 січня 2014, 17:17
Так по ходу це просто базарь. Який ще торговий центр!
2. ansambl / 24 січня 2014, 10:16
Рынок не соответствует простейшим правилам безопасности. У него один вход и один выход.
Если на входе загорится машина, куда эвакуироваться людям? Пожарникам бы наведаться...


Конечно это при условии что там есть люди, а их там толпа, 5 чел)))


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації