Вхід | Реєстрація

Міський голова та депутати затанцювали

Міський голова та депутати затанцювали

Минулого тижня в районному Центрі культури та дозвілля відбулись урочистості до Дня місцевого самоврядування.

Сьомого грудня в Україні відзначають свято народовладдя — День місцевого самоврядування. Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і всіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного міста чи села.

Цього дня представників місцевого самоврядування відзначили подяками та квітами. Для них звучали привітання та пісенні дарунки. А новостворений танцювальний колектив, який склався з працівників районної, міської ради та представників органів місцевого самоврядування, представив глядачам хореографічну композицію «Василечки» в обробці Ніни Уварової. На сцені в українському народному вбранні з-поміж депутатів та працівників органів місцевого самоврядування ми побачили і Кобеляцького міського голову Олександра Ісипа, який на достойному рівні витанцьовував із рештою. Уже по завершенню танцювального номера глядачі привітали новоспечених артистів бурхливими аплодисментами.

Наступного дня ми зустрілися з Олександром Михайловичем, аби детальніше дізнатись про процес підготовки до свята. Він розповів, що ідея виконати на сцені номер художньої самодіяльності в День місцевого самоврядування прийшла працівниці районної ради Тетяні Тимошенко. Для участі були запрошені працівники районної, сільських рад та чиновники. Проте не всі погодились вийти на сцену. Коли колектив був повністю вкомплектований, то хореографа Володимира Уткіна попрохали допомогти поставити номер. Відтоді і розпочалися тренування.

— Ми репетирували тричі на тиждень, — каже Олександр Ісип. — Тренування тривали по півтори години. А іноді, й по три. І вже за шість тижнів люди, які до цього зовсім не вміли танцювати, вивчили хореографічний номер і змогли його достойно виконати. Я особисто не пропустив жодної репетиції, які проходили в районному Центрі культури та дозвілля. До того ж, практично щодня я тренувався вдома. Тому сподіваюся, що мої старання не були марними і глядачам сподобалось.

Надалі міський голова не планує покидати заняття танцями. Адже, за його словами, він відкрив нову сторінку свого життя.

— Тепер замість фізичних тренувань у тренажерному залі я буду вчитись танцювати. До того ж, це потребує не менших фізичних навантажень, — підсумував Олександр Ісип.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2013, 09:20 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації