Вхід | Реєстрація

У аграрному ліцеї може змінитися директор

Днями редакція отримала інформацію про те, що в навчальному закладі відбулися збори трудового колективу, на яких директору Борису Чичці висловили чимало претензій.

Повідомлення надійшло з джерела, близького до педагогічного колективу. Самі співробітники ліцею публічних заяв для преси робити не побажали. Деякі з них навіть висловили здивування подібною поінформованістю газетярів. Водночас педагоги ліцею не заперечують факт проведення зборів трудового колективу. Як і те, що в середовищі адмінперсоналу педагогів і майстрів досить давно зріло невдоволення методами керівництва Бориса Чички. Зокрема, йому закидають заключення сумнівних фінансових угод, передачу землі в суборенду, незрозумілі критерії відбору при прийнятті на роботу нових працівників.

Близько тижня тому частина колективу направила керівнику листа. У ньому була поставлена вимога відповісти на кілька десятків (!!!) запитань. Пояснення мали бути озвучені на зборах. Зібрання відбулось. Борис Борисович на нього прийшов і спробував відповісти  на запитання своїх підлеглих. Але його пояснення не задовольнили більшість присутніх. Про це засвідчив результат таємного голосування. Більшість визнали роботу директора незадовільною. Достовірність цієї інформації на умовах анонімності нам підтвердили деякі працівники ліцею.

Нині в середовищі співробітників закладу обговорюють інформацію про те, що нібито Борис Борисович написав заяву про звільнення за власним бажанням.

...Сам Борис Чичка підтверджує інформацію про те, що написав заяву про звільнення. А свою подальшу долю не пов’язує з роботою в аграрному ліцеї.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2013, 10:33 | Кобеляки | Суспільство


1. Ефим / 27 грудня 2013, 13:15
Бач найшлися люди, які захищають Чичку. Але давайте подивимося факти. Коли ставав директором 5 років (осінь) тому йому дісталося 10000 грн.на рахунку учгоспу, більше 400 т зерна включаючи гречку і соняшник, зорані поля, посіяні озимі культури, запас солярки та запчастин на весну, більше 400 учнів в ліцеї.Працюючі трактори, комбайни, новий легкове авто, яке доречі всі 5 років було в його особистому користуванні, не ночувало ні однії ночі в ліцеї, не передавалось заступникам навіть коли йшов в відпустку. Тепер його попросили піти і що він залишив: борги більше ніж на 0,5 млн.грн. і безнадійні судові тяжби по них (боргів булоб ще більше але видавав людям премію і тут же її забирав, аби погасити борги за своє "мудре" керівництво, 0 т зерна, поля не оброблені посіяно 0 га. Комора пуста повністю можете приїхати на полігон подивитися. З 226 га землі самі не обробляють ні 1 га все здавалось в аренду незрозуміло кому і не зрозуміло за скільки. Навіть з директорського кабінету забрав крісло, жалюзі з вікон, полички, монітори, факс. В ліцеї залишилось менше 300 учнів. Для людей звичайно було непогано: контролю 0 вимог 0. Чоловік просто заробляв собі грошей.Отакі ось пироги,так що гірше таке як і нікуди. Доречі не трійка невдоволених а більша половина колективу. Доречі все це є протоколів зборів трудового колективу (а це вже офіційний документ). Доречі слухи ходять на черзі директорство в терцентрі.
2. 7777a / 27 грудня 2013, 21:34
а що таке- терцентр?
3. Із бивших / 3 січня 2014, 16:23
Піднявся б з земельки покойний...Подивився б на цю бардель...Плюнув би і сказав...Пішли б ви всі на...
4. 3333с / 3 січня 2014, 20:31
Ефим переймаеться тим, що в ліцеі зменшуеться кількість учнів, а вона й далі буде зменшуватись, якщо на профоріентаційні заходи Янка з Леською приходять у такому міні, що й на сцену піднятися не можуть. Таке враження, що не трактористів вчать. а найдревнішій професіі.З себе. шановні. треба починати...
5. Опозиціонер / 4 січня 2014, 15:36
Ого!!! Оце так покращення у бурсі!!! Наскільки видно з коментарів у Ліцеї казна що діється. Ви, шановні, подумайте над ситуацією, бо страшно навіть читати. Тут уже й сказати нічого, можу тільки порадити щоб запросили когось на "царство" (бажано такого як Й.Сталін або Ким Чен Ір чи його син Кім Чен Ин) раз порядок навести самі не можете.
6. Кім Чен Ин / 5 січня 2014, 12:19
А на "дошці почьота" як в пас"янс рубляться!О -діла!!!
7. Кім Чен Ин / 5 січня 2014, 12:21
А на "дошці почьота" як в пас"янс рубляться!О -діла!!!Ніяк не поділяться- хто бліже к тєлу!Ха-ха!
8. Відрада / 5 січня 2014, 15:24
За все, що робиться в ліцеї повинен відповісти Чичка, адже при його керівництві все сталося. А ситуація банально проста - наробив ділов і втік. Адже всі фінасові борги крім нього створити ніхто не міг. Це точно.
9. Магда / 5 січня 2014, 15:33
Якщо Чичка з землею все робив законо тоді за які гріхи Обласна фінансова інспекція подала позов на більше ніж 80 тис.грн.? І хто ці кошти буде повертати?
10. Опозиціонер / 5 січня 2014, 16:44
О! Нові подробиці! Цікаво що ж там з землею сталося, що аж на 80 тисяч гривень позов подали? Що там у бурсі ще твориться, бо тут уже все "обсудили"? А стосовно міні-юбок, про які написав у своєму коментарі 3333с, то це, я так думаю, у Ліцеї новий дресс-код ввели у керівництва:)
11. Правда / 5 січня 2014, 20:39
Я б не говорила про Чичку чи ж не персона.Таранушич розпродав 1,6 га ландшафтних земель,якы суд зобовязав повернути ото проблема де гроші взяти віддавати крутим(бо тільки їм по карману така земелька) а ви Чичка Чичка.
12. Справедливість / 5 січня 2014, 21:48
У Правди своя правда: земля не продаеться. а передаеться в оренду. так що не хвилюйтеся і спіть спокійно-гроші нікому не треба віддавати.
13. Опозиціонер / 6 січня 2014, 09:18
Так-так. Уже й до керівництва Кобеляк добралися. Та що ж там у Вас таке сталося, що все місто винне?
14. Пальма / 6 січня 2014, 14:20
Дійсно біда в тому що зараз ліцеєм керує (але нізащо не відповідає) Чиркова. А вона сумбурна, брехлива інтригантка.
15. Пальма / 6 січня 2014, 14:23
А Чичка дійсно ніхто. Просто слабка духом людина, якій в свій час повезло опинитися в комсомольському начальстві. А після того в нього ніде нічого не получалось і не получиться.
16. Опозиціонер / 6 січня 2014, 17:24
Уже можна скоро буде цілий роман написати або зняти фільм з приблизною назвою "Падіння монарха або крах Ліцею" чи "Повстання в бурсі". Цікаво чи закінчиться це паскудство коли-небудь, чи так і обгажуватимете самі себе далі?
17. Чужий / 6 січня 2014, 21:35

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
18. Чужий / 6 січня 2014, 21:37

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
19. Опозиціонер / 7 січня 2014, 10:07
Ого! Оце так в когось закидони! Цікаво, а щоб так верещати теж потрібно в когось щось вкрасти чи це просто прояв громадської свідомості та подача прикладу для наслідування? А припинити поливати Ліцей брудом дійсно вже давно потрібно.
20. 3333с / 7 січня 2014, 10:22
Ліцей нагадуе банку з павуками-скоро переідять один одного. Співчуваю тому, хто прийде в наш гадюшник директором.
21. гость / 8 січня 2014, 21:08
диждите прийде сталин
22. Із теперішніх / 9 січня 2014, 00:40
28. Із бивших пише:
«Піднявся б з земельки покойний...Подивився б на цю бардель...Плюнув би і сказав...Пішли б ви всі на...»

Люди, не згадуйте серед цього бруду покійного директора. Хай на тому світі його чесна душа спочиває спокійно
23. 7777ФA / 9 січня 2014, 11:36
шановні-ви всі базарні баби-закрийте цю тему (чи вам радість приносить перемивання кісточок) --подивіться на себе із сторони-- і подумайте про те що ХТОСЬ так само паплюжить тему про вас.І ще- хто дав вам право СУДИТИ---(як кажуть-не судім-не виновен). а втім--чому ви всі ховаєте свої обличчя-- бо боїтеся--ВИИОД--(ХОЧА І В ГРУБІЙ ФОРМІ--не ГАВКАЙТЕ-- БО І ВАС покусають....

Всім писакам--давайте писати про щось хороше... тоді і вам буде ХОРОШЕ!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації