Вхід | Реєстрація

Закордонний паспорт — актуальний документ для сучасного українця

Наявність закордонного паспорта дозволяє не тільки розширювати свої горизонти і залишати в пам’яті море приємних вражень про подорожі. Також це можливість удосконалити своє володіння іноземною мовою в ідеальному для цього середовищі, отримати освіту в престижних зарубіжних ВНЗ і влаштуватися на високооплачувану посаду, реалізувавшись як справжній професіонал.

Управління Державної міграційної служби України в Полтавській області нагадує, що оформлення закордонного паспорта громадянина України можливе у будь-якому підрозділі ДМС України в області (який здійснює надання таких послуг), незалежно від місця реєстрації.

Інформацію щодо переліку необхідних документів для оформлення закордонного паспорта, вартості зазначеної послуги, адресу та графік роботи підрозділів з прийому громадян можна знайти на офіційному веб-сайті ДМС України: dmsu.gov.ua або отримати консультацію, звернувшись до будь-якого територіального підрозділу області.

Також міграційна служба України в Полтавській області застерігає українців від шахрайських дій приватних осіб, що пропонують допомогти оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон. І наголошує на відмові співпраці служби з приватними особами, які пропонують вищезазначені послуги. Сьогодні, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, створено державне підприємство «Документ». Основним завданням ДП «Документ» є ефективна організація надання платних послуг паспортно-візового характеру з метою зменшення навантаження на підрозділи міграційної служби та удосконалення сервісу їх надання.


Автор: Управління ДМС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2013, 10:22 | Полтавщина | Суспільство
1. Істина / 25 грудня 2013, 19:19
Я сама заповнила анкету,надала фотокартки,копії паспорта,кода,квитанцію про сплату держмита.Яка ж вартість закордонного паспорта-170гр.(держмито),чи все одно послуги міграційної служби треба платити,чи ДП"Документ" утримувати.Що ж робити,якщо хватає розуму самостійно підготувати пакет документів,чи прикидуватись тупою,доплачувати тим"Документам"ще 300-400гр.за "послуги",які мені не потрібні.
2. Белый / 26 грудня 2013, 11:36
1. Істина пише:
«,чи прикидуватись тупою,доплачувати тим"Документам"ще 300-400гр.за "послуги",які мені не потрібні.»

Я тоже обратил внимание ,что за услуги по фотографированию,помощь по заполнению анкеты в паспортном столе берут немалые деньги.Вот такая у нас держава! Землю дают приватизизировать бесплатно,но за оформление,мама не горюй стянут,в пенсионный фонд два раза денежки берут ,а денег на нормальные пенсии нету.А еще соцстрах,но это уже другая история.
3. Чудо Юдо / 27 грудня 2013, 10:27
Істина, Белый - почитайте як в конкретно даній ситуації діяла інша людина: Посилання на exo.in.ua
Автор, за його словами, заплатив 387 гривень просто заявивши, що він все знає, зробить сам і ніяких додаткових послуг йому не потрібно.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації