Вхід | Реєстрація

Нові Санжари — переможець конкурсу «Найдосконаліше місто країни 2013»

Нові Санжари — переможець конкурсу «Найдосконаліше місто країни 2013»

Наше селище перемогло у рейтинг-шоу, яке проводила радіостанція «Ретро FM».

Селище Нові Санжари взяло участь у масштабному рейтинг-шоу України «Найдосконаліше місто країни 2013». Цей абсолютно безпрецедентний проект представила відома радіохвиля «Ретро FM». Проект проходив у декілька етапів. Протягом двох місяців слухачі надсилали розповіді про міста, які гідні потрапити до списку номінантів.

Селище Нові Санжари вирішило теж позмагатися. Учасники надіслали розповідь про селище і воно, без сумніву, увійшло в ТОП-50 найкращих міст України. За перемогу також змагалися Біла Церква, Бердянськ, Вінниця, Вишгород, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ізмаїл, Кам’янець-Подільський, Керч, Київ, Кіровоград, Ковель, Кременець, Кременчук, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миргород, Мукачево, Ніжин, Миколаїв, Новодністровськ, Одеса, Олександрія, Павлоград, Полтава, Рахів, Рівне, Самбір, Севастополь, Сєверодонецьк, Сімферополь, Славутич, Суми, Тернопіль, Трускавець, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ялта.

Напередодні Нового 2014 року, 23 грудня, на хвилі «Ретро FМ» було оголошено місто-переможець у номінації «Найдосконаліше місто країни 2013».

Завдяки голосам активних жителів селища та усіх, хто приєднався до голосування, саме Нові Санжари, селище міського типу, отримали визнання найдосконалішого і найкомфортнішого міста для проживання в нашій країні.


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2013, 11:37 | Нові Cанжари | Цікаве


1. переможці / 30 грудня 2013, 12:25
Все це чудово, що ми виграли конкурс, але зовсім не зрозуміло, чому автором цієї статті є прес служба районної ради, а не селищний голова А. Река (чи принаймні його прес служба)?
Чи як завжди пан Левицький приписав собі чужі заслуги і почепив орден головного «благоустройщика Нових Санжар», не зробивши при цьому нічого хорошого?? Чому така несправедливість?
Андрію Олександровичу, це ж Ваша перемога і робота ВАШОЇ команди!!!!
2. 888а / 30 грудня 2013, 19:21
Мабуть тому що раді чим то особистим хвалитися нічим. Напевно хотіли прогнутися перед Рекою, так само як на відкритті ялинки, а він їм про віслюків
3. Ясен / 31 грудня 2013, 14:31
4. New York пише:
«Санжари перемогли Львів і Одесу... ))»
Нью Йорче,одразу видно як тобі добре й радісно від тієї перемоги.Колись 300 спартанців ледь не перемогли багатотисячну армію Дарія.Так що
в житті повсякому буває.Веселого Нового року тобі,десь на Брукліні.
4. Метр / 3 січня 2014, 13:30
Спасибо, за разъяснения,я уж останусь при своем мнении, приятно конечно общаться с здравыми людьми, которые здесь оставили несколько комментариев, в том числе и Вы.Выражения некоторых просто не заслуживают внимания.А о досконалом , это все относительно.И конкурс с его мимикрия просто шоу. Оно ведь в программе шоу радио и проведено, а санжарцы как дети радуются шоу. Мер у нас давно известный шоумен, вот и устроил еще одно шоу.Почему другие не выграли этот конкурс, просто потому что это для них слабо и низко.А санжарам конфетку подкинули и они уже балдеют.
5. фермер / 3 січня 2014, 15:17
17. Боб Роб пише:
«Прикольно прикалується,значить визначаючи переможців районних конкурсів також прикалується.Жителі Новосанжарщини над вами прикалується найприкольніша прес-служба райради!Це сказав не я,це сказав метр(одиниця виміру).А бухав ти років 10 назад,на рядниниці,під осичкою,зазраз можеш випити ,чи відпочити комфортно біля річки,піджарити шашличку,все це в нормальних умовах і чистоті.Різниця між центром селища і околицями є,але в якому містечку не так?Думаю ,що з часом ця різниця меншатиме.З дорогами біда,тільки це біда державного маштабу.Дороги незадовільні в Полтаві,навіть у столиці.Всеодно Нові Санжари виділяються з когорти інших таких же районних центрів.В тих же Кобеляках,чи вище оспіваній Решетилівці можеш пів години крутитись з беником урни немає,те ж саме з лавочками,чи громадськими вбиральнями,в смт Нові Санжари ці проблеми майже вирішили.А такої кількості троянд на одного жителя точно немає ніде.Наше селище зовсім не ідеал,але у зовсім не досконалій країні воно може найдосконаліше і є.»

6. фермер / 3 січня 2014, 15:25
Цікаво у нас про комфорт,Боб РОб смішно до сліз бухали ми 10років тому без комфорту, а тепер Селище стало комфортніше, і уже ми не бухаєм а випиваєм не на землі,а на лавочках.Юмористи позавидують.Надо було це на конкурс написати про своє селище.Нехай я і фермер, ну ви з Ясенем вообще якісь недолугі.А що рада прикалується,так це пояснюється мабуть тим, що нічого не помічали, а тут помітили успіхи селища,особливо в радіо-шоу.Хоча вони друг друга стоють,самі шоу устраюють постійно,то в Перещепино,то Ливенському та Старих санжарах
7. фермер / 4 січня 2014, 12:49
Все таки був правий, треба вашим же лексиконом і тут уже і свої слова Ясен забрав назад.Тепер я розумію владу,яку розуміють і поважають коли вона так вчиняє.От уже і комплименти пішли, чудово. То з Вами приємно бавитися.А с посміху люди бувають.
8. Боб Роб / 4 січня 2014, 19:10
29. фермер пише:
«Ясен перец, зрозуміло і Роб Боб одне і теж саме мурло, яке даже користується словами моїми з коментаріїв.Видно правда і обєктивність ВАс дратує.Не треба мені говорити що робити цензор велекий знайшовся.Я так зрозумів з вами треба розмовляти на вашому ж лексиконі.Засунь свої слова в дупу,та можеш поучаствувати на шоу в радіо Река.»

30. Ясен пише:
«Фермере,вітаю ти справжній аналітик,розгледів клонів.Ха-Ха!Забираю свої слова назад.Пиши друже ,пиши!Твій неперевершений стиль ,це окраса будь-якого обговорення.Боже збав бути цензором у такого писаки,тут підготовку потрібно мати.Сам подумай:"Мурло,слова в дупу",ні такої глибини думок вслух ламати неможна.Фермере...,агов,смішний чоловічок,бався далі.»

31. фермер пише:
«Все таки був правий, треба вашим же лексиконом і тут уже і свої слова Ясен забрав назад.Тепер я розумію владу,яку розуміють і поважають коли вона так вчиняє.От уже і комплименти пішли, чудово. То з Вами приємно бавитися.А с посміху люди бувають.»

Вітаю,ви знайшли одне одного.
9. фермер / 5 січня 2014, 22:02
Ворон -респект
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації