Вхід | Реєстрація

Новорічна ялинка в дитячому садку «Золотий півник»

Новорічна ялинка в дитячому садку «Золотий півник»

Протягом тижня в дошкільному закладі діти проводжали 2013-й та зустрічали Новий рік.

Найбільш очікувані свята в дитячому садочку — новорічні. До них ретельно, з радістю, усмішкою та піднесеним настроєм готуються дітлахи та дорослі. Прикрашають садочок, роблять подарунки, вивчають нові пісні, вірші й таночки.

Протягом тижня в дошкільному закладі «Золотий півник» проходили новорічні ранки. Спочатку Новий рік завітав до найменших вихованців садочка. Діти першої молодшої групи «Фіалочка», де вихователями є Світлана Дорофєєва та Людмила Койнаш, радісно зустріли це свято. До речі, для малюків це був перший новорічний ранок у дитсадку. Усі діти прийшли на свято в різноманітних костюмах. Та найбільше тут можна було побачити зайчиків, вовків і сніжинок.

Новорічна ялинка принесла дошкільнятам чудові сюрпризи, на які вони з нетерпінням чекали. Тут лунали пісні та вірші. Діти водили хороводи й грали в різні ігри. Та найбільше радості малюкам принесли Дід Мороз і Снігуронька. Вони, звісно ж, прийшли до вихованців садочка не з пустими руками. Дітлахи розповідали Діду Морозу віршики та гралися з ним у різноманітні ігри. Також на свято завітали і казкові герої. Зрештою, новорічний ранок перетворився на справжню казку, у якій взяли участь як діти, так і дорослі.

Насамкінець свята Дід Мороз вручив кожному малюку подарунок. Діти з радістю їх приймали та одразу ж починали роздивлятися різнокольорові коробки з солодощами, які їм щойно подарували. А завершилося свято під спалахи фотокамер. Дорослі поспішали сфотографувати дітлахів у таких чудових новорічних костюмах біля ялинки та з Дідом Морозом. Тож, свято, напевне, запам’ятається і малюкам, і дорослим.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації