Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі депутати розберуться хто замовляв стриптиз на Новий рік

Кременчуцькі депутати розберуться хто замовляв стриптиз на Новий рік

Два депутати міської ради на найближчій сесії оголосять свої депутатські запити про те, чи планувалося проведення «новорічного стриптизу» на сходах районної державної адміністрації і виділялися гроші з міського бюджету на купівлю призу для переможниці - трьох ящиків шампанського.

Про це у міської влади запитає представник комісії з питань охорони здоров'я Оксана Гуйда і представник комісії з питань освіти Віктор Бугайчук. «Одна справа, якщо б таке дійство відбувалося у закритому клубі, хоча і в цьому випадку були б питання. Інша - коли все це відбувається в присутності мешканців міста, в тому числі дітей та молоді, які перебували на площі», - зазначив з цього приводу депутат міської ради Віктор Бугайчук.

Програму вів відомий у Кременчуці ведучий Андрій Редькін (DJ Ред). Він, до речі, під час танцю, коли дівчата оголялись до нижньої білизни, зауважив, що «просто жарко». В цьому році зима нас балує, однак у новорічну ніч температура повітря все-таки опустилася до нуля градусів.

До речі, Андрій зі сцени подякував за надану підтримку в організації заходу Олегу Бабаєву і Юрію Шаповалову.


Автор: www.05366.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня 2014, 16:10 | Кременчук | Цікаве
1. Ната / 8 січня 2014, 11:08
Народні депутати розважили людей за їх же гроші , в своєму дусі і в міру свого виховання /чим не бандитські 90-і/ просто в Кременчуці ще допи з гепою не хватає
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації