Вхід | Реєстрація

Школярі викрали з картки пенсіонера 2900 гривень

Школярі викрали з картки пенсіонера 2900 гривень

За допомогою до правоохоронців звернувся 51-річний кременчужанин. Чоловік повідомив, що у нього викрадено пенсійну картку та знято з неї гроші в сумі близько 2900 гривень.

Заявник розповів, що у зв’язку з хворобою дуже часто просив допомоги по господарству у місцевої молоді. Коли треба було щось купити, чоловік часто давав їм свою пенсійну картку. ЇЇ, як-правило, завжди повертали, але одного разу вона зникла. Міліціонери провели ретельну перевірку та встановили особу, яка скоїла дане правопорушення. Ним виявився 14-річний місцевий школяр.

Неповнолітній разом з однолітками допомагали пенсіонеру і ходили до магазину, а коли, знімаючи гроші, побачили залишок на картці, не роздумуючи зняли та витратили гроші на свої потреби.

На даний час по факту відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Слідчі встановлюють всі обставини скоєного. Винуватцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: Наталія Сімонькіна, Семенівський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2014, 17:49 | Кременчук | Кримінал
1. шофер / 9 січня 2014, 02:14
Винуватцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
так винуватець же сам дід... посадять на старість чи що?
2. Ясен / 9 січня 2014, 07:40
1. шофер пише:
«так винуватець же сам дід... посадять на старість чи що?»
Так це все одно ,що Шофер дав сусідові викрутку,а той нею заколов перехожого.Висновок: винен Шофер ,якби він не дав викрутку нічого небуло б.Запитання :Шофера посадять?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації