Вхід | Реєстрація

За місяць кобеляцькі тенісисти взяли участь у трьох турнірах

За місяць кобеляцькі тенісисти взяли участь у трьох турнірах

6-8 грудня в місті Лохвиця пройшли ігри обласної Спартакіади школярів із настільного тенісу. У них взяли участь 10 команд. Кобеляцький район представляли вихованці групи настільного тенісу НВК № 1 Софія Варич, Анна Грабар, Дмитро Лебідь і Богдан Заїка.

Учасники турніру довели, що настільний теніс із захоплення перетворився у складний атлетичний вид спорту з різноманітною технікою і тактичними варіантами, що потребують високої загальнофізичної, спеціальної і психологічної підготовки. І кращими в ньому стають ті, хто проявить свої особисті якості на тренуваннях і змаганнях.

Наші юні спортсмени здобули друге загальнокомандне місце, пропустивши вперед збірну Лохвицького району. Третіми стали представники Хорольщини.

Софія Варич отримала бронзову нагороду в одиночному розряді. Вона ж із Анною Грабар стали другими в парному розряді. Ще одну «бронзу» в нашу скарбничку поклали Анна Грабар і Дмитро Лебідь у змішаному розряді.

Команда висловлює вдячність за підтримку голові Кобеляцької райдержадміністрації Анатолію Олексійовичу Таранушичу.

 

Кубок області і новорічний турнір

Кубкові баталії з настільного тенісу, які проходили в обласному центрі минулими вихідними, зібрали більше ста любителів малої ракетки і численну кількість глядачів. У них узяли участь 5 майстрів спорту України і близько 30 кандидатів у майстри, чемпіони і призери чемпіонатів і кубків України.

Кобеляцький район у жіночій частині змагань представляли Софія Варич і Яна Заїка. У одиночному розряді вони посіли 5 і 4 місця, а в парному зуміли пробитись до фіналу. Та, на жаль, поступилися сильному полтавському дуету Тютюнник-Бурцева. «Срібло» на Кубку Полтавщини це, безперечно, — успіх наших юних спортсменок.

А вже наступного дня вони, у складі збірної, взяли участь у новорічному дитячому турнірі, що проходив у кременчуцькому спортивному клубі «Стіга» і у своїх викових категоріях посіли перші місця. Ще одну перемогу серед хлопців 1997-2001 років народження одержав В’ячеслав Коваленко, а Дмитро Лебідь тут же став третім із 16 учасників.

Всі вони були нагороджені грамотами, медалями і солодкими призами. Турнір зібрав 34 юних спортсменів із Полтавської і Черкаської областей.

 

«Різдвяні зустрічі — 2014»

Під час новорічних канікул у спортивному залі НВК № 1 проходив традиційний обласний дитячий турнір із настільного тенісу «Різдвяні зустрічі — 2014». Цього разу в гості до наших юних любителів малої ракетки завітали їх друзі-суперники з Кременчука та Козельщини. Змагання пройшли у двох вікових категоріях між хлопцями та дівчатами. Десятий ювілейний турнір, який четвертий рік поспіль проводився під егідою Федерації настільного тенісу Кобеляцького району, виявив переможців. Ними стали серед дівчат 1998-2001 років народження Анна Грабар, Софія Варич і Катерина Бутко (Кобеляки), 2002 року народження і молодших Яна Заїка (Кобеляки), Анастасія Жеглата (Козельщина) і Любава Коваленко (Кременчук).

Серед хлопців 1998-2001 років народження — Дмитро Лебідь (Кобеляки), В’ячеслав Вітер (Козельщина), Богдан Заїка (Кобеляки). 2002 року народження і молодші — Віталій Марущак, Андрій Фисан та Кирило Ухань (Кременчук).

Переможці та призери були нагороджені грамотами й призами. Турнір став етапом підготовки юних спортсменів до Чемпіонату України серед юнаків та дівчат 2002 року народження, що відбудеться в Одесі 10-12 січня.


Автор: Борис АНДРОНОВ, учитель фізичної культури Кобеляцького НВК № 1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2014, 13:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації