Вхід | Реєстрація

Головна ялинка Новосанжарщини

Головна ялинка Новосанжарщини

27 грудня в Центрі культури і дозвілля відбулося урочисте відкриття головної ялинки району. Присутніх у залі з наступаючими новорічними і різдвяними святами привітали голова райдержадміністрації, депутат районної ради Сергій Шовкопляс, голова районної ради Володимир Левицький та селищний голова Андрій Река. Вони пригадали головні події 2013 року, котрі вже увійшли в літописну історію Новосанжарщини. Голова районної ради Володимир Левицький зазначив, що цьогоріч органи місцевого самоврядування районну робили все для того, аби покращити соціально-економічні показники розвитку кожної громади. Також він підкреслив і те, що у 2013 році новосанжарці активно втілювали в життя нові соціальні ініціативи Президента України. Керівники району адресували учасникам новорічного дійства слова найщиріших побажань міцного здоров’я, родинного затишку й усіляких земних щедрот.

Далі Володимир Левицький і Сергій Шовкопляс вручили депутату районної ради, керівнику приватного підприємства «Орендний дитячий оздоровчо-виховний заклад «Орлятко» Анатолію Кожухаренку орден «Хрест пошани України». Цю високу нагороду він отримав за професійне управління підприємством-лідером економіки України, а також за досягнення переваги над конкурентами та здобуття переможного 18-го місця в країні, що підтверджено державними органами статистики та українським оргкомітетом Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих».

Після офіційної частини глядачів пісенно привітали Дід Мороз, Снігуронька та щедрівники і колядники Центру культури і дозвілля. Свої музичні дарунки презентували і солісти Поліна Моцак, Тетяна Черненко, Ангеліна Мусіяка, Анастасія Білокінь та Валерія Яценко.

Та найголовнішим сюрпризом і родзинкою цього новорічного вечора стали пісенні букети у виконанні вокально-інструментального ансамблю Центру культури і дозвілля, неперевершеної «п’ятірки» у складі Юлії Яценко (вокал), Василя Болтушенка (клавіші), Бориса Камуза (ударні), Віталія Яценка (бас-гітара), а також, що особливо приємно, головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради Юрія Мокляка (ритм-гітара).

Узагальнену думку присутніх у залі глядачів наприкінці заходу емоційно озвучив голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс. Сергій Миколайович подякував учасникам вокально-інструментального ансамблю за змістовну концертну програму, котра, за його словами, була (без перебільшень!) просто неперевершеною.


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. фермер / 10 січня 2014, 23:43
родзинкою свята все ж був Река,стільки оплесків
2. боец / 10 січня 2014, 23:47
Хоч би не понтувались з нагородою, хіба для санжарських лохів розраховано.Такі нагороди пачками можна вішати, аби бабки були.Глянь те в інтернеті,можна заказати в часной лавочке що завгодно.Або ж Кожухаренко лох,або ж інших має за лохів.
3. Мужик / 11 січня 2014, 17:18
Сегодня главная елка Санжар рухнула,хорошо никого не покалечила, а то Река свой имидж испортил бы на всю жизнь
4. Вася против всех / 11 січня 2014, 18:31
Вот, только при чем тут имидж?Гллавное,что все живы,здоровы.Конечно местному совету стоит задуматься об создании более прочной ,безопасной и современной конструкции.В мире падают башни и небоскребы,что поделаеш ,форс мажор.Но все же сосна с набитыми гвоздями ветками,устарела как новогодний атрибут,да и как видим,опасно это.Я Вася против падающих елок,я за надежную новогоднюю конструкцию.
5. Мужик / 11 січня 2014, 19:10
Это точно, с этим нужно что то делать,сколько можно ехать на старом методе.
6. урс / 11 січня 2014, 19:46
РЕКА-а я на море.Уехал в египт
7. Метр / 12 січня 2014, 14:10
Правильно, елку и без него разберут,пенсионеру уже можно отдыхать, пока дают еще.
8. 4444я / 12 січня 2014, 17:09
7. Метр пише:
«Правильно, елку и без него разберут,пенсионеру уже можно отдыхать, пока дают еще.»

Сам понял, что сказал?
9. Метр / 12 січня 2014, 17:56
4444 с такими мозгами, лучше сюда не заглядывать.разжевывать не буду.
10. 44444я / 12 січня 2014, 19:28
9. Метр пише:
«с такими мозгами, лучше сюда не заглядывать.разжевывать не буду.»

метр в данном случае - очевидно рост. Судя по уровню агрессивности - карлик с комплексом наполеона.
11. Рикошет / 12 січня 2014, 19:38
7. Метр пише:
« Вставити цитатуПравильно, елку и без него разберут,пенсионеру уже можно отдыхать, пока дают еще.»
Пенсіонером(в душі) можна бути й у 30 років.А Река активний і дієвий,ще багато що зробить для Санжар.
12. ВалІва / 12 січня 2014, 19:50
7. Метр пише:
«Правильно, елку и без него разберут,пенсионеру уже можно отдыхать, пока дают еще.»
Це називається підстава!
13. люблю санжари / 16 січня 2014, 08:04
6. урс пише:
«РЕКА-а я на море.Уехал в египт»

А ти впевнений що Река А.О. не в кардиологічному центрі на лікуванні в м.Київ ?
14. Вася против всех / 17 січня 2014, 22:49
22. Микола Гузченкo пише:
« Ялинка на Різдво - це традиція, як і ялинка на Новий рік. Почитай, умнік.
Посилання на ru.wikipedia.org умника спасибо.Странички википедии очень поучительные.Что касается традиции,так ведь и салат "оливье" и киношка "С легким паром" для кое кого уже новогодняя традиция,а вот у меня гастрономический вкус и понятие о новогоднем кино немного иное.Я,Вася против сомнительных традиций,я за уважение индивидуального выбора.
15. Ясен / 18 січня 2014, 11:28
Вася,Вася,Васильок,та як ти смієш сперечатись з МГ.Тобі сказано,що ялинка Різдвяна традиція,все, це аксіома!Зрозумій такі правила обговорень в Ехо.
17. підприємець пише:
«Що за х..ло на РДА п..з. ..ть??? заткнись і займись ділом,ато попривикали...,ось і результат ні бюджету, ні порядку. Спасибі С.М.ШОВКОПЛЯСУ що в ройоні ще щось робиться.»
Ой робиться...ні бюджету,ні порядку,спасибі Шовкоплясу.Ну і язицюра у тебе, підприємець.
16. Микола Гузченкo / 19 січня 2014, 14:01
24. Вася против всех пише:
«Я,Вася против сомнительных традиций,я за уважение индивидуального выбора.»

Ясно. Ялинка на Різдво - сомнітєльная традіция, а ялинка на Новий рік - ок. Буває.
25. Ясен пише:
«як ти смієш сперечатись з МГ.Тобі сказано,що ялинка Різдвяна традиція,все, це аксіома!»

Абсолютно вірно. Якщо МГ напише, що Київ - столия України, а січень - зимовий місяць, це теж буде аксіома, з якою нікому не дозволено сперечатись. Як і з тим, що встановлення ялинки - це традиція. Як різдвяна, так і новорічна.
Новорічною ялинка, до речі, вважається лише на постсовєцькому просторі. До комуністів вона була різдвяною, але потім Різдво заборонили, а різдвяну ялинку залишили, перейменувавши її в новорічну. А для всього нерадянського люду ялинка була, є і буде різдвяною. Чули про крістмас-трі? Чули. А от про ньюєарс-трі не чув ніхто, бо нема такого.
17. ЯрГ / 19 січня 2014, 14:33
26. Микола Гузченкo пише:
«Новорічною ялинка, до речі, вважається лише на постсовєцькому просторі.»

Ех... Що ж з тобою сталося??
Оце ізза таких як ти у людей жизні нема! Матір продасть!..
18. Ясен / 19 січня 2014, 18:42
26. Микола Гузченкo пише:
«Абсолютно вірно. Якщо МГ напише, що Київ - столия України, а січень - зимовий місяць, це теж буде аксіома, з якою нікому не дозволено сперечатись.»
Звісно я ,Васю про інше.Я про столицю України -Копенгаген,про зимовий місяць -липень і т.д.Це ж можна теж мотивувати:липень-зимовий в Аргентині,Копенгаген-столиця для МГ.Та комуняка ти Вася!Ти подивись,ялинка в нього новорічна!Ньюєас-трі!Чудно!
19. Микола Гузченкo / 19 січня 2014, 19:20
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
28. Ясен пише:
«я ,Васю про інше.Я про столицю України -Копенгаген,про зимовий місяць -липень і т.д.»

Буду вдячний, якщо знайдеш подібні несуразності в моєму виконанні і покажеш мені їх. Бо попахує піздабольством, дорогий мій.
20. Ясен / 19 січня 2014, 20:28
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ну далеко не ходитиму:
21. Вася против всех пише:
«Устанавливать елку,это древняя языческая
традиция,ее действительно украшали разными ,ценными на то время вещами и целый год зеленая елка,которую к стати не пилили а украшали в лесу,была символом постоянства благ.К нам эта традиция перешла от католической Германии в 19 в.,прижилась как новогодний символ.А к Рождеству елочка неимеет ни какого отношения.Если Микола Гузченко встречал об установке елки на рождество в Святом Писании,то напишите где именно,буду благодарен.Вот както так.Я Вася против пустословья,я за обоснованую точку зрения.»

22. Микола Гузченкo пише:
«Яке нахуй Святоє Пісаніє? Ялинка на Різдво - це традиція, як і ялинка на Новий рік. Почитай, умнік.»
Дякуй...Ах,да
крістмас-трі,так хіба то наша традиція?
21. Гість / 19 січня 2014, 23:22
Ну якщо вірити тій же Вікіпедії то ялинка таки була першопочатково Різдвяною. Спочатку в Німеччині, а потім і в Російській імперії. І якраз "комуняками" спочатку була заборонена як "буржуазная розвлєкуха", а вже потім дозволена, коли антибуржуйна війна вже стала не актуальною.
22. Микола Гузченкo / 19 січня 2014, 23:38
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Так а де у мене тут несуразності?! З яких це пір Біблія регламентує святкування Різдва? Якби ти і Вася були трохи допитливішими, ви б знали, що в Святому Письмі взагалі нічого про святкування Різдва немає. Ні про ялинку, ні про колядки з щедрівками, ні про застілля. Навіть дати народження Христа немає! Якщо всі народні традиції звіряти з Біблією, то взагалі нічого не лишиться.
Звідси цілком резонне зауваження: Яне нахуй Святоє Пісаніє? Яким воно боком до різдвяних традицій?
30. Ясен пише:
«крістмас-трі,так хіба то наша традиція?»

Та не наша. Ми перейняли її у європейців. І у нас ялинка спершу з’явилась саме як крістмас-трі (чи танненбаум), а вже потім перетворилася на ньюєарз-трі. Тепер ця традиція є й у нас. На різдво - старіша традиція, на Новий рік - новіша.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації