Вхід | Реєстрація

Фрунзе відтепер із водою

Фрунзе відтепер із водою

Напередодні нового року жителі села святкували завершення будівництва водогону.

Для відзначення цієї події до Фрунзе завітали гості. Серед них керівництво району й артисти Центру культури та дозвілля. Першим до присутніх звернувся голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич.

— Водогін у селі Фрунзе робився непросто, — сказав голова РДА. — Останньою найбільшою проблемою було те, що казначейство не пропускало необхідні на завершення будівництва кошти. Та, на щастя, ці гроші нещодавно пройшли.

За його ж словами, бюджет фрунзівського водогону становить близько 104 тисяч гривень. З них, близько 47 тисяч — кошти громади і 30 тисяч — виділили з районного бюджету.

Після виступу голови райдержадміністрації перейшли до вручення подяк тим людям, які допомагали в будівництві водогону. Серед них голова фермерського господарства «Громада» Сергій Жук та жителі села.

Сільський голова Сергій Рубан у своєму виступі подякував односельчанам за те, що вони повірили в реалізацію їхньої давньої мрії.

— Коли ми з вами тут уперше зібралися на сходку для обговорення будівництва водогону в нашому селі, то ви сумнівалися, що вода в нас буде. Та відтоді ми разом активно працювали над цим і, як бачите, наша мрія здійснилася.

— А тепер треба ще світло зробити, зупинку і дороги відремонтувати, — додала одна з жінок, перебивши виступ сільського голови.

— Усе в нас буде! Як бачите, гуртом і батька легше бити, — відповів Сергій Рубан.

Після виступів та промов Анатолій Таранушич разом із сільським головою підійшли до крану біля одного з будинків та відкрутили його. Звідти побігла вода. Присутні відреагували на цю подію довготривалими вигуками «Ура-а-а!» та оплесками.

Насамкінець свята артисти районного Центру культури та дозвілля подарували всім присутнім невелику концертну програму.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2014, 11:36 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації