Вхід | Реєстрація

Браві кадри у кип’ятку

Браві кадри у кип’ятку

10-го січня у Новосанжарському Центрі культури та дозвілля відбувся фінал районного конкурсу КВН. Учасники п’яти команд із різних куточків району традиційно жартували про школу, суворих батьків та вимогливих учителів. У підсумку кращими стали команди із Нових Санжар, Нехворощі та Кустолового.

Фінальному конкурсу передували відбірні зональні змагання Клубу Веселих та Найкмітливіших у п’яти «кущах». Їх переможці здобули право 10-го січня вийти на районну сцену і показати свої жарти вимогливій новосанжарській публіці. Цього року фінальну п’ятірку склали наступні команди: «Тралі-Валі» (Малий Кобелячок), «Кадри» (Кустолове), «Кип’яток» (Нехвороща), «Energy» (Драбинівка) та «Браво» (Нові Санжари).

Цьогорічна програма складалася з трьох конкурсів: «Привітання», «Розминка» та «Домашнє завдання». У кожному з них команди намагалися запам’ятатися глядачам і, особливо, суддям своєю індивідуальністю та якимись особливими «фішками». Малокобелячани з «Тралі-Валі» на повну використовували можливості своїх вокалістів Олександра Перерви та Юлії Немирич, тому команда багато і гарно співала. Нехворощани з «Кип’ятка» нагадали традиції команд КВН років 70-80-х. Хлопці у строгих стильних костюмах і одна маленька, але дуже інтелектуальна дівчинка. І гумор у них був якийсь стильний, хороший.

— Ви гадаєте, якщо вищі, то у вас повітря чистіше і краєвид кращий?! І «Київстар» краще ловить?! — іронічно цікавилась у своїх вищих партнерів дівчинка із Нехворощі.

Справжнім відкриттям і для глядачів, і для журі стали кустолівські «Кадри». Вони запам’яталися і яскравою акторською грою, і, що головне, влучними і витонченими жартами.

— Наше село свято дотримується традицій і зберігає їх. Як не було у Кустоловому Інтернету, то його і зараз немає, — весело і самокритично жартують «Кадри».

Деякі жарти були вишукано інтелектуальними, деякі — актуальними та зрозумілими більшості глядацької аудиторії, яку складали переважно школярі. Чого вартує лише монолог сина, який о третій ранку прийшов додому:

— Мам, у школі санітарна година була. Алкоголем пахне, бо Саня пиво розлив, а я у нього впав. А димом пахне, бо ми костер палили. Все! Я — спать!

Звичайно, окремо виділялися на фоні інших учасників новосанжарці з «Браво». У них усе було, як то кажуть, люксове: і виходи під дабстеп, і яскраві сценки, і гострі жарти. Усе ж таки давалася взнаки різниця у класі: «Браво» не лише постійно виграє районний конкурс КВН, але й регулярно їздить на обласний, відвідує всеукраїнські фестивалі. Тому абсолютно не дивно, що і цього року з першого ж конкурсу новосанжарці захопили лідерство. Причому проявляли себе вони не лише у заготовлених «домашніх» сценках, але і в експромтах на розминці. А це у КВН цінується, напевно, найбільше.

— Чому у СРСР влітку була засуха?

— Сухий закон! — висуває свою версію капітан «Браво».

У фінальному конкурсі команди, кожна по-різному, давали відповідь на питання: чи є життя після батьківських зборів? Сценки команд були різними. У одних батьки ганили дитину за погані оцінки, у інших, навпаки, — за хороші.

— У твоєму віці дядько Микола вже другий раз у колонії сидів! А ти… відмінник!!!

Після двох годин жартів, співів, танців та сценок журі викликало команди на сцену та оголосило результати конкурсу. Досить очікувано перемогли у ньому новосанжарці з «Браво», які набрали 18,8 бала. Другими стала нехворощани з команди «Кип’яток» — 17 балів. Потрапили у призери і «Кадри» з Кустолового, які з 15,6 бала стали третіми.

Команда «Браво», переможець конкурсу, представлятиме Новосанжарський район у зональному обласному конкурсі команд КВН.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації