Вхід | Реєстрація

«Вендеttа» у захоплюючому матчі перемагає «Динамо»

У вівторок 21 січня відбулися чергові матчі в рамках турніру, присвяченого 60-річчю аграрного ліцею.

Готуючи номер, ми планували, що одну з сторінок газети відведемо під репортаж про зимову першість району з міні-футболу, яку проводить товариство «Колос». Та, на жаль, черговий тур головного футбольного змагання району був перенесений. А ось турнір, котрий проводиться в спортзалі аграрного ліцею, навпаки, набирає обертів. І в черговому турі, який відбувся у вівторок, були зіграні кілька цікавих поєдинків, які важко залишити поза увагою. Безумовно, головним із них став матч, у якому зустрілися кобеляцькі команди «Вендеttа» і «Динамо». Поєдинок повністю виправдав сподівання глядачів. Футболісти обох команд продемонстрували не лише відмінну техніку володіння м’ячем, уміння розігрувати красиві комбінації та добру фізичну підготовку, а й неабияку жагу до перемоги.

Хоча протягом першого тайму здавалось, що справжньої боротьби не буде. Минуло лише п’ять хвилин гри, а «вендеттівці» вели з рахунком 3:0. А в деякі моменти першої половини матчу їх перевага досягала чотирьох голів. Не можна сказати, що «динамівці», грали погано, але Фортуна була явно на боці «Вендеttи». Особливо відзначився їх форвард Бархудар Джафаров. А «динамівці» ще й допомагали, забивши гол у власні ворота.

А ось у другому таймі ситуація змінилась. Джафаров отримав травму і замінився, дещо зупинилися його партнери по команді і «Динамо», завдяки голам Крейса, Шарівського та Борисенка скоротило відставання до мінімуму. Здавалось, ось-ось і рахунок зрівняється. Але цього не сталося. «Динамівці» стомилися, а у «Вендеttи» на повну силу запрацювала зв’язка Маньківський-Борзовець. Олег забив тричі, Саша — чотири рази. Загальний рахунок цікавого матчу 11:7 на користь «Вендеttи». У складі «Динамо» «покером» відзначився Максим Крейс.

У інших матчах туру хлопці з «Проц-Енерго» перемогли «Красну» з рахунком 13:10, а «Спарта» обіграла Василівку — 7:5.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2014, 14:47 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. 444z / 23 січня 2014, 15:28
Пора вже відмовлятися від міні-футболу,який організовує товариство "Колос".Тому що Детюк уже повністю х... забив на турнір.Футбол відбувається коли Диті в голову збреде,сітки на воротах-одне дрантя.Жополизи грають в Кобеляках,а неугодних відсилає грати в Білики.Короче,бардак!А Дробітько-молодець,все чисто і прозоро.Ігри по графіку,навіть в "Ехо" розписані.І взагалі,як казав "батька" Лукашенко,чиновників треба "время от времени перетрахивать".
2. Гість / 28 січня 2014, 13:45

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
3. Гість / 28 січня 2014, 13:46
согласен с предыдущим оратором
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації