Вхід | Реєстрація

У Кобеляках має розпочатися проект «Вмієш? Співай! Караоке-тур»

У Кобеляках має розпочатися проект «Вмієш? Співай! Караоке-тур»

Про це нам повідомив Сергій Горденко, який і займається реалізацією цього задуму.

Днями з журналістами тижневика «ЕХО» телефоном зв’язався одіозний продюсер, який розповів, що, починаючи з 2 лютого, у Кобеляках стартує нове шоу. Воно носитиме назву «Вмієш? Співай! Караоке-тур». За словами Сергія, шоу буде проводитись у центрі міста, поблизу площі Перемоги, на сходах одного з магазинів.

— Спочатку я хотів усе це проводити в місцевому парку. Та мене переконали, що в центрі міста буде краще. Адже шоу проходитиме щонеділі. А це саме той день, коли в місті дуже людно, — розповів він.
За його ж словами, до участі в шоу він планує залучити співаків із міста та більшості сіл району.

— А все відбуватиметься так. Спочатку п’ятеро представників одного села будуть змагатися між собою. Глядачі аплодисментами обиратимуть двох фіналістів. А вже потім ці співаки, узявши до рук по одному капелюху, будуть виконувати пісню за власним вибором, збираючи тим часом гроші. У кого сума виявиться більшою, той і виграв. До речі, кошти будуть передаватися переможцю на місці. А гроші іншого учасника, який програє, я забиратиму в фонд проекту. Наступного разу вже змагатимуться інші п’ятеро учасників, які представлятимуть інше село. І все відбуватиметься за такою ж схемою. Потім кожні чотири тижні я планую збирати фіналістів і переможців одного з турів у великому приміщенні і визначати найголосистішого. Де саме це буде відбуватись, поки що не відомо. Та вхід на захід буде платним. І половина грошей від вартості квитків одразу ж буде передана переможцю.

Сергій Горденко розповів, що шоу орієнтовно триватиме до початку літа. Хоча й припускає, що може й довше. Також він пообіцяв, що на учасників, окрім грошової винагороди, чекатимуть ще й символічні призи.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації