Вхід | Реєстрація

«Фабрику» закриватимуть за півгодини після півночі

Вносимо уточнення щодо зміни в режимі роботи єдиної кобеляцької дискотеки.

У минулому номері, у публікації під назвою «До 15 квітня «Фабрику» закриватимуть раніше», йшла мова про те, що члени міськвиконкому прийняли рішення дещо змінити режим роботи дискотеки. Конкретніше, зобов’язати власника «Фабрики» Олександра Казиріда припиняти роботу закладу раніше. У попередній статті називався час 23:30. Насправді ж, міськвиконком кінцевим часом припинення роботи дискотеки визначив 0 годин 30 хвилин. Адже раніше молодь мала змогу танцювати до першої години ночі.

Власник «Фабрики» Олександр Казирід зателефонував до редакції і попрохав зробити уточнення. За словами Олександра Григоровича, до нього дзвонили десятки кобелячан із запитаннями щодо зміни роботи дискотеки. Більшість висловлювала незадоволення з приводу рішення міськвиконкому. Водночас, Олександр Казирід запевнив, що беззаперечно виконуватиме його і припинятиме роботу дискотеки раніше. Він сподівається, що з часом виконком, проаналізувавши ефективність нововведення, змінить свою точку зору.

Дискотека «Фабрика», як відомо, на даний час є єдиним розважальним закладом у Кобеляках, де люди різного віку мають змогу потанцювати. Адже в ньому майже два роки проходять музичні вечори для людей середнього віку. Вони проводяться під загальною назвою «Дискотека 80-их». Крім того, Казирід розповів, що й надалі практикуватиме запрошення диск-жокеїв із Полтави та Кременчука і організацію різних тематичних шоу.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2014, 12:21 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації