Вхід | Реєстрація

У Кобеляках в будівлі РДА знаходяться міліціонери

У Кобеляках в будівлі РДА знаходяться міліціонери

У п’яницю вранці курсанти училищ МВС, які проходять стажування в Кобеляцькому райвідділі внутрішніх справ, заступили на чергування в будівлі місцевої РДА.

Чергування несуть по двоє. Більшу частину часу курсанти сидять на дивані, що знаходиться в коридорі першого поверху будівлі. Документів ні в кого із відвідувачів майбутні міліціонери не перевіряють, ніяких запитань не задають.

Виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького РВУ МВС Володимир Голтвянський підтвердив, що один або два курсанти, котрі проходять стажування, постійно перебувають у будівлі адміністрації та районної ради. При цьому уточнив, що про якесь спеціальне розпорядження щодо охорони амінбудівель не йдеться. Він сказав: «У принципі, курсанти знаходяться в адміністрації, як кажуть, про всяк випадок. Це пов’язано із загальною ситуацією в країні. На жаль, потрібно бути готовими до провокацій. Ті ж самі кримінальні елементи із криком «Революція» можуть спробувати бити вікна чи іншу шкоду вчинити. І не лише в будівлях органів влади, а й, скажімо, в магазинах. Хоча, щиро сподіваюся на те, що в Кобеляцькому районі, як і раніше, все буде спокійно».

У принципі, постійне перебування правоохоронців в органах державної виконавчої влади і органів місцевого самоврядування є для такого регіону, як Кобеляцький, явищем нетиповим. Можливо, навіть унікальним.

Схоже, що в цій країні залишився лише один чоловік, який не розуміє, або робить вигляд, що в державі все нормально. При цьому він займає посаду Прем’єр-міністра.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2014, 18:31 | Кобеляки | Політика


1. Свобода / 24 січня 2014, 21:50
Курсанти приїхали на стажування?Стажуйте,вчіть дітей а не прикриваєте ними зад Таранушича!
2. Гість / 25 січня 2014, 13:58
Курсанти, обираючи собі фах, добре усвідомлювали з чим їм доведеться стикатися. Тим паче, що сидіти в РДА, прикриваючи зади властьімущим - не стояти на Майдані, дивлячись у очі тим в кого через годину доведется стрілляти.
3. Гість / 27 січня 2014, 16:48
а що тим владарям вони чують свій кінець тому й прикриваються чужими дітьми своїх то шкода
4. 7777фф / 27 січня 2014, 19:10
пройшов шепіт про можливий напад на РДА(коли ???
5. Чудо Юдо / 27 січня 2014, 20:16
4. 7777фф пише:
«пройшов шепіт про можливий напад на РДА»

Дуже сумніваюся. Кобеляки - не Кременчук і не Полтава. Ще не той рівень бунту по країні щоб в таких містечках бійня підіймалася. Хіба Кулічковський в атаку піде :)
6. свій / 27 січня 2014, 22:58
І я обов'язково приєднаюся...
7. Гість / 28 січня 2014, 13:55
5. Чудо Юдо пише:
« Хіба Кулічковський в атаку піде :)»

як же він піде коли він сидить в будинку навпроти ))))
8. Чудо Юдо / 28 січня 2014, 14:04
7. Гість пише:
«як же він піде коли він сидить в будинку навпроти ))))»

Перестарався чоловік, занадто переживав, от і не витримав... А я вчора коментар написав як відчував щось недобре

Посилання на exo.in.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації