Вхід | Реєстрація

На Новосанжарщині буде свій хокейний чемпіонат?

На Новосанжарщині буде свій хокейний чемпіонат?

Після настання морозів і приходу справжньої зими хокейні майданчики вже залили у Андріївці, Нехворощі та Драбинівці. На черзі — проведення товариських матчів між представниками різних сіл. А потім (чом би й ні?) слідом за футбольним район матиме і свій хокейний чемпіонат.

У минулі роки хокейною активністю відзначалася Андріївка. Там тренувалася повноцінна хокейна команда. І раз на рік, 23 лютого, відбувався традиційний розіграш кубка ветеранів. Потім до заняття хокеєм долучилися у Нехворощі, Драбинівці та Нових Санжарах.

Цієї зими про хокей тривалий час думати не доводилося. Надто вже теплими видалися і грудень, і частина січня. Проте як тільки стовпчик термометра стрімко пішов униз, у любителів хокею настрій підвищився. За кілька днів у селах з’явилися перші хокейні майданчики. У Андріївці — навіть два.

— На одному граємо, інший заливаємо. Потім — навпаки, — пояснює організатор місцевої команди Іван Кравцов. — Зараз щодня тренуються близько двох десятків чоловік. Готові провести хоч товариський, хоч офіційний матч із земляками, якщо хтось виявить бажання.

У Нехворощі минулого тижня залили свій хокейний майданчик. Сформованої команди у селі ще немає. Проте тренуються нехворощани щодня.

— Молоді багато, дітей. І ми також граємо. Вчора чотири на чотири тренувались, — розповідає фермер і депутат районної ради Віктор Дубович, який у Нехворощі займається не лише футболом, але й хокеєм. — Могли б спробувати зіграти товариський поєдинок з кимось із сусідів, але ще треба потренуватися.

У Драбинівці також поки що немає хокейної команди. Проте вже є готовий майданчик для хокею та їзди на ковзанах.
А от у Нових Санжарах поки що немає ні ковзанки, ні хокейної команди. Майданчик, розташований на території центрального стадіону, схоже, заливати не будуть. Якщо хокейні матчі у селищі й будуть проводити, то на якійсь з природних водойм.

— Говорять, що на Зарічці на Уступі розчистили майданчик, де можна покататися. У принципі, там можна проводити і тренування хокейної команди, якщо вона збереться. Якщо дозволить погода, плануємо покататися там на цих вихідних, — говорить інструктор «Колоса» Віталій Баранович.

Якщо події розгортатимуться за найбільш оптимістичним сценарієм, то у районі можуть виникнути одразу кілька хокейних команд. А там і до власного хокейного чемпіонату недалеко. Головне, щоб морози потримались хоч деякий час. Адже хокей на траві — то вже зовсім інший вид спорту.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Гість / 31 січня 2014, 16:03
Паршевлюк-то в Санжарах не ковзанки не має,царя в голові не має і влади. Їздять по селах відкривають, а тут уже скільки років ума немає залити.Мабуть будемо чекати, поки влада зміниться в районі.
2. Джоні Тюльпан / 3 лютого 2014, 00:09
Надоїло вже чекати, нащо було його будувати, який рік ьвльки надіємося щоб на коньки стати'!!!!!!!
3. Гість / 3 лютого 2014, 20:19
Та для чого його робити,всеодно скоро розстане, роботи багато,а піару мало
4. небайдужий / 4 лютого 2014, 11:25
Думаю, такі "ідейні" керівники, як Солодовник буде в Санжарах влітку каток заливати. А чом би й ні... Яка влада, такі і розваги.
Доки молодь сама не візьме все в свої руки, так і будемо слухати таких як Іван Олексійович,і грати в кращому випадку в хокей влітку. Нудно і противно....
5. Гість / 4 лютого 2014, 18:55
Та Івану Олексійовичу, аби скоріше ця зима закінчилася, бо його уже дістали с цим катком.
6. Гість / 5 лютого 2014, 12:22
6. Гість пише:
«Та Івану Олексійовичу, аби скоріше ця зима закінчилася, бо його уже дістали с цим катком.»

А чого ж це Река не зміг пропіаритися на цьому.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації