Вхід | Реєстрація

Ігор Романець переходить у «Динамо»

Новосанжарський міні-футбольний чемпіонат також має своє трансферне вікно. У ньому, звичайно, команди не витрачають мільйони, як клуби у «великому» футболі. Проте цікаві переходи трапляються і тут.

Найбільше чуток та розмов перед трансферним вікном ходило навколо лелюхівської «Вороної». Головна з них — перехід одіозного Ігоря Романця до новосанжарського «Динамо». Нагадаємо, що два сезони тому він у якості захисника вже захищав кольори тоді ще міліцейської команди. Тоді у перших турах він навіть був одним із кращих бомбардирів своєї команди. Але щойно про це написало «ЕХО», як удача від Романця відвернулася. Напевно, зурочили. Тепер у паузі між колами Ігор вирішив змінити п’яту команду першої ліги на другу. І треба ж такому статися: у останньому матчі перед перервою забив свій єдиний цього року гол у складі «Вороної». Цей м’яч допоміг команді перемогти «Ветеран», а футболістові — піти з високо піднятою головою. Чи допоможе він своїй старій-новій команді поборотися за чемпіонство — покаже друге коло. Нагадаємо, що до «Вороної» Ігор Романець перейшов із «Сили ради». У минулому чемпіонаті він допоміг лелюхівській команді отримати «золоті» медалі другої ліги.

Ще однією втратою «Вороної» став перехід Владислава Хорошевського до «Чкаловця». Він має ще більше підсилити команду з Великого Кобелячка і допомогти їй завоювати одну з двох путівок до першої ліги.

Кадровий дефіцит «Ворона» вирішила ліквідувати шляхом заміни втрачених гравців. І незабаром з’явилася інформація, що у команду В’ячеслава Суботіна переходить один з кращих бомбардирів другої ліги Олександр Серебрич, який у першому колі захищав кольори «Аяксу».

Тепер «Аяксу» потрібно буде шукати нові варіанти в атаці. Але поки що команда зміцнює тили і підписує воротаря. До команди переходить Сергій Чумак, який у першому колі провів лише одну гру за «Ветеран».

У трансферному вікні сталося ще одне повернення. Віталій Урезченко, який у першій половині сезону грав за «Дружбу», перейшов до своєї колишньої команди — новосанжарського «Метеора». Підопічні Геннадія Супруна зазнали й однієї кадрової втрати — Вадим Маник перейшов до складу лідера другої ліги, «Чкалова». Нагадаємо, що за цю ж команду грає і його батько, Павло Маник.

Однією трансферною «покупкою» може похвалитися і лідер першої ліги, руденківська «Зоря-1». Туди із «Зорі-3» перейшов Ігор Дігтяр, один із кращих гравців.

Нагадаємо, що друге коло міні-футбольного чемпіонату мало розпочатися 25–26 січня. Проте через низьку температуру повітря організатори перенесли поточний тур на весну.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Гість / 5 лютого 2014, 12:46

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації