Вхід | Реєстрація

Автобус збив двох дітей

Учора, 2 лютого, о 15.25 у м.Гадяч по вул.Лохвицькій в напрямку центру міста рухався автобус «Богдан», під керуванням водія 1981 р.н., мешканця м. Гадяч.  За попередніми даними він не дотримався безпечної швидкості і скоїв наїзд на пішоходів: мешканців м.Гадяч 2002 р.н. та 2004 р.н., які переходили проїжджу частину дороги зліва на право поза межами пішохідного переходу.

Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Полтавській області.

Внаслідок ДТП пішохід 2002 р.н,  отримав закриту черепно-мозкову травму, СГМ, перелом гомілки, розрив селезінки, а другий пішохід отримав забій коліна, плеча.

Дітей доставили до Гадяцької ЦРЛ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2014, 14:02 | Гадяч | Надзвичайне
1. Гість / 3 лютого 2014, 20:41
На самом деле ехала "десятка" с киевскими номерами...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації