Вхід | Реєстрація

У суботу в Кобеляках трапилася справжня автомобілетроща

У суботу в Кобеляках трапилася справжня автомобілетроща

В унікальній за кобеляцькими мірками ДТП постраждали одразу чотири автомобілі.

Співробітник Кобеляцького ВДАІ Владислав Скрильник, який виїжджав на місце аварії, зізнався, що навіть не пам’ятає подібних випадків. Ще б пак, у ДТП зазнали ушкоджень одразу чотири транспортні засоби. До того ж три з них не рухались, а були припарковані поряд із проїжджою частиною.

Унікальна ДТП трапилася близько 11:40. Говорячи мовою протоколу, у цей час по вулиці Дніпропетровській, у бік площі Перемоги, рухався вантажний автомобіль ЗіЛ, що належить одному з місцевих підприємців. Доїхавши до перехрестя, вантажівка зупинилась. А потім почала рухатися назад. Водій не справився з керуванням і допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. А далі спрацювали закони фізики. Трапилось щось схоже на ефект доміно. Легковики, припарковані поряд із рядом магазинів, почали трощити один одного. Постраждали одразу три легкові автомобілі. Зупинило хаотичний рух ЗіЛа і трьох легковиків дерево. Йому дісталося найменше. На щастя, у масштабній ДТП не постраждала жодна людина.

Звичайно, для того, щоб подивитись на таке небачене видовище, зійшлися десятки кобелячан. Вони жваво обмінювались версіями щодо можливих причин цієї справжньої автомобілетрощі. Чимало людей висловлювали докори комунальникам, мовляв, ті не посипали піском проїжджу частину. Хоча співробітники ДАІ, коментуючи цей випадок, зауважили, що при 20-градусних морозах піщано-сольова суміш не діє на лід, який утворюється на дорогах.  Як би там не було, але через годину після ДТП на вулицях Кобеляк був помічений «МАЗ» комунальної служби, який розкидав пісок.

А у неділю в Кобеляках по вулиці Шевченка відбулась ще одна незвичайна подія. Прямо в центрі міста до автомобіля «Чері» підійшов чоловік і почав бити його руками і ногами. І в результаті він розбив скло. Як стало відомо редакції, кількома хвилинами раніше сталася невеличка ДТП за участю «Чері» та іншого автомобіля. І один із водіїв, її учасників, подібним оригінальним, хоча й не зовсім законним, способом вирішив помститися. Потім обидва шофери написали заяви в міліцію.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2014, 11:25 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Нью / 9 лютого 2014, 21:45
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
А якого хуя грузовик їхав через центр? Наскільки помню, після "круга" стоїть знак, забороняючий проїзд вантажівок.
2. Микола Гузченко / 10 лютого 2014, 10:35
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1. Нью пише:
«якого хуя грузовик їхав через центр? »

Якщо він не транзитом - то можна.
3. Нью / 10 лютого 2014, 12:16
А, точно. На помітив, що написано "місцевий підприємець"
4. traktorist / 10 лютого 2014, 13:51
А яка причина руху "ЗіЛа" назад?
5. Гість / 10 лютого 2014, 15:19
4. traktorist пише:
«А яка причина руху "ЗіЛа" назад?»

Лід
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації