Вхід | Реєстрація

Азаров і Європа

Микола Азаров. Той самий дядько, який придумав «кровосісів». Той самий, який кілька років з екранів усіх телевізорів розповідав про «папєрєдніків» та «пакращення». Той самий, який називав українців «потняками податків». Він нарешті пішов. До неймовірної радості тих, хто хоч трохи любить та поважає українську мову. Говорити нею гірше, ніж він, просто неможливо, тому наступний прем’єр повинен володіти українською краще.

Микола Азаров пішов. І тим самим ознаменував закінчення одного з періодів української історії. Цілком можливо, що влада Партії Регіонів триватиме у країні ще деякий час. Але все буде іншим. Тому що не буде Азарова. За кілька років до його лиця у телевізорі встигли звикнути. Щоправда, багато хто Яновича недолюблював, проте і без нього було сумно. Його не любили, але постійно цитували. Його ненавиділи, але у Інтернеті навіть створили мову на його честь, яку назвали «азірівкою».

— Мені от Азіров, наприклад, не подобається, але я його виступи завжди слухаю, — говорить один із моїх знайомих новосанжарських керівників.

Тепер Азарова/Азірова немає. І всім, хто мріяв знайти його на пенсії і розказати йому з приводу «беріте лапаті — ідіте капаті», доведеться охолонути. Тому що Янович виїхав трохи пожити у Європі, конкретно — у Австрії. Як написали з цього приводу у Інтернеті: «Для себе Азаров вибрав майбутнє у Європі, а от Україні у цьому відмовив».

Дійсно, Азаров чомусь не залишився в Україні, на благо якої нібито працював усі ці роки. І не повернувся у милу серцю Калугу. Чомусь Росія-матінка не привабила екс-прем’єра. І стало шкода. Не Азарова, ні. Шкода тих людей, які щиро вірили у покращення життя вже сьогодні, у те, що нинішня влада почує кожного, і у те, що команда професіоналів будуватиме Європу в Україні. Усе виявилося набагато прозаїчнішим. Доки люди сміялися і плювалися біля телевізорів, Азарови крали у них гроші і будували щасливе майбутнє. Для себе і своєї сім’ї. За кордоном. Європа, яку вони називають такою непідходящою для всіх українців, чомусь дивним чином підходить для життя представникам вищої влади.

Не треба бути екстрасенсом, щоб передбачити: завтра звільнять Захарченка. І він виїде із родиною кудись, де комфортно, спокійно і діють закони. Звичайно ж, не в Росію. Післязавтра не переоберуть Януковича. І втече він разом із синами до Європи чи Америки. Ну, може, дружину залишить у Донецьку, щоб могла слати за кордон телеграми: «Батя зпт Я стараюсь тчк»

А людей у Донецьку, Луганську, Харкові чи Дніпропетровську далі лякатимуть Європою, у якій немає нічого, окрім геїв та лесбійок.

Одне лише тішить. У новинах повідомили, що у Європі вже сформували свій Автомайдан з українців-емігрантів. І вони знають, де живе Азаров…


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2014, 09:20 | Полтавщина | Редакційна


1. шофер / 7 лютого 2014, 23:04
Для себе Азаров вибрав майбутнє у Європі, а от Україні у цьому відмовив ..... Європа, яку вони називають такою непідходящою для всіх українців, чомусь дивним чином підходить для життя представникам вищої влади
Тому що Азаров і йому подібні люди, це конкретні особи, цілком сумісні із європою. Яких Європа доповнить, і які Європу доповнять.

А народ України, це народомасса із зовсім іншими властивостями, котрі ніяк не клеються до європи, і вряд чи коли приклеються. Народ України і Європа, важайте це як вода і олія. Наша участь або самотухи, або із Кацапами та Бульбашами. Навіть на рівні звичайного спілкування, Росіянин Хохол і Бульбаш, зрозуміють одне одного без ретельного знання мови співбесідника, точніше взагалі без її вивчення. Тому що коріння по лініях крові у нас спільне, ми багато у чому подібні, наше побратимство закладене на рівні генетичному, в першу чергу. А це куди головніше, ніж політичні та економічні мотивації. Якщо ти Вася тракторист, то тобі буде куди щасливіше у сім*ї із Варварою дояркою та зарплатним бюджетом, а ніж із Анжелікою доньою банкіра та її мільйонами.

Черговий приклад коли йдеться за явні прості речі, котрих жодне теля не розуміє.
2. Микола Гузченко / 7 лютого 2014, 23:20
1. шофер пише:
«Яких Європа доповнить, і які Європу доповнять.
»

Як? Чим?
3. Микола Гузченко / 7 лютого 2014, 23:33
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Хороша стаття. Здрава, без істерики.
Ось, до речі, представник Австрії на Євробаченні-2014:
Посилання на www.bugaga.ru
Не збрехав старий про підарасів. Поїхав у саме їхнє лігво.
4. шофер / 8 лютого 2014, 00:38
2. Микола Гузченко пише: «Як? Чим?»
Коли у тебе не будуть виникати такі запитання, це буде першою ознакою що ти або хохол не дурак, або європеєць нехай навіть хохляцького походження.

А до того, ти ні риба ні м*ясо.
5. Микола Гузченко / 8 лютого 2014, 00:56
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Коли ти навчишся внятно відповідати на питання - це буде першою ознакою, що ти може ж таки не далбайоб. Але зараз таких ознак немає.
6. Гість / 8 лютого 2014, 08:47
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1. шофер пише:
«Багато слів.... Черговий приклад коли йдеться за явні прості речі, котрих жодне теля не розуміє.»

Дядю, що ви там палите? Дайте й мені! Дайте дві!!!
п.с. феєричний ідіот
7. Ясен / 8 лютого 2014, 11:03
1. шофер пише:
«Тому що Азаров і йому подібні люди, це конкретні особи, цілком сумісні із європою. Яких Європа доповнить, і які Європу доповнять.»
Так і є,Азаров-конкретна особа,яка доповнила Європу певною ,немалою кількістю валюти ,віднятої внаслідок корупційних махінацій в людей і розміщеною в одному з європейських банків.А Європа його доповнила можливістю користуватись цими коштами.А ми,народомасса убожіємо щосекунди,і так ще буде деякий період.Конкретні кровосісі вивозитимуть награбоване на захід,а Європа взахрип кричатиме про братську Україну,але кровосісям -зелене світло.
1. шофер пише:
« Наша участь або самотухи, або із Кацапами та Бульбашами.»
Так це не участь ,це приговор.
8. шофер / 8 лютого 2014, 12:07
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
№. шофер пише: "Тому що Азаров і йому подібні люди, це конкретні особи, цілком сумісні із європою. Яких Європа доповнить, і які Європу доповнять.

А народ України, це народомасса із зовсім іншими властивостями"
У своєму каменті №1 я хотів сказати, не рівняйте х.й з пальцем. Бо пропонучи таке порівняння, ви виглядаєте як мінімум прикольно. А якщо це робити ще й на сторінках газетки, то зовсім скоро щотижневик ЕХО перетвореться у журнал "Перець", начальником якого буде Вовочка.

Слідом за Азаровим йому захотілося.... кінь педальний.
9. Микола Гузченко / 8 лютого 2014, 12:45
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
8. шофер пише:
«кінь педальний.»

Це не ти про бидлоту десь тут писав?

А мені от завжди чудно було, чому совкозомбі так рьяно порівнюють стосунки між державами з сімейними стосунками. Цю тему Геній висміяв ще років 20 тому: "Росія і Біларусь — це наші брати, а брати повинні жити разом в одній хаті."
Тепер ось і цей дурень... Вася з Варьою створюють сім’ю, щоб спілкуватись, разом їсти і дивитись тілівізор, їбатись і ростити дітей. Держави відрізняються від людей тим, що не їбуть одна одну добровільно, не їдять і не дивляться тілівізор. І союзи типу ЄС заточені під торгівлю. Які тут, блять, можуть бути паралелі?! Яка нахуй генетична спорідненість?! Тут же про економіку! Тобі ж генетика не заважає небось їхати до генетично непідходящого німця по Спрінтер? Торгував би вже Калінами, щоб хромосоми ціліші були.

В одному ваділа правий: таких мудаків, кидал і об’їбал як він у нас в рази більше, аніж в тій же Австрії. А чесних і порядних людей типу Вови Паршевлюка - одиниці. На превеликий жаль.
10. Ясен / 9 лютого 2014, 12:09
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
8. шофер пише:
«У своєму каменті №1 я хотів сказати, не рівняйте х.й з пальцем. »
То Азаров х..й !?Це твоє твердження,Шофере.
11. шофер / 9 лютого 2014, 18:39
То Азаров х..й !?Це твоє твердження,Шофере.
значит ти віддаєш перевагу пальцеві - так я розумію із твого запитання ))
12. шофер / 9 лютого 2014, 18:59
Так чи напише статтю наш "правильний автор" про більш цікаві речі?

Данилюк втік. Нуланд по телефону зі своїм послом вирішували як розподілити майбутню владу в Україні між трійцею "народних лідерів" (матюк то питання друге - сподіваюсь хоча б це всі розуміють).

А не буде ніхто нічого писати. Знаєте чому? Тому що це лажа, визнати яку кишка тонка. А можливо йому і взагалі заплатили за "правильну писанину", і тепер він як оті порошенківці на 5-му каналі, викладає виключно "народний" матеріал.

Не буде він нічого писати ні про Данилюка, ні про Нуланд, ні про вартість утримання майдану, ні про ймовірні джерела оплати тіїє вартості.

Ти погань авторе. Ганьба тобі, і стидоба.
13. шофер / 9 лютого 2014, 19:02
мало лі, вдруг хто проспав Посилання на www.russiapost.su
14. Микола Гузченко / 9 лютого 2014, 19:05
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
12. шофер пише:
«Ти погань авторе. Ганьба тобі, і стидоба.»

Ох і дебіл же ж...
15. Ясен / 9 лютого 2014, 19:14

11. шофер пише:
«значит ти віддаєш перевагу пальцеві - так я розумію із твого запитання ))»
При чому тут мої переваги?Якесь у тебе неправильне розуміння.Але якщо хтось захоче мене образити, то хай назве краще пальцем.А ти краще б почув ,що ти х..й?Та це все дурні чіплялки.Головне,державні кровосісі роками вивозять з країни валюту ,будують палаци,прихватизують цілі промислові комплекси,а в цей час відсоток отого Обнищалого населення зростає.А в цей час,ти,Шофере,виправдовуєш дії таких "доповнювачів",як Азаров.Знаєш,як казав Станіславський :"Не вірю!"
16. шофер / 10 лютого 2014, 00:08
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Та це все дурні чіплялки
правильно, але ж ти розпочав, я відповів

А в цей час,ти,Шофере,виправдовуєш дії таких "доповнювачів",як Азаров
Не просто виправдовую, а навіть не бачу сенсу доказувати позитив котрий був при ньому. Щось накшталт тому, як кажуть - щоб відповідати на ідіотське запитання, потрібно самому бути ідіотом. Так от прзитиву від діяльності Азарова, не розуміє або ідіот, або зардник провокатор.
17. Гість / 10 лютого 2014, 01:11
12. шофер пише:
«Так чи напише статтю наш "правильний автор" про більш цікаві речі?

Данилюк втік. Нуланд по телефону зі своїм послом вирішували як розподілити майбутню владу в Україні між трійцею "народних лідерів" (матюк то питання друге - сподіваюсь хоча б це всі розуміють).

А не буде ніхто нічого писати. Знаєте чому? Тому що це лажа, визнати яку кишка тонка. А можливо йому і взагалі заплатили за "правильну писанину", і тепер він як оті порошенківці на 5-му каналі, викладає виключно "народний" матеріал.

Не буде він нічого писати ні про Данилюка, ні про Нуланд, ні про вартість утримання майдану, ні про ймовірні джерела оплати тіїє вартості.

Ти погань авторе. Ганьба тобі, і стидоба»


Ти совковий дурень і "свідок пакращення" та царя Путіна чи просто убогий?
18. Гість / 10 лютого 2014, 07:39
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
16. шофер пише:
«не розуміє або ідіот, або зардник провокатор.»

А розуміє хіба що працівник РДА (голова або заступник), який є таким самим вором. Який з табе шофер?
19. Чудо Юдо / 10 лютого 2014, 09:32
8. шофер пише:
«Слідом за Азаровим йому захотілося.... кінь педальний.»

Мдааа, всяке доводилося читати від тебе, Шофере, але це вже точно маразм. Ти хочеш сказати, що якийсь там дід пенсійного віку, накрав у нас грошей (не на зарплату він собі в Австрії хороми збудував), а потім вирішив, що він гідний Європи, а я, смерд поганючий, не гідний? І ти йому за це аплодуєш? Та в гробу я його бачив у білих капцях.
А твоєї психології взагалі не розумію: тебе кинули, як і нас (не кажи що це тебе не стосується, як побачили в розмовах таки стосується), а ти готовий черевики за це цілувати своїм обкрадачам? В такому разі твоя психологія і аргументація зустріла повну нестиковку з моїм баченням світу.
20. читатель / 10 лютого 2014, 09:38
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
16. шофер пише:
«. Так от прзитиву від діяльності Азарова, не розуміє або ідіот, або зардник провокатор.»

Виходить що більшість здравомислячих людей в Україні підпадають під цей"геніальний"висновок.А купка ворюг,бандитів та інших пройдисвітів в розумінні шофера "спавжні патріоти".
21. Гість / 10 лютого 2014, 10:38
Ну з шофером все ясно,це вже клініка.А от хто вступає в дискусію з таким конченим дауном,викликає як мінімум подив.Часу не жалко?
22. Чудо Юдо / 10 лютого 2014, 10:59
21. Гість пише:
«Ну з шофером все ясно,це вже клініка.А от хто вступає в дискусію з таким конченим дауном,викликає як мінімум подив.Часу не жалко?»

Намагався таки ж зрозуміти аргументи цієї людини, адже він так р’яно захищав діючу владу, що просто було цікаво почути: за що ж він її так полюбив... У коментарях під цією новиною я нарешті почув причину... І тепер дійсно стало шкода часу, я ж думав там щось серйозне, може я що пропустив? А воно, виходить, що обікрасти народ і свалити у Європу, народу розповідаючи, що туди ніззя, бо там страшні єврогеї - це правильно, так і треба (за переконаннями шофера). Він явно мріє бути на місті Азірова.

А сама стаття якось аж навіть ностальгією за Азіком наповнена. Автору явно трошки не вистачатиме "кровосіся"... Або ж шкодує що не наздогнав таки праведний меч пенсіонера.
23. Микола Гузченко / 10 лютого 2014, 12:11
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
19. Чудо Юдо пише:
«тебе кинули, як і нас»

Ні, його не кинули. Він користується корупційними схемами, ухиляється від сплати податків. Він поки що не хворіє, його не збили п’яні мєнти. Йому правда комфортно. Він не проти сидіти серед гімна - аби черево повне.
16. шофер пише:
«Так от прзитиву від діяльності Азарова, не розуміє або ідіот, або зардник провокатор.»

А конкретно можна? Ну добре, одне є - відмінили техогляд. А ще? Те, що таможня бере хабарі? Так і до Азарова ж брали... Що конкретно хорошого зробили?

21. Гість пише:
«А от хто вступає в дискусію з таким конченим дауном,викликає як мінімум подив.»

Тю, а мені цікаво. Це ж тренування мозгів. От з Чудоюдом яке тренування? Він розумний, логічно соображає, має повагу до інакомислія. А тут - пропасть долбоєбізма. Це як ходити по тротуарах і лазити по горах. Перше зручно, але іноді і другого хочеться. )
24. Майстер / 10 лютого 2014, 12:26
13. шофер пише:
«мало лі, вдруг хто проспав Посилання на www.russiapost.su

Суперкорисне посилання. Я чемно передивився обидва відео. Ніякого криміналу, чесно кажучи, не почув. Згадали прізвища Кличка (найбільше), Яценюка та Тягнибока. Так само і Януковича. І що? Обговорення ситуації в Україні є кримінальним злочином? Гм.

Природньо, що прізвище Кличка згадують найчастіше. Він для них, напевно, найближчий. Боксер, який більше виступав у Германії та США, ніж в Україні. Вони бачать у ньому європейця із яким простіше спілкуватись. І на якого простіше буде вплинути - напевно, так. Це цілком природньо. І Європа, і США воліють бачити наступним президентом людину, на яку вони матимуть вплив. Так само, зрештою, як і Росія. Остання тому і пручається найсильніше, тому що Янукович їх влаштовує як ніхто.
25. Нью / 10 лютого 2014, 12:34
Да, базар із шофером — це кайф.
Перекупи, як і інші види паразитуючих существ (наряду із агентами нєдвіжімості) — зазвичай відмінні жлоби і кретини. Але водій... Це просто краєугольний камінь людської низості, цинізму і убогості. Йому можна майстер-класи проводити.
26. Майстер / 10 лютого 2014, 12:37
12. шофер пише:
«Ти погань авторе. Ганьба тобі, і стидоба.»


Із уст Шофера це звучить як вишуканий комплімент:)
27. шофер / 10 лютого 2014, 14:05
Про останні події у Боснії ніхто не хоче заговорити?
А про Грецію тоже ніхто не хоче згадати?

Хто б не прийшов до влади, і який би вибір не чекав на Україну, у житті жодного із вас ніяких змін не відбудеться. При наймні у бік омріяних покращень. Тому що ким ви є, тими ви і залишитеся, незалежно від влади та політики. Це і є ваше приречення назавжди - ваша сущність.
28. шофер / 10 лютого 2014, 14:26
На компютер встановлюєте фотошоп, створюєте малюнок вишуканого гарного календарика (класичного, церковного, посівного...), замовляєте його розпечатку на різографі, роздаєте по торгових точках по ціні 0.3 долара. Роздали 4000 календариків, штук чистих грошей для вашої в кишені гарантований, незалежно від політики, європи, чи азії.

Складне щось є? Заумне щось є? Невиполніме щось є? Таких варіантів міліони, але до жодного із них, жодне із вас не додумалося. Чому? Тому що.

Але натомість ви Майстри бикувати на владу та на "тяжку жизнь". Вбивати свої дні "надЄждами" що поміняється влада, і посипеться манка з неба. Прийде європа, зробить із вас європейців, подарить вам європейське життя.
29. шофер / 10 лютого 2014, 14:30
Вдруг кому сподобається ідея з календариками, то ви робіть декілька різних варіантів. Так вони скорше розійдуться, бо у продавців буде стимул набрати асортимент.

Це підказка на всяк, а то ще і до цього не додумаєтеся. І знову влада буде виновною у вашому нещасті.
30. Майстер / 10 лютого 2014, 16:34
28. шофер пише:
«Але натомість ви Майстри бикувати на владу та на "тяжку жизнь". Вбивати свої дні "надЄждами" що поміняється влада, і посипеться манка з неба. Прийде європа, зробить із вас європейців, подарить вам європейське життя.»


Ну це вам, Шоферам, хочеться нас такими уявляти. Ви так тішитеся. Проте насправді такі як ви дуже мало знають про людей. Тому що із ними не говорять, а якщо і говорять - то не чують. Ми не хочемо просто змінити владу, ми хочемо самі стати владою. Саме так, як прописано у нашій Конституції. Ви тішитеся тим, що у нас немає одного лідера. І риторично запитуєте: "А хто прийде після Януковича?" А нам не потрібен один лідер. Ми не хочемо змінювати одного диктатора на іншого. Нам потрібен мільйон лідерів по усій Україні. Якщо вони будуть, у цій країні ніхто не зможе узурпувати владу, безкарно красти і вбивати людей.

Ми не хочемо манки. Кожеш із нас вміє працювати. Хтось - руками, хтось - головою, хтось вести бізнес. Проте в нинішній Україні не потрібні працьовиті, розумні та підприємливі. От це непорозуміння ми і усуваємо. Завтра ми розберемо барикади, вкладемо вибиту плитку і займемося кожен своєю роботою. Журналісти писатимуть статті, фермери сіятимуть зерно, будівельники робитимуть будинки. Шофери возитимуть людей:)
31. шофер / 10 лютого 2014, 18:17
Ну це вам, Шоферам, хочеться нас такими уявляти. Ви так тішитеся
Добре Майстре, тоді і я тобі відповім без підстьобу та іронії. Все що я вісловив тобі вище, зовсім не є тим що я хочу бачити. Зокрема, все сказане мною у твою адресу, грунтується виключно на тому що ти пишеш у своїх статтях (що до інших, читаю їх каменти).

Так от про тебе.

Коли я заявив тобі що ти погань, хрестюся, то була не образа. То було саме що ни на єсть щире висловлення своєї про тебе думки. Більш того, перед висловленням, я навіть це обгрунтував. Можливо ти просто не зрозумів того - добре, зараз перефразую іншими словами. Якщо ти дійсно путящий автор, достойний поваги, то мусиш викладати матеріали об*єктивно. Ти мусиш зрозуміти, що монет із одним боком не буває - це не можливо. Нинішня влада про яку ти взявся писати, на даному разі є такою монетою - об*єктом твоїх писанин, і у неї також є два боки - хочеш ти того чи ні. Та коли ти у своїх статтях волієш бачити лише один бік, і відверто не приховуючи ігноруєш інший, то ти або дурень, або газетна шалава котра продала свою думку за гроші. До речі другий варіант, також цілком реальний. По перше мало мені віриться що ти справді дурень з однобоким поглядом на речі. А по друге, не дуже давно, пригадується мені, ти із таким же напором котив бочку на того ж сЄню.


Проте насправді такі як ви дуже мало знають про людей. Тому що із ними не говорять, а якщо і говорять - то не чують.
Все я дуже добре знаю про простих людей, і все чудово розумію. В першу чергу сам є простою людиною, і своїх батьків щодня такими бачу. Але походу мені зрозумілі ще деякі речі. Ситуація із простими роботягами, буде плачівною ще багато років і при любій владі. Бюджет буде розворовуватися ще багато років, і при любій владі. Таке приречення ми терпимо тому що на нашу владу сильно впливають сильні світу цього, зокрема і європа до якої ви всі рветеся із піною навколо рота. Нас хочуть, ми необхідні їм для виживання. За нас в любий момент реально може спалахнути сама справжня війна. Перш ніж нас взяти голими руками, на нас багато років впливали через підставну владу, яка просто не мала шансів бути патріотичною якби і хотіла. Але на фоні такого становища, у нас все ж є вибір і різниця між кращим та гіршим. І серед того скудного вибору що ми маємо, нинішня влада далеко не самий гіркий вибір. Тому я просто дорожу тим що єсть, тверезо розуміючи що могло би і того не бути. А точніше зовсім скоро і так не буде.

В котрий раз, тичу всим під носа Посилання на rutracker.org
32. шофер / 10 лютого 2014, 18:24
Ой піду я на майдан
Прапором махати
Хто заплатить тому й буду
Гузнo цілувати
33. Микола Гузченко / 10 лютого 2014, 19:01
... - озвучив ваділа свої найближчі плани.
34. Ясен / 10 лютого 2014, 19:10
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
31. шофер пише:
«. Ситуація із простими роботягами, буде плачівною ще багато років і при любій владі. Бюджет буде розворовуватися ще багато років, і при любій владі. »
Так значить давай залишимо при владі царя з правом спадкової передачі трону,напишемо з ворюг ікони й будемо на них молитись.А що робити ?Нічого не змінеш же.Дійсно гарантувати,що опозиціонери поведуть себе по іншому,некрастимуть,покращуватимуть життя людей немає.Але про "пакращення" Азарова ми знаємо на своїй шкурі.
16. шофер пише:
«Так от прзитиву від діяльності Азарова, не розуміє або ідіот, або зардник провокатор.»
Якщо третє слово "презирвативу",то я згоден.Хоча знову чіплялка.Я зовсім про інше,кілька місяців назад один із активістів обговорень вже казав ,щось схоже на :"Ти думаєш не так,значить ти ідіот,всі хто не так думають ідіоти,а я мудрійшина з мудрійшин.От тепер ти ,Шофере підхватив ту саму хворобу.Тільки в цьому випадку твої твердження вже надто очевидні в своєму маразмі.
21. Гість пише:
«Ну з шофером все ясно,це вже клініка.А от хто вступає в дискусію з таким конченим дауном,викликає як мінімум подив»
Чому?Що тут дивного?В будь якій дискусії не буває рівноцінних учасників.Доречі раніше Шофер ніс нетільки дурню,а й дещо розумне.
35. Для шофера / 10 лютого 2014, 19:41
32. шофер пише:
«Хто заплатить тому й буду
Гузнo цілувати»
Проститутка, а що ще можеш, озвуч увесь прейскурант!
36. Чудо Юдо / 10 лютого 2014, 19:49
27. шофер пише:
«Про останні події у Боснії ніхто не хоче заговорити?
А про Грецію тоже ніхто не хоче згадати?»

Не забудь тільки згадати і Польщу 90-х років.


31. шофер пише:
«В котрий раз, тичу всим під носа Посилання на rutracker.org
БАчу що в оцих книжечках, на яких Алекси Джонси гроші заробляють (ну ладно, ти шофер сверхвумний, ти її з нету скачав), і вся біда - Шофер марить великим пануванням США у всьому світі, що йому вже навіть почали ввижатися дійсні покращення від Азарова.

Фу, обіцяв же більше не переписуватися з ним, а ні, понесло :(
37. шофер / 10 лютого 2014, 23:25
... - озвучив ваділа свої найближчі плани.
І навіть записочку тут у себе залишив. Про всяк, щоб не забути.
38. свій / 11 лютого 2014, 11:51
Шофере! З тобою все зрозуміло... Ти поводишся, як в ситуації, що в пісні В.Висоцького - тобі вказують на двері, а ти вперто лізеш у вікно, думаючи, що тільки ти тут і розумний... Ти хоча б розумієш оту свою писанину? Чи так, по-приколу штрикаєш на клавіатурі?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації