Вхід | Реєстрація

Народна площа

Народна площа

У центрі селища Нові Санжари існує площа, на якій, зазвичай, вирішуються всі найважливіші проблеми нашого краю, куди щодня навідуються сотні громадян Новосанжарщини. Тут збираються громадські організації та багато інших об’єднань. Сюди під час своїх весіль приїздять молодята. Площа, яка є функціональною, тобто придатною для проведення різноманітних заходів, а головне — приємною для відпочинку новосанжарців та гостей селища.

Майже щодня, на кожному заході, на кожному зібранні люди звертаються з проханнями та пропозиціями щодо перейменування цієї площі в площу «Народну», мовляв, центральна площа не може належати одному Леніну, вона є народним здобутком і повинна і за назвою, і по суті належати народу.

Тож, враховуючи пропозиції новосанжарців та Їх звернення з декількома сотнями підписів, на сесії Новосанжарської селищної ради депутатами одноголосно було прийняте рішення про присвоєння площі назви Народна та впорядкування її естетичного вигляду «по-новосанжарськи».

Чекаємо на ваші пропозиції за адресою: [email protected] або за телефоном: 3-25-32.

На фото: тепер Ленін стоїть на народній площі


Автор: Прес-служба селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2014, 10:38 | Нові Cанжари | Суспільство


1. Гість / 8 лютого 2014, 11:16
булоб краще аби він лежав) на народній площі
2. Ясен / 8 лютого 2014, 11:29
Цілком логічно.В радянські часи площі називали іменем "совєтських"вождів,зараз переіменовують іменами вождів інших,пройде якийсь час ,дадуть нову оцінку різним історичним періодам,виникнуть нові вожді й нові назви.А народа площа-назва на завжди.На Ленінові не варто концентрувати увагу,стоїть собі ,та й стоїть.Там ще й "японський"стовб стоїть,вони,японці теж негативні ,придумали харакірі,й камікадзе.
3. Вася против всех / 8 лютого 2014, 12:03
Вобще-то центральную площадь надо не только переименовать,но реконструировать,попилить корявые деревья,посадить что-то оригинальное,постелить новую плитку,ну там фонтан поставить,Ленина аккуратно неразбивая перенести и почетно разместить гдето возле запланированого музея.На площади народной ему может и не место.А там где стоял его памятник поставить памятник "водопроводчику"и чтобы зимой свеча горела возле него постоянно.Я как увижу этих ребят когда в 20 гр мороза они трубы латают ,то сразу в голову лезет вот они и есть народ,вот такой памятник должен стоять в центре поселка.
4. Гість / 8 лютого 2014, 17:18
Ленiна перенести в iнше мiсце. А на його мiсцi побудувати великий фонтан. I молодятам буде де фотографуватися, жителям i гостям селища де вiдпочивати.
5. Гість / 8 лютого 2014, 18:03
хто про що,аби відпочивати,та фотографуватись.Це все тимчасове, людям ніде працювати,а Вам фонтани.Як ніби то в Санжарах ніде відпочити,парк до ума довести нікому..
6. Микола Гузченко / 8 лютого 2014, 19:12
1. Гість пише:
«булоб краще аби він лежав) на народній площі»

Сказано - зроблено. )
Посилання на exo.in.ua

Змінено 08.02.2014, 19:12
7. Жовтоблакитний / 8 лютого 2014, 21:43
Який би Ленін не був, але це історія !!! Краще приведіть молодь і розкажіть (якщо знаєте) про нього. Або назвіть хоч одного ЛІДЕРА який би був такою знаменитістю і зайняв би його місце в історії ??????
8. Микола Гузченко / 9 лютого 2014, 10:27
Гітлер.
«Який би Гітлер не був, але це історія !!! Краще приведіть молодь і розкажіть (якщо знаєте) про нього. Або назвіть хоч одного ЛІДЕРА який би був такою знаменитістю і зайняв би його місце в історії ??????»

9. Гість / 9 лютого 2014, 12:07
Краще назвати Європейсьакою, не зрозуміло, хто і як прийняв без опитування рішення про Народну
10. Гість / 10 лютого 2014, 01:20
7. Жовтоблакитний пише:
«Який би Ленін не був, але це історія !!! Краще приведіть молодь і розкажіть (якщо знаєте) про нього. Або назвіть хоч одного ЛІДЕРА який би був такою знаменитістю і зайняв би його місце в історії ??????»


8. Микола Гузченко пише:
«Гітлер.
«Який би Гітлер не був, але це історія !!! Краще приведіть молодь і розкажіть (якщо знаєте) про нього. Або назвіть хоч одного ЛІДЕРА який би був такою знаменитістю і зайняв би його місце в історії ??????»»



Ахахах))). Влучно)). Нічого, може й в нас вын випадково впаде скоро, хотілося б сподіватися на це.
11. Гість / 10 лютого 2014, 07:34
весною буде багато ям на дорогах, він може пригодитися, роздробить і залатать дороги в Санжарах
12. Гість / 10 лютого 2014, 09:08
а зуби не повипадають від такого ямкового ремонту...
13. Гість / 10 лютого 2014, 09:16
Памятник не вирішить проблем, це тільки намагання на ньому злити злість за сьогодення,якщо на комусь це не можливо зробити, а що далі
14. Гість / 10 лютого 2014, 11:56
время леніна пройшло, можна і закатать в асфальт )))
15. Гість / 10 лютого 2014, 12:14
Якщо депутати прийняли таке рішення без обговорення то не стане вона "народною". Чому в нас назви вулиць носять чужі імена. Мабуть все тому, що ми свого не знаємо, а все чуже як "зараза" до нас прилипає. Ленін- це історія. яка породжена на брехні, насильстві. ненависті один до одного. Вивчіть хочаб історію ту ,що писали комуняки і все стане зрозумілим. А, що було насправді ніхто не хоче говорити.
А назву площі потрібно дати таку, щоб потім не потрібно було змінювати
16. Роб Боб / 11 лютого 2014, 15:22
15. Гість пише:
«Якщо депутати прийняли таке рішення без обговорення то не стане вона "народною"»
Якби площу називали іменем Фіделя Кастро наприклад ,то я вважаю теба було б довго обговорювати доцільність такої назви,а "народна",хто може бути проти,народ чи що?Назвали ,правильно й зробили.Вже все чієсь,то хоч площа буде народна.
17. Гість / 11 лютого 2014, 19:51
Це знову якісь понти і в угоду часу, Река уже для одних робив і називав парк Голодомору.Прийшов новий Президент, і назва зникла.Все ж не депутати повинні приймати так рішення тихенько, а обговорити в інтернеті чи в газеті.А то проснувся і вже вулиця чи площа інша.Це не надовго,
18. Ясен / 11 лютого 2014, 20:17
17. Гість пише:
« називав парк Голодомору.Прийшов новий Президент, і назва зникла»
А парк лишився!А з чого ти вирішив ,що назва зникла?Обгрунтуй.
17. Гість пише:
«, а обговорити в інтернеті чи в газеті»
Давай обговоримо.Я за те ,щоб площу назвали -Народною.А ти ,що ,проти?
16. Роб Боб пише:
«Якби площу називали іменем Фіделя Кастро наприклад ,то я вважаю теба було б довго обговорювати доцільність такої назви,а "народна",хто може бути проти,народ чи що?Назвали ,правильно й зробили.Вже все чієсь,то хоч площа буде народна.»
Нарешті,розумно і чітко розставлено всі крапки над і.Бобе,тобі 100 балів.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації