Вхід | Реєстрація

Іванівські волейболісти присвятили свою перемогу пам’яті Михайла Гордійка

Іванівські волейболісти присвятили свою перемогу пам’яті Михайла Гордійка

Волейболісти, які представляли саме іванівську сільську громаду, у дуже напруженій боротьбі вибороли головний приз районного турніру.

У суботу в залі спорткомплексу «Іскра»  завершився турнір серед сільських громад Кобеляцького району. У цьому році змагання вже звично були присвячені черговій річниці виведення радянських військ із Афганістану. Саме тому фізкультурників, крім заступника голови РДА Миколи Шабалтія, вітав і представник громадської організації воїнів-інтернаціоналістів Микола Тітаренко.

У турнірі, який проводився у 2014-ому році, взяли участь 15 команд району. Вони були розділена на дві групи. У другій змагались команди дещо слабші за своїм рівнем гри. До першої увійшли колективи, які протягом кількох років демонструють стабільно гарні результати і постійно претендують на головний приз. Спочатку команди зіграли матчі у своїх підгрупах. За їх результатами були визначені троє фіналістів. Ними стали фізкультурники з Іванівської, Підгорянської та Бутенківської сільських рад. Вони, до речі, ще до початку турніру вважались його фаворитами. А більшість уболівальників прогнозували перемогу або Іванівці, або Підгорі. У принципі, ті, хто робив прогнози, не помилились. У першій грі «фіналу трьох» між собою зустрічались спортсмени з Іванівки та Бутенок. Іванівці здобули перемогу в двох сетах. Але легкою вона не була. Боротьба за кожне очко точилася від першого удару по м’ячу і до фінального свистка. У другому матчі вже підгоряни здолали бутенківців із рахунком 2:1. І остання гра турніру між Іванівкою та Підгорою стала своєрідним фіналом. Знову була запекла боротьба до останньої хвилини. І знову перемогли іванівці. Вони цілком заслужено здобули Кубок воїнів-інтернаціоналістів. У складі команди грали: Олександр Василенко, Микола Гордійко, Станіслав Кімінський, Андрій Калько, Анатолій Онищенко, Руслан Прихідько, Юрій Трохименко. Уже по завершенню змагань один із іванівських гравців заявив: «Цю перемогу ми присвячуємо світлій пам’яті Михайла Гордійка. Ця людина, власне, й створила нашу команду. Та й узагалі, неможливо переоцінити внесок Гордійка в розвиток спорту в Іванівці».

Також були визначені кращі гравці турніру в різних ігрових амплуа. Кращим захисником визнали Олександра Кривогуза з Бутенок, блокуючим — Віталія Пищиту з Підгори, розігруючим та нападником відповідно — Олександра Василенка та Юрія Трохименка з Іванівки.

Один із суддів змагань Максим Онищенко окремо виділив значення цього волейбольного турніру. «Це одна з найчесніших ігор, якщо можна так сказати. У турнірі грають виключно жителі тієї чи іншої громади, без легіонерів та «підставних». І це добре, адже спонукає займатись фізкультурою жителів усіх сіл району», — пояснив арбітр.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2014, 11:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації