Вхід | Реєстрація

У Кобеляках украли прапор Євросоюзу

У Кобеляках украли прапор Євросоюзу

Крадіжку особисто виявив міський голова, який і повідомив про це правоохоронцям.

Пізно ввечері 4 лютого був викрадений прапор Ради Європи з флагштоку біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Цю інформацію журналістам «ЕХО» повідомив секретар Кобеляцької міської ради Сергій Галушко. Він розповів, що прапор Євросоюзу з'явився по вулиці Шевченка приблизно півроку тому. І відбулося це за ініціативи міського голови. Поруч із ним майоріли прапор України та прапор нашого міста.

Під час урочистостей до Дня Соборності України дехто з кобелячан помітив, що знамено Євросоюзу було розірвано навпіл. Та Сергій Галушко повідомив, що за цей час воно просто зносилося. Тому 3 лютого прапор замінили на новий. Та вже 4 лютого, пізно ввечері, він був викрадений.

— Крадіжку скоїв молодий високий хлопець спортивної статури. З виду йому близько двадцяти років. Зріст орієнтовно 185 сантиметрів. Він вийшов з вулиці Касьяна і цілеспрямовано рухався до пам’ятника Тарасу Шевченку. Коли підійшов до флагштоку, спритно заліз на висоту п’яти метрів, зірвав прапор Ради Європи, укинув його за пазуху та швидко тією ж дорогою пішов назад, — сказав Сергій Станіславович.

Факт крадіжки був засвідчений двома відеокамерами. Після дослідження цього відео фахівцями, у них з'явилася версія, що подібний злочин міг учинити спортивно підготовлений юнак, який займається на перекладині.

— Така молодіжна спортивна група в нашому місті є. У ній займаються орієнтовно десятеро юнаків. Можливо, крадієм прапора є один із тих хлопців-гімнастів. До речі, що цікаво, на місці злочину була знайдена одна річ, яку, можливо, і загубив крадій. За цією знахідкою слідчі зможуть ідентифікувати особу, яка її втратила, — сказав Сергій Станіславович.

Наступного ж дня після виявлення факту крадіжки прапора Євросоюзу виконавчий комітет Кобеляцької міської ради направив повідомлення про злочин до Кобеляцького райвідділу міліції. На сьогодні правоохоронці проводять досудове слідство. У Кобеляцькому райвідділі нам повідомили, що крадій буде притягнутий до адміністративної відповідальності за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Покарання, згідно даної статті, передбачає штраф у розмірі від 3 до 15 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправні роботи строком від 1 до 2 місяців або адміністративний арешт строком до 15 діб.

З огляду на те, що інших двох прапорів із сусідніх флагштоків крадій не чіпав, то Сергій Галушко висловив припущення, що факт крадіжки прапора Ради Європи пов’язаний із сучасною суспільно-політичною ситуацією в Україні. Хуліганські мотиви він відкидає. Тому міська влада вважає принциповим завданням знайти крадія. Також секретар міської ради повідомив, що прапор біля пам’ятника Тарасу Шевченку згодом буде відновлений. Та тільки після того, як розслідування завершать.

 

(На камері відеоспостереження не встановлено зимовий час. Тому насправді події відбувалися на годину раніше, ще 4 лютого, раніше півночі)


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2014, 17:40 | Кобеляки | Кримінал


1. Ясен / 14 лютого 2014, 09:47
Цікаво,яка ж вартість прапора?Ст.51АКУ,це гарантія того ,що справу замнуть зовсім.Я ось порився в інтернеті,мінімальна вартість такого прапора -120 гр.,а це ніяк не дрібна крадіжка!А враховуючи матеріали відеоспостереження,прапор не вітром здуло ,отже склад злочину є.Міліція,"дерзайте"!
2. свій / 14 лютого 2014, 19:30
А я вважаю, що хуліган повинен привселюдно в неділю, коли людно з площі ( в мікрофон) 30 хв. просити вибачення у громади за свій вчинок, а потім власним коштом відновити прапор на те місце з якого він його зірвав.
3. Патріот / 17 лютого 2014, 14:55
А на йух він взагалі у Кобеляках той прапор здався?! Наші діди на Рейхстаг свій прапор вішали, а ви, єврох@єсоси, над своєю землею самі прапор окупантів вивісили!!!
Молодець хлопець, знявший те лахміття!
4. шофер / 17 лютого 2014, 17:16
А на йух він взагалі у Кобеляках той прапор здався?! Наші діди на Рейхстаг свій прапор вішали, а ви, єврох@єсоси, над своєю землею самі прапор окупантів вивісили!!!
Молодець хлопець, знявший те лахміття!
привіт жива людино, спасибі тобі що таким лишився
5. Гість / 17 лютого 2014, 17:35
Вот и встретились два одиночества(шофер и патриот).Шофер аж заскавчав від радості,що здибав такого ж онаніста-мазохіста.
6. koriolan / 17 лютого 2014, 18:06
А правду говорят, что голубые под прапором евросоюза свидания назначали?
7. Майстер / 17 лютого 2014, 18:47
3. Патріот пише:
«А на йух він взагалі у Кобеляках той прапор здався?! Наші діди на Рейхстаг свій прапор вішали, а ви, єврох@єсоси, над своєю землею самі прапор окупантів вивісили!!!»


За логікою таких, як ви, тепер у Німеччину треба їздити лише із автоматом і на броні "Т-34" - у пам’ять діда. Ви краще Азарову привіт передайте. Він теж стопами дідів пішов, тільки трохи до Берліну не дістався. А над містом має бути український прапор - його цілком досить.
8. Майстер / 17 лютого 2014, 19:24
6. koriolan пише:
«А правду говорят, что голубые под прапором евросоюза свидания назначали?»


Тю, я думав ви вже у Калугу виїхали. Чи там теж "ЕХО" читають?
9. шофер / 17 лютого 2014, 21:22
За логікою таких, як ви, тепер у Німеччину треба їздити лише із автоматом і на броні "Т-34" - у пам’ять діда.
Із огляду на мирні часи, у німетчину можна їздити по людськи, відповідно до сьогоднішніх норм моралі та мирних взаємовідносин. Але ні у якому разі не віддавати відвойовані нашими дідами землі, під назвою "асоціація". Ось така наша логіка.

Не думаю що це висока математика, але тут ціла шайка кому зрозуміти це не посильно.
Хто вони? Ті кому втрачати нічого.

пс. Хочете побачити нашу країну при владі "троянців"? Погляньте на майдан. Хочете побачити нашу країну у разі підписання асоціації? Погляньте на Сараїво (Боснія та Герцеговиня). Вони у 2008-му вже підписали.
10. шофер / 17 лютого 2014, 21:40
Шофер аж заскавчав від радості,що здибав такого ж онаніста-мазохіста.
У полы зору нас як мынымум двоє - один я, і другий це той хто зірвав "прапірець".

Патріота враховувати не будемо справедливості заради, адже той камент і я міг написати. Хоча....

Точно так же само як (Ясен пень, Чудило, Свій .....) переконливо чується мені, все це одне і те ж. І цілком можливо, що у цей же перелік входить і Мастєрок... ага :)
11. шофер / 17 лютого 2014, 22:15
Є така приказка, що риба починає гнити з голови.
Про що я маю на увазі?

Подія із єврофлагом, не могла відбутися без кришування із више. У кого соображаловка зовсім не потрюхла, той одразу це докумикав (правда тут таких не видно - ну то таке). Це значить, що саме керівництво, не на боці ЄС. А це не може не радувати, адже це є знаком того, що голова гнити і не думає.
12. шофер / 17 лютого 2014, 22:24
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Але і це ще не все.

Слухай Мастірок, пригадуєш ти назвав золотими слова Миколи, коли він сказав що людім на щось здатним, ніякі вступляння не потрібні - згадав? От же, відповідно до його визначення, котре ти визнав золотим (ще раз підкреслю), вся ваша свистобратія нінахуй не здатна...

От як воно буває - вашим салом, та вас по морді ))
13. Патріот / 18 лютого 2014, 06:20
6. koriolan пише:
«А правду говорят, что голубые под прапором евросоюза свидания назначали?»


Вони на нього дрочать! Та є один нюанс: дрочать в основному новобранці-євроінтегранці, і не просто так, а на швидкість. А от уже переможці допускаються на слідуючий рівень – розтягування дупи до євростандарту. Думаєте, чого вони, бідненькі, так волають : «Хероям сала! Хероям сала!»? Прикладають до натрудженого місця. І так вони одне на одному тренуються, а потім – іспит. Ото, жруже, вже не шутка. Дуже сложний екзамен. Двітушки он день і ніч тренуються, полетять до Європи – облом, не вдупляється єврошаблон. Кролик аж позеленів, хоч плач! Ф*юрерка забракували також – дупа ротягнута аж надто файно ( генетика, та і старався чоловік), але такі вже європейці балувані – тхне їм, бачите, тягнидупа якось не так, недоєвропейськи! Пропоную: замість європрапора вивісити збільшене фото очка Ф*юрерка – хай надихає свідомих кобелячан, європа жде нових хероїв!
14. Патріот / 18 лютого 2014, 06:30
шофер пише:
«Шофер аж заскавчав від радості,що здибав такого ж онаніста-мазохіста.
У полы зору нас як мынымум двоє - один я, і другий це той хто зірвав "прапірець".

Патріота враховувати не будемо справедливості заради, адже той камент і я міг написати. Хоча....

Точно так же само як (Ясен пень, Чудило, Свій .....) переконливо чується мені, все це одне і те ж. І цілком можливо, що у цей же перелік входить і Мастєрок... ага :)»


Україна вже наїлась євробандерівських брехонь до ригачки, розсудливість і розум все ж перемагає і неодмінно переможе. Мандауни уже не в тренді.
15. читатель / 18 лютого 2014, 09:49
.
13. Патріот пише:
«Вони на нього дрочать! Та є один нюанс: дрочать в основному новобранці-євроінтегранці, і не просто так, а на швидкість. А от уже переможці допускаються на слідуючий рівень – розтягування дупи до євростандарту. Думаєте, чого вони, бідненькі, так волають : «Хероям сала! Хероям сала!»? Прикладають до натрудженого місця. І так вони одне на одному тренуються, а потім – іспит. Ото, жруже, вже не шутка. Дуже сложний екзамен.»

Який же великий досвід у чолов’яги у таких інтимних речах.Напевно"Дуже сложний екзамен"здав на успішно.
16. Чудо Юдо / 18 лютого 2014, 09:50
13. Патріот пише:
«...А от уже переможці допускаються на слідуючий рівень – розтягування дупи до євростандарту...»

Ооооо, а це вам вже не Шофер, це важка артилерія підтягнулася - троль 80-го рівня, явно. Можу пояснити соціальний тип такого коментатора.
Навіщо цьому Патріоту Європа? Там же одні педики, він це усвоїв ще з дитинства і тема гоміків, якими нас так лякав Азаров і до яких так чкурнув не вагаючись, являється для нього провідною. У Росії ж хоч гоміки і також є, зате ж можна скільки завгодно лайна на цю тему в інтернеті лити. А в Європі таке лайно не прокатіт і це обурює шановного Патріота до глибини душі. Бо про що ж тоді ще йому розмовляти залишиться в інтернеті?
Людям набридли непрофесіній міліціонери? Плювать, говоримо про гоміків!
Людям набрид тупий президент? Плювати, головне гоміки!
Люди хочуть змін, хочуть щоб законів дотримувалися всі, хочуть подолати корупцію, бюрократію, вивести на чисту воду казнокрадів і дерибанщиків народних грошей? Фігня, фігня, фігня, дайош гоміків у кожну тему!
17. Чудо Юдо / 18 лютого 2014, 09:58
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
12. шофер пише:
«Слухай Мастірок, пригадуєш ти назвав золотими слова Миколи, коли він сказав що людім на щось здатним, ніякі вступляння не потрібні - згадав? От же, відповідно до його визначення, котре ти визнав золотим (ще раз підкреслю), вся ваша свистобратія нінахуй не здатна...»

Шофере, тобі вже три тисячі разів говорили, що нинішній бунт у країні - це не за Європу, а проти нинішньої влади. А тобі все ніяк не дійде. Перемкни канал нарешті. Особисто мені начхати в Європі ми будемо чи в Африканському союзі, Яник буде президентом, чи Михайло Боярський - мені лиш би життя нормальне було. А за останні 4 роки правління нинішніх царів ну ні-фі-га я ніяких покращень ну в упор не побачив! Як розводили бюрократію - так і розводять. Як брали в міліціонери колишніх гопніків так і беруть, як не платили олігархи мільйонами податки так і не платять, як росли ціни швидше зарплат так і ростуть. І як трималась наша економіка на позичаннях так і тримається. Мало того, в держсфері ще й більша дупа настала, а синок Яника заминулий рік зібльшив свої статки на 175% і цього не соромиться, навпаки ще й хвалиться. То за що мені любити цих царьків, за яких ти так пнешся? За те що вони посвітили пикою, вибудували собі хатки у Європі (явно не мозолями на руках заробляли) і вирішили що вони "доповнять собою Європу", а нам, смердам вонючим, нєфіг і рипатися із лайна?
У домовині у білосніжних капцях я їх бачив
18. Ясен / 18 лютого 2014, 10:16
Це мені нагадує один з виступів Азарова:" Йому задають запитання:"чому в Україні подорожчав газ,бензин,хліб,електроенергія,працюють різні корупційні схеми і т.д?".А він у відповідь : "А от і не правда,бо стратегічний продукт капуста подешевшав на 5%".От і тут ми маємо ,в Європі значно вищі показники розвитку економіки,рівень медичного обслуговування,освіти,нові технології,ринки збуту ,але ж ні!Ви що!Там же гоміки.Шановні,якщо ти нормально орінтований мужик,то з тебе гоміка не зробить ні Європа,ні Росія ,ні Америка.Ну якщо ж ні то в Європі страшно,можуть же тр...нуть.
19. Патріот / 18 лютого 2014, 11:07
17. Чудо Юдо пише:
«Шофере, тобі вже три тисячі разів говорили, що нинішній бунт у країні - це не за Європу, а проти нинішньої влади.»


Крошка сын к отцу пришел, и спросила кроха,
«На майдане хорошо? Или все же плохо?» -
«Что сказать тебе сынок, просто на майдане,
собрались с карпатских гор дикие селяне.
Про невмерлую поют, строят баррикады,
кофеек с утра попьют и штурмуют РАДЫ,
запах стойкий там стоит пота и фекалий,
а в палатке там сидит Портников Виталий,
Днем с трибуны говорит про союз с Европой,
ночью с дядями он спит, любит дядей в попы.
Воспевают там всерьез подвиги Бандеры.
Мучит их педикулез,трипер и холера.
Весь зеленкою облит Юрка - вечно пьяный,
синим пламенем горит тетенька Руслана.
На трибуне там стоят трое депутатов,
и пи@дят, пи@дят, пи@дят для дегенератов.»
Крошка сын прослушал все. И сказала кроха:
«Дуракам там хорошо , а СТРАНЕ ВСЕЙ ПЛОХО!»

20. Патріот / 18 лютого 2014, 11:19
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику


18. Ясен пише:
«От і тут ми маємо ,в Європі значно вищі показники розвитку економіки,рівень медичного обслуговування,освіти,нові технології,ринки збуту ,але ж ні!Ви що!Там же гоміки»


І із всіх Ясеном перечислених благ для Укриїни Європа обрала найпочесніше - бути ринком збуту."В європі значно вищі показники розвитку економіки" - ага, особливо в Болгарії, яка зараз навіть помідори закупляє та в Румуніїї, через які немов Батий пройшовся!"Вищий рівень освіти"?- А тут навіть ходити далеко не треба - в Україну запозичили європейську Болонську систему - на ньому і виросло покоління нинішніх дебілів - неграмотних, нечитаючих, не зданних думати і встановити причинно-наслідковий зв*язок.
21. Ясен / 18 лютого 2014, 11:31
10. шофер пише:
«У полы зору нас як мынымум двоє - один я, і другий це той хто зірвав "прапірець".

Патріота враховувати не будемо справедливості заради, адже той камент і я міг написати. Хоча....

Точно так же само як (Ясен пень, Чудило, Свій .....) переконливо чується мені, все це одне і те ж.»
Оце Шофере вірно ,взагалі в цьому обговоренні,а може й усьому світі є лише "ти" і "не ти".Тільки дійсно тобі чується,ввижається,здається,а потім ти мариш,що всі хто по данному (єдиному ) питанні не твій однодумець,не можуть бути в множині.Ні!Це один писака ,що дратує твою персону.На справді,це не так .Ну що зробиш,якщо я дійсно вважаю ,що в країні глибока політична і економічна криза , в якій винна в першу чергу ,влада,й справді я думаю ,що Європа більш цікавий партнер чим Росія,хоча не відкидаю необхідності підтримки добросусідських відносин з північним сусідом.Й нарешті ми говоримо про політичний ,та економічний союз ,а тут Європа непроявляє такої імперської позиції як Москва,але надай Боже ми говорилиб про вступ В НАТО ,то я був би проти категорично.
22. Чудо Юдо / 18 лютого 2014, 11:55
19. Патріот пише:
«ночью с дядями он спит, любит дядей в попы. »

Хто про що, а Патріот про дядіні попи. Я мабуть ближчий до істини був, ніж сам думав.

20. Патріот пише:
«І із всіх Ясеном перечислених благ для Укриїни Європа обрала найпочесніше - бути ринком збуту»

А по вашому ми зараз що - не ринок збуту? Нам не возять європейські(американські, китайські, азіатські...) автомобілі, європейські шоколадки, цигарки, одяг секонд-хенд і електротехніку? Чи ви вважаєте що наші «Жигулі» кращі за «Форди»? Чи у нас одяг за ту ж ціну кращий? Чи китайські підробки під американські Айфони краще купляти? Хоча ба ні, зараз навіть китайські товари уже кращі за національні, бо національний продукт ніхто не розвиває, ніяких умов для його розвитку немає і нікому воно не цікаве. Одна металургія працює і та вся за кордон вивозиться, а нафтові скважини продаються тим таки європейцям. І срали ті хто їх продає українцям на голови, вони бабло колотять. Зате вас залякують тим, що і так вже з України зробили. Вам така приваблива Росія обсажена Макдональдсами як ліс грибами після дощу і щось вони не волають про те, що їх перетворюють у ринок збуту США. Ви залякані примарами, неіснуючими проблемами і вам краще жити при своїх ворах та бандитах, ніж взагалі щось в житті міняти.
Люди вийшли щоб заставити нарешті владу з ними рахуватися, а ви тут четвертий пост про педиків лепечете.
23. Гість / 18 лютого 2014, 12:20
18. Ясен пише:
«якщо ти нормально орінтований мужик,то з тебе гоміка не зробить ні Європа,ні Росія ,ні Америка.Ну якщо ж ні то в Європі страшно,можуть же тр...нуть.»

Хорошо сказано
24. Микола Гузченкo / 18 лютого 2014, 12:47
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
22. Чудо Юдо пише:
«Зате вас залякують тим, що і так вже з України зробили.»

Юдо, як завжди - лайк.
Тут же ще один вкрай важливий момент. Ринок збуту коли хороший? Коли може багато купити. Тому європолітики мріють про те, щоб українці нарешті перестали перепродувати одне одному старі Жигулі і купили в кожну сім’ю по новенькій Фієсті чи Фабії. Їм вигідно, щоб ми багаті були.
Крім того, у Європи є досвід піднімати країни. Та ж Хорватія, Польща чи Прибалтика. А свого часу Англія з Францією навели лад мало не в усій Африці. Потім африканці захотіли незалежності. Тепер вони в жопі.
25. Микола Гузченкo / 18 лютого 2014, 12:54
24. Микола Гузченкo пише:
«Коментар містить ненормативну лексику»

Ненормативна лексика - це, напевно, слово "Жигулі". )
26. Ясен / 18 лютого 2014, 14:58
25. Микола Гузченкo пише:
«Ненормативна лексика - це, напевно, слово "Жигулі". )»
Ні це точно Фієста,або Фабія,якщо ми в митному союзі.
27. Боб Роб / 18 лютого 2014, 15:25
7. Майстер пише:
« А над містом має бути український прапор - його цілком досить.»
Над державною установою тільки державний прапор,над будівлею органу місцевого самоврядування-державний і регіональний,чи міський.А на флагштоці біля пам"ятника Шевченка може бути й Євросоюзу.А чому ні?
7. Майстер пише:
« Ви краще Азарову привіт передайте. Він теж стопами дідів пішов, тільки трохи до Берліну не дістався»

Ну й порівняння!!!Діди до Берліну йшли під кулями,знівечині війною,щоб захистити свою Батьківщину від фашистів,а цей "АЗІРОВ"драпонув до сейфу з украденими грошима.Я це говорю без двійних стандартів,бо для мене сучасна Німетчина,як основа Євросоюзу зовсім не асоціюється з гітлеровською країною 30-40их років минулого століття.
28. неХохол / 18 лютого 2014, 15:42
27. Боб Роб пише:
«Ну й порівняння!!!Діди до Берліну йшли під кулями,знівечині війною,щоб захистити свою Батьківщину від фашистів,а цей "АЗІРОВ"драпонув до сейфу з украденими грошима»

Может это был сарказм?

Справедливости ради возле памятника можна и флаг Евросоюза и флаг России, по сути что угодно повесить.
29. неХохол / 18 лютого 2014, 15:42
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
25. Микола Гузченкo пише:
«Ненормативна лексика - це, напевно, слово "Жигулі". )»

Или слово "жопа" :)
30. шофер / 18 лютого 2014, 17:21
17. Чудо Юдо пише: «Особисто мені начхати в Європі ми будемо чи в Африканському союзі, Яник буде президентом, чи Михайло Боярський - мені лиш би життя нормальне було.»
Це залежить тільки від тебе. Якщо ти сьогодні собаці брат, то таким залишешся при любій владі, при любих союзах, в усі часи. Адже влада та союзи, хоч і в значній мірі впливові, але все ж не вирішальні фактори. Васюнчик зроумій ти вже це в кінці кінців. І всі інші разом із тобою.
31. Чудо Юдо / 18 лютого 2014, 17:46
30. шофер пише:
«Васюнчик »

Запитаю знову: що це ще за звернення до мене? Я вас, шофере, Хуліо не називаю і ніяким іншим іменем також, бо імені вашого не знаю.
32. Микола Гузченкo / 18 лютого 2014, 18:02
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
31. Чудо Юдо пише:
«Я вас, шофере, Хуліо не називаю»

Правильно буде хуйло.
33. Гість / 18 лютого 2014, 18:18
30. шофер пише:
«Якщо ти сьогодні собаці брат, то таким залишешся при любій владі, при любих союзах, в усі часи.»

Краще сам про себе ти сказати не міг.
34. Гість / 18 лютого 2014, 19:57
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
32. Микола Гузченкo пише:
«
Правильно буде хуйло.»

Гузченко Микола-невихований свинопас!!!
35. Гість / 18 лютого 2014, 20:44
34. Гість пише:
«Гузченко Микола-невихований свинопас!!!»
сказав шофер

36. ЯрГ / 18 лютого 2014, 21:22
34. Гість пише:
«Гузченко Микола-невихований свинопас!!!»

Він дояр, свинопас я.
37. Гість / 18 лютого 2014, 21:29
36. ЯрГ пише:
«Він дояр, свинопас я.»

Немає різниці яка професія, головне- мова вульгарна, не пристойна,позиція агресивна.
38. Гість / 18 лютого 2014, 21:33
Їду на Київ 19 лютого з 9.00 до 12.00 у машині є вільних 4 місця. Бажаючі пишіть телефон для контакту на [email protected].
39. шофер / 18 лютого 2014, 21:46
37. Гість пише: «Немає різниці яка професія, головне- мова вульгарна, не пристойна,позиція агресивна.»
Про це все діло було би - на нього тиснуть трохи інші проблеми.
40. Патріот / 18 лютого 2014, 21:51
38. Гість пише:
«Їду на Київ 19 лютого з 9.00 до 12.00 у машині є вільних 4 місця. Бажаючі пишіть телефон для контакту на [email protected]


Трамбуй побільше, менше тут продажніх паскуд залишиться! Можу презентувати прицеп для рогатої худоби, якраз під контингент!
41. Патріот / 18 лютого 2014, 21:54
31. Чудо Юдо пише:
«30. шофер пише:
«Васюнчик »

Запитаю знову: що це ще за звернення до мене? Я вас, шофере, Хуліо не називаю і ніяким іншим іменем також, бо імені вашого не знаю.»


Шофере, не ображайте гонорливих! Це ж його династичне ім*я - Юда.
42. Гість / 18 лютого 2014, 22:00
22. Чудо Юдо пише:
«19. Патріот пише:
«ночью с дядями он спит, любит дядей в попы. »

Хто про що, а Патріот про дядіні попи. Я мабуть ближчий до істини був, ніж сам думав.
»


Не відволікайся, Юдо, тягни очко стахановськими темпами, бо загряницю не утиснешся - надто багато вже вас скоро поженуть!
43. шофер / 19 лютого 2014, 00:48
40. Патріот пише:
«Можу презентувати прицеп для рогатої худоби»
точно... а я весь час ламаю голову - ну кого вони мені нагадують ))
44. шофер / 19 лютого 2014, 00:56
А тепер по суті.

Все що відбулося у центрі Києва, на фоні крові та смертей, все ж має важливу і позитивну сторону.
Опозиція порушила мир, котрий був крок за кроком досягнутий владою, у якої тепер 100% алібі перед народом.
Останні події, дозволяють діючій владі, із чистою совістю, розпустити руки у відповідь, для урегулювання ситуації.
Подивемося чи я вгадав.
45. NATA / 19 лютого 2014, 02:32
Люди, прочитайте цей вірш. Його написав хлопчик, якому лишень 13 років. Як глибоко та дитина усвідомлює ситуацію в яку потрапив українській народ на рідній землі. БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мирослав Вересюк, 13 років

Гадаєш ти мене образив, коли бандерівцем назвав?
Скажу тобі на це одразу –
Я ним не був!
Тепер вже став!
Сприймаю це, як нагороду!
Звання, присвоєне за те,
Що сином став свого народу, ......
Любові почуття святе!
Люблю безмежно рідний край,
Цю чарівну, магічну мову,
Дарований Всевишнім рай,
Красу дівочу чорноброву.
Люблю за щедрість і за спів,
Шалені ночі солов’їні,
Коли бракує навіть слів,
Освідчитися Україні!
А ти мене за цю любов
Оскаженіло ненавидиш.
Не я до тебе!
Ти прийшов, На мою землю і тут гидиш!
Іди подальше від гріха,
Моє терпіння не безмежне.
Нехай святиться у віках
В борні здобута НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!
46. Гість / 19 лютого 2014, 07:26
44. шофер пише:
«Останні події, дозволяють діючій владі, із чистою совістю, розпустити руки у відповідь, для урегулювання ситуації.
Подивемося чи я вгадав.»

Це тобі так хочеться, скотино. Якщо ситуацію почнуть урегульовувати силою, піднімуться всі. Подивимося, чи я вгадав. Твої діти точно не в Беркуті, раз так ригаєш словами. Ніхто вмирати і калічитись не хоче. Якби не такі, як ти, може все вже і владналося б. не бійтесь друзів. Найгірше, що вони можуть зробити - зрадити вас. Не бійтесь ворогів. Найгірше, що ворни можуть зробити - вбити вас. Бійтесь байдужих споглядачів. Це з їх мовчазної згоди нас убивають і зраджують..
47. Патріот / 19 лютого 2014, 08:29
45. NATA пише:
«Люди, прочитайте цей вірш. Його написав хлопчик, якому лишень 13 років. Як глибоко та дитина усвідомлює ситуацію в яку потрапив українській народ на рідній землі. БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мирослав Вересюк, 13 років
»


а про щоб же іще графоманив йододефіцитний кошкодавський ви@лядок?
48. Патріот / 19 лютого 2014, 08:35
46. Гість пише:
«44. шофер пише:
«Останні події, дозволяють діючій владі, із чистою совістю, розпустити руки у відповідь, для урегулювання ситуації.
Подивемося чи я вгадав.»

Це тобі так хочеться, скотино. Якщо ситуацію почнуть урегульовувати силою, піднімуться всі. Подивимося, чи я вгадав. Твої діти точно не в Беркуті, раз так ригаєш словами. Ніхто вмирати і калічитись не хоче. Якби не такі, як ти, може все вже і владналося б. не бійтесь друзів. Найгірше, що вони можуть зробити - зрадити вас. Не бійтесь ворогів. Найгірше, що ворни можуть зробити - вбити вас. Бійтесь байдужих споглядачів. Це з їх мовчазної згоди нас убивають і зраджують..»


Боятись треба біснуватих свідомітів! В резервацію продажніх паскуд!
Посилання на www.youtube.com
49. Патріот / 19 лютого 2014, 08:43
NATA пише:
«Гадаєш ти мене образив, коли бандерівцем назвав?
Скажу тобі на це одразу –
Я ним не був!
Тепер вже став!
Сприймаю це, як нагороду!
Звання, присвоєне за те,
Що сином став свого народу, ......
Любові почуття святе!
Люблю безмежно рідний край,
Цю чарівну, магічну мову,
Дарований Всевишнім рай,
Красу дівочу чорноброву.
Люблю за щедрість і за спів,
Шалені ночі солов’їні,
Коли бракує навіть слів,
Освідчитися Україні!
А ти мене за цю любов
Оскаженіло ненавидиш.
Не я до тебе!
Ти прийшов, На мою землю і тут гидиш!
Іди подальше від гріха,
Моє терпіння не безмежне.
Нехай святиться у віках
В борні здобута НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!»


Юний гандончик вивалив всі лозунги, що за 13 років наспускали в нього бандерлоги. "Ні в ряд, ні в лад, полижу Бандері зад"
50. Патріот / 19 лютого 2014, 09:01

28. неХохол пише:
«Справедливости ради возле памятника можна и флаг Евросоюза и флаг России, по сути что угодно повесить.»


А ще краще: бандерівську кодлу та їх хазяїв меркелів-ештонів-пайєтів-гузарів!
51. Патріот / 19 лютого 2014, 09:21
- Дiдику, а чим ся отличают руські од москалів?
- Руськi ото добрi люде. Жиют собі в Росiї, люблят свою Отцюзнину, воюют із чеченцями, дают нам нафту і газ.
А москалi жиют на Українi, жрут сало, пьют паленку і розбудовуют нацiональну українську державу.

- Дiдику, а чим ся отличают євреї од жидів?
- Євреї ото добрi люде. Жиют собі у Iзраiлю, защищают свою державу, воюют із арабами.
А жиды жиют на Українi, жрут сало, пьют паленку, владіют і управляют нацiональнов українськов державов.

- Дiдику, а чим ся отличают українцi від хохлів?
- Українцi ото добрi люде. Жиют собі в Америці та в Канадi, цілый час заробляют гроші, не нарушают законы і дуже люблят выгадану кымось «неньку Україну».
А хохлы жиют на Українi, жрут сало, пьют паленку, самі нигда нич толкового вчинити неваловшні, тому лиш заважают москалям і жидам розбудововати нацiональну українську державу, владіти у нюй вшитким і управляти нив.
52. Чудо Юдо / 19 лютого 2014, 09:22
49. Патріот пише:
«..."Ні в ряд, ні в лад, полижу Бандері зад"»

Від Патріота не почув жодного аргумента в користь нинішньої влади чи проти майданівців. Одне лайно, зате у дуже великій кількості. Вирок: типічний прокачаний троль, який в житті уміє тільки що гадити в інтернеті. Конструктивної розмови з нього не буде ніколи, можна спокійно ігнорити, бо зараз позбігаються сюди тролі з "іншого боку" і почнеться гімнометання на обидві сторони.
53. Патріот / 19 лютого 2014, 09:57
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
52. Чудо Юдо пише:
«Від Патріота не почув жодного аргумента в користь нинішньої влади чи проти майданівців. Одне лайно, зате у дуже великій кількості. Вирок: типічний прокачаний троль, який в житті уміє тільки що гадити в інтернеті. Конструктивної розмови з нього не буде ніколи, можна спокійно ігнорити, бо зараз позбігаються сюди тролі з "іншого боку" і почнеться гімнометання на обидві сторони.»


В користь нинішньої влади?! Влада за 20 років незалежності у нас незмінна - гандони. Та влада така завжди, яку заслуговує народ. А народ усе шукає винуватих, тільки себе не винуватить. От у Кобеляках,наприклад, все мусують питання про будівництво басейну. Справа хороша. Але є питання: а який же йух розібрав уже готовий касьянівський центр? Чи не ви самі тягли у свої нори звідти все, що могли вгризти? Влада, яка б вона не була, поставила вам сміттєбаки, а який йух туди навоз скидає, та ще і втихаря в сусідський?
Проти майданівців:так, частина вийшла проти "беспрєдєла" влади. Але вийшла під бандерівськими лозунгами, вийшла на майдан, фінансований нахабними окупантами. Бандерівці - пособники фашистів, воєнні злочинці.Нацизм - вселенське зло, і хто цього не розуміє - покидьки людства. Нацизм - не ідеологія, це прояв примітивного інтелекту. Читайте Ігоря Судака "Вишиванка для мауглі", наберіть в гуглі "волинська різня".

54. Патріот / 19 лютого 2014, 10:03
ВНИМАНИЕ! Свидомитов поразила неизлечимая болезнь – ФАРИОНит, с устойчивым симптомокомплексом: навязчивое повторение мантры «Чемодан, вокзал, Расея» с сопутствующими параноидальными галлюцинациями в виде роскошной феи-Европы, осыпающей болезных всяческими евроблагами. Также ФАРИОНит вызывает стойкое изменение вкусовых ощущений – при произношении фразы «Ми хочемо в Європу!» больные ощущают во рту сладкий вкус халявы. При этом наблюдается обильное неконтролируемое слюноотделение. Внешний вид страждущего приобретает status debiloidus. Мания преследования у таких больных связана исключительно со словом и понятием «Россия», когда больные слышат это слово-раздражитель , у них тут же начинается эпилептоидный припадок с неконтролируемым кало- и мочеотделением. В отличие от больных шизофренией, которые зачастую мнят себя Наполеонами и мн.др.героическими личностями, мания величия больных ФАРИОНитом однотипна: каждый больной мнит себя, ни много ни мало, целой страной – Украиной. При этом больные принимают позу проститутки, зазывающей клиента, и сосредоточенно пытаются сделать какой-то важный для них выбор: «Анальный –за 5 евро? Или оральный – за 500 рублей? Только не за рубли, только не за рубли!» . Больные агрессивны, нетолерантны, нуждаются в экстренной госпитализации и изоляции. При ФАРИОНите показательны результаты МРТ-исследования головного мозга –мозг не обнаружен. Наблюдения за одной из первых пациенток, чьим именем и названа эта опасная болезнь, показали, что болезнь, кроме вышеперечисленных симптомов, также вызывает патологическую лживость в комплексе с высокими адаптационными способностями в любой среде за «хорошо покушать», а также навязчивую идею изобретать новые неудобопроизносимые слова,языки и тд. и настойчиво навязывать их окружающим. Наблюдения также показали необычайную способность у больной изменять цвет –особенно быстро от алого до красно-черного. Болезнь вызывается опасными вирусами, попавшими в Украину из стран с высокой толерантностью к однополым бракам. Болезнь неопасна для людей мыслящих.
55. Гість / 19 лютого 2014, 13:07
31. Чудо Юдо пише:
«30. шофер пише:
«Васюнчик »

Запитаю знову: що це ще за звернення до мене? Я вас, шофере, Хуліо не називаю і ніяким іншим іменем також, бо імені вашого не знаю.»


"Я не ТИхухоль, я - ВИхухоль!!!" - "Ага, буду я всяку @лядюгу на Ви називати!"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації