Вхід | Реєстрація

Спортивний тиждень

Спортивний тиждень

Стрільба кульова

З  3-го по 5-е лютого у Комсомольську проходив чемпіонат Полтавської області зі стрільби кульової. Спортсмени Новосанжарської районної ДЮСШ взяли участь у змаганнях і зайняли 3-е командне місце у дорослому чемпіонаті, де змагались досвідчені спортсмени.

Едуард Свинаренко, кандидат у майстри спорту України, зайняв 5-е місце у вправі ПП-3. Івану Орищенку, який зайняв  7 місце, не вистачило трьох очок до виконання першого спортивного розряду. Віталій Черкас, КМСУ, зайняв 2-е місце. Віталію вже кілька змагань поспіль не таланить набрати 3 очки до виконання нормативу майстра спорту України. Порадував наймолодший спортсмен ДЮСШ Дмитро Шпак. Він не тільки зайняв третє місце, а ще й виконав норматив кандидата у майстри спорту України, ставши четвертим кандидатом у скарбничці стрільців. Вітаємо спортсменів із вдалим виступом.

 

Дзюдо

15‑го лютого у місті Полтава відбувся чемпіонат області з дзюдо серед юнаків. Вадим Калюжний зайняв 3-є місце у ваговій категорії 66 +, Олександр Бурда здобув 1-е місце у цій же ваговій категорії.

 

Пауерліфтинг

У місті Коломия з 2-го по 6-е лютого проходив чемпіонат України з пауерліфтингу серед юнаків та юніорів. Місце у збірній області вибороли 2 спортсмени з Нових Санжар. Сергій Бабенко у ваговій категорії до 74 кг у тяжкій боротьбі виборов друге місце. Для перемоги він присів зі штангою вагою 245 кг, пожав 122,5 кг та виконав тягу з вагою 240 кг, набравши в сумі 607 кг. Рекорд України в тязі Сергій підняв, але не втримав.

Роман Ульянець у категорії до 53 кг теж виборов 2-е місце, поступившись спортсмену з міста Комсомольськ. Присід Роман виконав з вагою 157,5 кг, пожав 70 кг та витягнув і втримав штангу вагою у 170 кг. Сума 397,5 кг — норматив кандидата у майстри спорту України. Роман став 7-им КМСУ у скарбничці пауерліфтерів Новосанжарської ДЮСШ.

Ще один випускник ДЮСШ, Віталій Кас’яненко, став першим у ваговій категорії до 66 кг.
Тренер-викладач Юрій Стрюк та спортсмени районної ДЮСШ щиро вдячні Михайлу Васюті, голові фермерського господарства «Козубівське», за фінансову допомогу, яку він надав для участі у змаганнях. Бажаємо йому здоров’я і багатого урожаю на щедрій ниві.


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2014, 17:36 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації