Вхід | Реєстрація

Як «копійка» вантажівку в кювет скинула

Як «копійка» вантажівку в кювет скинула
День відкриття полювання в Україні, в тому числі і в Кобеляцькому районі, вважається потенційно небезпечним і щедрим на різного роду надзвичайні ситуації. На жаль, не обійшлося без НП і 15 серпня 2009 року.
Близько 22.30 на 112 кілометрі автодороги Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка неподалік від кафе «Калина» сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «ВАЗ-21011», житель Кобеляк К., не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажним автомобілем «Івеко», котрий віз пиво. Від сильного удару «Жигулі» буквально розсипались на запчастини. А величезна «фура» не втрималась на дорозі, з’їхала в кювет і перекинулась. За словами водія «Івеко», коли він витягував власника «Жигулів» з його машини, той був у шоковому стані і лише говорив: «Я їду з охоти, я їду з охоти». Запаху алкоголю від власника «копійки» не було. Його тверезість підтвердили і співробітники ДАІ. Зараз 22-річний К. із тяжкими травмами перебуває і лікарні.
Через кілька днів, а точніше 17 серпня на 21 кілометрі траси Полтава-Кременчук сталася інша серйозна аварія. Водій автомобіля «ВАЗ-21099» в районі повороту на Старі Санжари зупинився на пішохідному переході, щоб пропустити перехожого. В салоні крім шофера знаходилась його дружина і 11-місячна дитина. Жінка з немовлям перебували на задньому сидінні. В цей час в легковик ззаду врізався зерновоз «Вольво». В результаті зіткнення «Жигулі» були зім’яті до розмірів малолітражки «Ока». Жінка загинула на місці, немовля і водій перебувають в лікарні.
Командир Кобеляцької роти ДПС Валерій Чумак з цього приводу звертається до всіх учасників дорожнього руху з вимогою неухильно дотримуватись правил дорожнього руху. Водночас міліціонер відзначає, що за 7 місяців поточного року на дорогах, які обслуговує його підрозділ, зареєстровано 103 ДТП, із них 36 пригод з потерпілими та смертельно-травмованими. Це на 40% менше, ніж за аналогічний період минулого року. В ДТП загинуло 20 і травмована 41 особа. Це на 39,7 відсотки менше, аніж у 2008 році.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2009, 16:46 | | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації