Вхід | Реєстрація

Комісію з оплати за електроенергію відмінять?

З початку року в поштових відділеннях при погашенні боргу за електроенергію абоненти вимушені сплачувати додаткові кошти. Люди скаржаться і вимагають від працівників «Укрпошти» прибрати комісію.

До редакції тижневика «ЕХО» звернулась жителька села Орлик. Жінка стверджує, що віднедавна в поштовому відділенні «Укрпошти» при сплаті комунальних платежів за електроенергію з неї почали брати комісію, яка складає 1 гривню 80 копійок. Вона попрохала дізнатись, у чому причина.

За коментарем ми звернулись до начальника цеху обслуговування споживачів № 6 Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Любові Голтвянської. Вона розповіла, що сьогодні така ситуація виникла не лише в жителів Орлика, а й у всього району та навіть області. За її словами, справа в тому, що Полтавська дирекція «Укрпошти» не склала угоду з «Полтаваобленерго» про прийняття платежів за електроенергію. Адже умови цього договору є збитковими для поштовиків. Любов Голтвянська додала, що в області жоден район не заключив таку угоду.

Тому весь перший квартал поточного року кожен громадянин, який користується цими послугами поштового відділення, додатково сплачує 1,5 відсотка від суми платежу. Та не менше 1 гривні 80 копійок.

Здавалося б, ціна питання є невеликою. Утім, для багатьох українців, які живуть від пенсії до пенсії і рахують кожну копійку, навіть такий додатковий платіж стає підставою для справедливого обурення.
Та Любов Голтвянська поінформувала, що наразі ведуться перемовини між Полтавською дирекцією «Укрпошти» і «Полтаваобленего». І висловила сподівання, що спільна мова, зрештою, між ними буде знайдена. І Любов Григорівна пообіцяла поінформувати журналістів, коли ситуація зміниться.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2014, 09:15 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації