Вхід | Реєстрація

«Мамо, це — зять!»

«Мамо, це — зять!»

На міжшкільній грі «Ти+Я» у Новосанжарському БДЮТ, яка пройшла у День закоханих, 14 лютого, хлопці та дівчата співали, декламували і танцювали. І все це для того, аби спробувати знайти свою другу половинку.

Вступним словом привітала присутніх на святі кохання ведуча Людмила Свистунова, яка побажала всім закоханим щастя та здійснення мрій. Потім на сцену запросили спочатку хлопців, а потім і дівчат. Представники конкурсу з боку сильної статі виявилися багатогранними. Приміром, Микола з Малого Кобелячка мріє стати кухарем, любить активний відпочинок, але не дуже полюбляє спорт. Хоча, незважаючи на це, нещодавно і почав займатись воркаутом. А от наступний учасник, Олександр, теж з Малого Кобелячка, обожнює спортивні ігри і навіть є минулорічним призером змагань з волейболу, до того ж, любить співати. Вадим з Нехворощі, який третім потішив глядачів своєю появою, є кавеенщиком, актором та поетом. Останнім приєднався до чоловічої четвірки учасників Руслан, який, за його словами, звик бути в усьому першим.

Учасниці конкурсу виявилися не менш цікавими та талановитими. Свої уміння вони демонстрували у «Візитній картці». Наталія з Нових Санжар продемонструвала ефектний вихід у стилі італійської мафії, у чому їй допомогли старші брати. Її землячка Юлія взялася підкоряти хлопчачі серця … читанням репу. А от Маргарита пішла більш класичним шляхом і натхненно проспівала пісню. Була на конкурсі ще одна не менш прекрасна Маргарита, але вже з Великого Кобелячка, яка талановито декламувала вірш. Хлопці ж не лишилися в боргу: Микола з Олександром вразили присутніх вокалом; Руслан прочитав вірш Ліни Костенко; Вадим красномовно розповів про себе. Під час виступів можна було підмітити, як хлопці та дівчата уважно оцінюють один одного, а глядачі, затамувавши подих, спостерігають за захоплюючим конкурсом. Після цього шоу перейшло у більш інтерактивну фазу, де хлопці могли оцінити відповіді на свої питання до дівчат і навпаки. Ведуча описувала ту чи іншу ситуацію і пропонувала обрати свій варіант розвитку подій для неї:

— Ви йдете до хлопця на побачення. Раптом починається дощ, ваша зачіска і макіяж зіпсовані. Що Ви зробите?

Маргарита з Великого Кобелячка впевнено заявила:

— Піду і так. Хай любить, яка є.

Юля категорично відмовилася йти на побачення у такому випадку, а Наталія зауважила:

— Привести макіяж до ладу можна і по дорозі, а мокре волосся доволі гарно прикрашає дівчину.

Потім хлопці задавали питання дівчатам. Одним з оригінальних було питання від Миколи:

— До вас в гості прийшов хлопець у білому костюмі і ненавмисно пролив на себе сік. Щоб попрасувати штани, він одягнув мамин халат. Тут приходить, власне, мама. Як Ви це їй усе це поясните?

Дівчата в цьому випадку підійшли до відповідей із гумором: «Мамо, це — зять!», «В таких випадках я прикидаюся мертвою».

Потім уже нашорошили вуха дівчата, бо тепер була їхня черга слухати відповіді потенційної половинки. Практично однаково хлопці відповіли на питання:що зробив би кожен з хлопців, якби на дискотеці до його дівчини почали залицятися?

На це, довго не думаючи, юнаки відповіли, що розберуться з залицяльником і лишиться він такий нещасний або зі зламаною ногою, або без кількох зубів, або і з тим і іншим у травмпункті. Та, незважаючи на агресивні настрої, у відповідях на  наступне питання хлопці показали, що можуть бути і чуйними, і люблячими. Питання звучало так:

— Ви з запізненням прийшли на зустріч з дівчиною. Вона чекала вас під дощем. Як Ви вчините?

Руслан запевнив, що «посушить дівчину», Микола готовий був стрибнути в калюжу, щоб бути з дівчиною на рівних, а Олександр вирішив, що найкраще в такому випадку буде купити великий букет її улюблених квітів і коробку найсмачніших цукерок. У наступному питанні йшлося про те, як поступить хлопець, коли потрібно помити велику купу посуду після гостей. Вадим проявив оригінальність:

— Чуєш, люба, мене чекають на Майдані!

Інші хлопці говорили, що допомогли б помити посуд, а то й самі б це зробили.

І от настав момент, коли дівчата і хлопці мали написати на заздалегідь розданих валентинках ім’я хлопця чи дівчини, які їм сподобалися. Дівчата виважено та впевнено виводять імена. Дехто з хлопців схвильовано ще думає і нерішуче пише ім’я обраниці. Інші з таємничим виразом на обличчі відходять до піаніно, що знаходиться в кімнаті, а то й на сцену, де виводять ручкою ім’я особи, яка припала до душі.

Організатори заходу вирішили потримати інтригу і влаштували ще пару конкурсів як для учасників, так і для гостей заходу. Зокрема в танцювальному конкурсі брали участь три бажаючі пари, які під різний стиль музики повинні були проявити винахідливість та оригінальність у танцях. Що їм і вдалося зробити, адже викликали багато позитивних емоцій та аплодисментів у присутніх.

Після цього ведуча бере валентинки і оголошує пари, які співпали. Цього року співпали аж три пари з чотирьох — Маргарита і Микола, Юля і Вадим, Олександр та Маргарита з Нових Санжар. Та щоб визначити найідеальнішу пару, глядачам пропонують вибрати її оплесками. Найбільшу їх кількість отримали Юля і Вадим, яким і було вручено призи. Новоутворені пари фотографувалися на згадку, приймали привітання від друзів. І, хто знає, можливо, у  когось із цих пар дійсно поцілить стріла амура і поєднає серця в одній спільній долі. А цей конкурс не залишиться у спогадах учасників звичайним днем.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації