Вхід | Реєстрація

Вогонь кохання запалювали як артисти, так і глядачі

Вогонь кохання запалювали як артисти, так і глядачі

У районному Центрі культури та дозвілля відбулось розважальне дійство до неофіційного Дня закоханих.

14 лютого у всьому світі знають як Валентинів день. В Україні його ще називають Днем кохання або Днем усіх закоханих. І хоча ця дата не позначена в календарі червоним, усе ж українці охоче і швидко визнали 14 лютого святом. І нехай скептики кепкують, що його придумали і «розкрутили» спритні маркетологи, аби збільшити продажі парфумерії, біжутерії та інших товарів. Зрештою, хіба погано, коли люди отримують зайвий привід згадати про кохання у його класичному прояві.

Згадували про кохання і самодіяльні артисти кобеляцької сцени. 14 лютого в райцентрі відбувся розважальний захід під назвою «У твоїм серці запалю вогонь кохання». Режисером шоу виступила Тетяна Гуєвська. А на сцену виходили великі та малі «зірки» районного масштабу. «Родзинкою» цьогорічного концерту стало активне залучення до участі в шоу глядачів. Їх, до речі, зібралось, не дивлячись на дощову погоду, досить багато. У всякому випадку вільних місць у залі РЦКД практично не було.

Вели концерт Дмитро Бобрищев, Людмила Федоренко, Олег Шабалтій та Наталія Скакун. Із своїми обов’язками вони справились добре. Надто, зважаючи на те, скільки зусиль їм довелось докласти, аби вивести на сцену людей, котрі прийшли концерт дивитися, а не виступати в ньому. Безумовно, більшість глядачів страшенно соромились. Але, потрапивши на сцену, досить швидко вливались у запропонований їм образ. І якщо для Владислава Стрюка звичніше співати зі сцени, аніж сидіти в залі, то фермер Сергій Петренко всіх здивував своїм голосом і артистизмом. Крім нього, здивувати публіку вдалося двом несподіваним вокальним дуетам. Віктор Ліщина задекларував, що може цілком нормально сприймати хіп-хоп, заспівавши разом із репером Сергієм Лісовим. А підгорянський сільський голова підтримав традицію участі в художній самодіяльності керівників органів місцевого самоврядування. Секретар міськради Сергій Галушко, як відомо, співати почав набагато раніше, аніж керувати. У минулому році в ролі танцюриста дебютував міський голова Олександр Ісип. А тепер і Анатолій Няйко заспівав у дуеті з Іриною Свяченою.

Як завжди, оригінальною була Ольга Тітаренко. Вона вчергове познайомила земляків із дійсно європейською музикою, виконавши композиції Adele та Avicii. Якщо зважати, що пісні британської та шведської зірок поп-сцени виконувала співробітниця прокуратури, то цей факт вражає не менше, аніж майстерність виконання.

Також на висоті була Наталія Вільхова. Крім згаданих артистів, на сцену виходили Артем Письмак, Борис Ярошенко, Сергій Телятник, Яна Товстоніжко, Олена Ткаченко, Владислава Щербацька, Людмила Куземко, Вікторія Гармаш, Олена Єлізарова, Інна Коляндра та Владислав Ткаченко.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2014, 15:02 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації