Вхід | Реєстрація

Міські депутати не прийняли рішення про демонтаж пам’ятника Леніну

О 16 годині у Кобеляках розпочалась  позачергова сесія депутатів міської ради. На зібрання прибули 21 міський обранець із 30. Відкрив сесію міський голова Олександр Ісип. Він повідомив присутніх, що скликав сесію на вимогу учасників мітингу, який відбувся цього ж дня. На повістці дня було всього лише 1 питання: про демонтаж пам’ятника Леніну. Саме цього вимагали учасники мітингу. Крім депутатів на сесію прийшли кілька їх колег із районної ради та представники громадськості. Під час обговорення питання про демонтаж пам’ятника Леніну думки присутніх розділилися. Кілька промовців виступили за перенесення пам’ятника в музей. А депутат Володимир Рева запропонував спочатку провести громадське обговорення та опитування кобелячан, а вже потім приймати остаточне рішення. Присутні на сесії голова міської ради ветеранів Олександр Живулько попросив депутатів не чіпати пам’ятник Леніну. Своєрідну риску у дискусії підвела депутат Олена Буйнова. Вона сказала:

— Я глибоко зневажаю Леніна, але я дуже поважаю цього чоловіка, якому невдовзі виповниться 100 років. — вона мала на увазі Олексадра Живулька. І резюмувала: — І саме з поваги до нього та інших ветеранів я не буду голосувати за демонтаж пам’ятника.

На голосування було винесено дві пропозиції. У одній йшлося про проведення опитування з наступним прийняттям рішення, в іншій про перенесення пам’ятника у музей. В кінці-кінців жодна пропозиція не набрала необхідної кількості голосів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2014, 20:09 | Кобеляки | Політика
1. Бувалий / 21 лютого 2014, 20:50
2. Гість / 22 лютого 2014, 00:42
Значит треба допомогти йому впасти самому. Гадаю, браві хлопці в Кобеляках є аби звалити боввана.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації