Вхід | Реєстрація

Депутати райради проголосували за недовіру Юрію Тагадюку

На своїй позачерговій сесії депутати кобеляцької районної ради висловили недовіру голові райради Юрію Тагадюку та голові РДА Анатолію Таранушичу, призначили виконуючим обов’язки Василя Мірошниченка, позбавили нардепа Лелюка звання «Почесний громадянин Кобеляцького району».

Позачергова сесія Кобеляцької районної ради продовжувалася до 5 годин. Депутати певно вирішили попрацювати за всі попередні роки, коли вони всі питання розглядали за годину, а той півгодини. Спочатку вони прийняли звернення до вищих органів влади про соціально-політичну ситуацію в країні а потім зайнялися питання висловлення недовіри керівникам Кобеляцького району. Хоча тільки но сесія розпочалася голова РДА Анатолій Таранушич оголосив про те, що написав заяву про відставку. А ось голова районної ради Юрій Тагадюк навпаки вирішив підти на 10 днів у відпуску. Але це не вберегло його від відставки в яку відправили його депутати. За недовірю Тагадюку проголосували 40 депутатів із 48. А ось за недовіру Таранушичу — 30, 15 чоловік висловилися проти і 1 бюлетень визнаний недійсним. Анатолій Олексійович сказав:

— Я за посаду триматися не буду. Навіть не буду виконувати обов’язки до призначення нового голови РДА. Бажаю новому керівникові удачі в роботі.

Повідправлявши всіх у відставку депутати подумали про те, хто буде  виконувати обов’язки вже колишніх керівників і проголосували за те, щоб в.о. голови райради став Василь Мірошниченко. Він і оголосив що пленарне засідання сесії не закрите. Швидше всього нового голову райради депутати будуть обирати у середу.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2014, 18:28 | Кобеляки | Політика


1. Дмитро / 23 лютого 2014, 18:43
З 56 депутатів проголосувало за відставку Таранушича 30.Більшістю голосів було приняте рішення.Самі рахуйте,достатньо було б навіть 28!.Голосів було достатньо. Друга справа,що для беззастережнього зняття с посади-бажано згідно регламенту та законів дві третини ,тобто 38,аде і цього досить!!!
2. Гість / 23 лютого 2014, 18:56
Хто був у здочинній партії регіонів,повинен не мати права голосу.Чи вже про трупи на Майдані всі забули?Адже за наказом їх однопартійців відбулися масові розтріли людей.
3. Гість / 23 лютого 2014, 21:51
А Кебеша теж вийшов з ПР?
4. Гість / 23 лютого 2014, 21:56
Усіх керівників району членів ПР міняти.Знаю декого з них до цього часу готові батька продати за ПР
5. Гість / 23 лютого 2014, 23:07
Одна "банда" ушла , новая банда пришла
6. Гість / 23 лютого 2014, 23:31
Анатолій Олексійович,та на кого ж ти нас покидаєш,та хто ж без тебе земельку продасть,та хто ж без тебе школи позакриває,"хозяйственник" ти наш.А басейн,басейн хто ж нам збудує?Мабуть тепер доля наша така-жити не купаними.
7. Правда / 23 лютого 2014, 23:59
Бандити пішли...Бандити прийшли......Хто зробить краще в Кобелякак, шавка з Дніпропетровська Ганна Кабак,хай тортики свої пече,бізнесує
8. Патріот / 24 лютого 2014, 08:51
Пацани, не переживайте за нову владу! Ванько привезе бандерівців, ті порядок наведуть. А ванькові за те пряник - ще раз на курорт в карпати запросять і ще одну машину куплять. А, і дівку, ще молодшу, нададуть!
9. Гість / 24 лютого 2014, 10:20
А Исып остается ?
Банду геть
10. ліля / 25 лютого 2014, 21:50
7.Правда
«Бандити пішли...Бандити прийшли......Хто зробить краще в Кобелякак, шавка з Дніпропетровська Ганна Кабак,хай тортики свої пече,бізнесує»


Ти, правда, мизинця Ганни Кабак не стоїш. Не з Дніпропетровська, а з Радянського. Ти так, чисто по-жіночому заздриш? Да, Тамуся ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації