Вхід | Реєстрація

У Кобеляках за кілька годин звалили пам’ятник Леніну і Стеллу пам’яті комсомольцям

У Кобеляках за кілька годин звалили пам’ятник Леніну і Стеллу пам’яті комсомольцям

Мітинг який розпочався у Кобеляках біля пам’ятника Тарасу Шевченку отримав дещо несподіване продовження. Кілька сотень кобелячан та приїжджих молодих хлопців помітингувавши спочатку пішли до райради. Ставши перед вхідними дверима  вони трішки помітингувати і там. А потім люид вирушили до пам’ятника Леніну який знаходився за 100 метрів від адміністративної будівлі. Там молоді хлопці і Дмитро Кулічковський накинули на голову Леніну віжки і скинули його з постаменту. Після цього відбиту голову протягли по вулиці Касьяна під будівлю райради. Де і розбили молотками. Згодом залишки розбитого Володимира Ілліча прибрали комунальники. Після цього частина радикально налаштованої молоді пішли до Стели героям комсомольцям. Туди підігнали вантажний автомобіль і за його допомогою розвалили споруду. Через кілька годин після події до стелли почали підходити кобелячани. Більшість із них голосно обурювались тим що відбулося. Зокрема депутат міської ради Валерій Клименко заявив:

— Мені така свобода не потрібна! Це – звичайнісінький вандалізм.

А приватний підприємець Павло Букань додав:

— Я кілька днів тому стояв із «свободівцями» у пікеті, а тепер з ними і вітатися не буду.

Натомість один із керівників районної організації ВО Свобода Микола Антонов  категорично заперечив свою причетність до руйнування пам’ятників. Він сказав:

— Особисто я весь час був на сесії районної ради. І подібні дії по руйнуванню міських споруд м’яко кажучи не вітаю.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2014, 18:41 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Гость / 23 лютого 2014, 20:40
Революционные вандалы.
2. Гість2 / 23 лютого 2014, 21:24
МОЛОДЦІ, Слава Україні!!
3. Чудо Юдо / 23 лютого 2014, 21:48
Стеллу то хоч за що? Вона поставлена для комсомольців - ваших дідів та батьків. Про їх думку ви подумали?
Вандалізм чистої води. Завтра вони підуть Скорботну матір валити і Вічний вогонь руйнувати. А післязавтра якомусь ідіоту придумається розвалити стіну БК на якій радянській війська і Ленін намальовані.

Революція революцією, але ж потрібно хоч трошки мізків у голові мати! Давайте не доходити до маразмів.
4. народ1111 / 23 лютого 2014, 22:00
вІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за вандалізм повинна взяти на свою шию СВОБОДА(БО ТАМ БІГАВ ВАНЬКА нарік та сатана)Правильно кажуть Кобелячани--нам така СВОБОДА не потрібна...

P.S. зібрати дані на невідповідні ДІЇ таких рвачів СВОБОДИ ) І ВІДПРАВИТИ В ШТАБ свободи в київ--щоб ВОЖДІ ПОДИВИЛИСЯ І ПРИЙНЯЛИ ВІДПОВІДНЕ РІШЕННЯ-чи потрібні їм такі рвачі СВОБОДИ (ЧИ ЗА ТАКИЙ безлад-СВОБОДА БОРЕТЬСЯ

(КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА СВОБОДНЕ ВИСЛОВЛЮВАННЯ--Я-ТАКОЇ ДУМКИ --А ВИ--ВАШІ МІРКУВАННЯ....

І-ЩЕ РЕГІОНАЛІВ бідьш немає-- то ж давайте наводитьи порядок в своїй оселі-ДЕРЖАВІ--але цивілізованими методами
5. Гість / 23 лютого 2014, 22:01
А якщо хтось піде церкву палити,Романович з ким буде?Романович,Ви перш за все-свя щенник,схаменіться!
6. Гість / 23 лютого 2014, 22:28
4. народ1111 пише:
«вІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за вандалізм повинна взяти на свою шию СВОБОДА(БО ТАМ БІГАВ ВАНЬКА нарік та сатана)Правильно кажуть Кобелячани--нам така СВОБОДА не потрібна...»

7. Гість / 23 лютого 2014, 22:56
Невже не зрозуміло,що Кулічковський несе потенційну загрозу оточуючим?Це дійсно хвора людина,ще трішки і він почне кусати людей!
8. Гість / 23 лютого 2014, 23:20
Все дуже добре! Тільки священикові не годиться очолювати такі заходи. Перше потрібно Йому дбати за мир і любов в серцях людей. Памятник Леніну можна ставити тільки після того як його придадуть землі. Тоді буде мир і спокій, а зараз його немає.
9. Гість / 23 лютого 2014, 23:22
Святой отец разбил мировозрение людей старшего возраста молотком за 15 мин.
Что очень понравилось молодым.
Но ни он , и не они (детвора) не строили этих памятников, под которыми цветы лежали больше 50 лет!
10. Гість / 23 лютого 2014, 23:26
Куличковский будущий наш мер ! Он порядки быстро наведет ! Слава Украине !
11. свій / 23 лютого 2014, 23:27
Ці пам’ятники-це вже вчорашній день.Хто про них згадував?.. Лише жменька пенсіонерів та кілька фанатиків... Рушити все ж не треба було, а перенести десь на окраїну (поблизу нового речового ринку, наприклад).
12. Патріот / 24 лютого 2014, 08:41
А немов би 21 лютого громада не прийняла рішення про знесення пам*ятника? А завтра бандерівські зайди з місцевими тернокулічковськими прийдуть бити ваших дідів-ветеранів ВОВ (бо вони ж тепер "окупанти", а наваляти окупантам, то тепер святеє діло!)? А чому такі полуміри в свідомих - логіка закликає порушити все, що було збудовано за радянських часів! А то не складається гештальт - стелу комсомольцям розбили, а навіщо ж користуватися тим, що ці комсомольці побудували? Ви звиняйте, канєшно, за безліч питань, та є ще одне до кобеляцького люду: як воно живеться обісцяним ганчіркам?
13. кобелячанин / 24 лютого 2014, 09:45
Які ж безмозглі іноді бувають люди? Шо за словесний понос що за ахінея. Леніна зняли це добре. Зняли по варварськи це погано. Приймав участь і вів себе як варвар кулічковський це погано. Завалили стеллу це погано. Бо стелла не ідол. Позбуватися ідолопоклонства обовязково треба бо не побудуєш майбутнього. До влади (не дай Боже) допускати таких як Ясинська, Терновий, Кулічковський, Копелець, Таренін, Шкарбан, Решетило, Лещук та інші список можете продовжити бо всіх і не згадаю.
А щоб цього не сталося у вас люди добрі є все, головне що вам цей шанс, змінити щось на краще, своєю кровю здобула "небесна сотня" Вічна їм память і слава героям.
При бажання можете і Таранушича повернути чи залишити. Просто треба кожну людину оцінювати по її справах, діях. Що робив, як вчиняв, чи має совість, а не те під яким він прапором сидів.
14. Гість / 24 лютого 2014, 11:29
Чому комунальники прибирають повалену стеллу? їм що, більше нічим зайнятися? Нехай іде Кулічковський і всі останні прибирати!!!! Бо як привести в порядок, підфарбувати грошей не було ні в кого, а кран за 400 грн за годину пригнати - будь ласка. Нервових закінчень у тих, хто це зробив немає. І не доведи Господи, щоб хтось із цих " очільників" революції потрапив до влади.











15. Гість народний дозо / 24 лютого 2014, 13:24
ісипа.галушку .письмака.в відставку.вулиці замітати.
16. Народ / 24 лютого 2014, 20:22
Лещука дійсно не можна допукати до влади,бо знов начне красти на ще один магазин а може і не один?
17. Гість / 24 лютого 2014, 20:43
В середу Батюшка освятить Райраду і висповідає регіоналів.Потім подвірний обшук на виявлення портретів Януковича.Романовичу успіхів!Слава Україні!!!
18. Гість / 24 лютого 2014, 23:37
14. Гість пише:
«Чому комунальники прибирають повалену стеллу? їм що, більше нічим зайнятися? Нехай іде Кулічковський і всі останні прибирати!»

Вони тільки насирати вміють а прибрати так нехай комунальники бо їхня робота за порядком слідити.О так і живем хтось гаде ,а хтось після них повинен прибирати.
19. Хотаб / 25 лютого 2014, 00:01
14. Гість пише:
«Чому комунальники прибирають повалену стеллу? їм що, більше нічим зайнятися? Нехай іде Кулічковський і всі останні прибирати!»

Бо в нас ввійшло в звичку,як гадити(срати),так один з поперед одного,і неважливо,чи це в центрі міста(а під цю ситуацію можна нагадити і почувати себе героєм),чи на пляжі,чи в лісі,чи просто сусіду під паркан! А як прибрати за нами ,то це повинні комунальники,бо це їхня робота.
20. східняк / 25 лютого 2014, 12:10
Оце часи!!!Вже не Антолик прагне дружби з Сердюком,а Сердюк з Карлом Юрійовичом!!!
21. Калина / 25 лютого 2014, 15:56
Якби хтось отим молотком стукнув Кулічковського по голові,щоб клепки стали на місце.Можна ж було демонтувати цивілізовано.І ніхто нікого не звинувачував би у вандалізмі.А йому,яу священнику,не гоже так чинити
22. Тиса / 25 лютого 2014, 21:45
13.кобелячанин
«До влади (не дай Боже) допускати таких як Ясинська, Терновий, Кулічковський, Копелець, Таренін, Шкарбан, Решетило, Лещук та інші список можете продовжити бо всіх і не згадаю.»

Правильно. Молодим дорогу. Кулічковського на "дурку", нехай і Ясинську прихватить. А то уже бігає кричить, що воюватиме за владу. Додому, внукам казки читати. Інвалід 2 групи уже років 25, а все ще бігає.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації